- 22 Şubat 2015
- 466
- 132
- 30
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.721
Benim kafam iyice karisti ya ovu testi yine koyu acaba simdi mi yumurtluyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende clearblue ovülasyon testi kullandım ancak tek hormon diye geçiyor pembe olanından.siz mor olanıından mı kullandınız acaba?
birde sadece gülen yüzlü günleri hergün mü değerlendirdiniz yoksa 4 gün çıkıyor ya gülen yüz gün aşırı mı?çok sordum ama kusura bakmayın geçen ay pembe olanından aldım maalesef sonuç alamadım.gülenyüz çıktı 14.günde ancak diğer bütün ibarelerde belrdi ekranda onla birlikte anlayamadım o yüzden pekMor olandi canim... ikili diye gecen
birde sadece gülen yüzlü günleri hergün mü değerlendirdiniz yoksa 4 gün çıkıyor ya gülen yüz gün aşırı mı?çok sordum ama kusura bakmayın geçen ay pembe olanından aldım maalesef sonuç alamadım.gülenyüz çıktı 14.günde ancak diğer bütün ibarelerde belrdi ekranda onla birlikte anlayamadım o yüzden pek
amin çok teşekkür ederim hem bilgiler için hemde güzel duan için.bende dilerim ki rabbim sana sağlıkla evladını kucağına almayı,güzel günlerini görmeyi nasip etsinBen sadece gulen yuz olan gunleri degerlendirdim canim..
Yanip sonen guleryuzler ve devamli yanan guler yuz oldugu gunleri hep degerlendirdim..onun disindaki guleri es gectik
Allahim tez zamanda sana da gostersin.. ben clearblue ile kaldigima inaniyorum..clearblue ile 2. Ayimizda allah nasip etti.. dilerim tez zamanda sanada gostersin
Yaptm canim ama negatif cikti ilk idrar degildi ama yinede negatif simdi eve gidip tekrar ovulasyon testi yapcam yine boyle koyu cikarda yumurtlama gunum bugun olabilir 13.gunde koyuydu ama bu kadar degildi
Ben olmadim 1 gun kaldi yarin sonraki gun falan zamanim ama hala adet belirtisi yok sabah ovulasyonum yine koyu cikti benim adet gelmeden 2 gun once kahverengi leke olurdu suan yok ama bas agrisi var buda adet belirtilerimden biri yorgunluktanda olabilirMalesef adet oldum
Ben olmadim 1 gun kaldi yarin sonraki gun falan zamanim ama hala adet belirtisi yok sabah ovulasyonum yine koyu cikti benim adet gelmeden 2 gun once kahverengi leke olurdu suan yok ama bas agrisi var buda adet belirtilerimden biri yorgunluktanda olabilir
Insallah canim hala gelen giden yok belirtide yok bakalim yarin test yapcamumarım adet olmazsın...
Yaptirdim butun tahlillerim temiz bsey cikmiyo 2 gun once doktirada gittim gec dollenme olanilir dedi ovulasyon testi yaptim 22. Gun koyu cikti adetime 4 gun kala o yuzdn gec dollnme olabilir dedi rahim duvarimda kalinlasma var braz dedi ama kesin gebelik oluyo diyemem dedi sali gunu cagirdi tekrar bu zamana kadr hic gecikmem olmazdiBece stres yapma cnm stres yaptikca daha cok gecikirsin bende boleyim kac aydir her ay hamilemiyim suphesi ile gecikiyorum test yapiyorum.negatif doktora gidiyorum kucuk kistciklee yine orda polikstik overim o nedenle boyle doktor gittinmi hormon tahlili v.s. yaptirdin mi daha once?
Insallah canim goguslerim cok agiriyo dayanamiyorum artik ya adet olacaksamda olym bi an once yinede insallh guzel sonuc alirim ama beklemektn baska ypacak bsey yok galiba insallah sende hamile kalirsn canm cok zor bu durumlar yaO zamam isllah sali gunu iyi haberlerini aliri daha once de gecikmediysen buyuk ihtimal hamilelik yeni olabilir benim bi arkadasimda da boyle oldu hatta ilk hafta kese gorunmedi sonrada 3 hafta gecip gitti kese gorundu insallah hayirlisi olsun canim en kisa surede darisi basima bende 22.gun ama hala ekran bos bakalim☺☺