- 20 Şubat 2013
- 717
- 324
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.961
aynen.. hatta testee bakıp konuşuyorum amann bembeyazz ol hep dıyorum :) kafayı yedik :) tatlım yumutlama gunu tutmadı demekki ki negatif çıkıyor.. sonrakı gunler tuttuysa kırmızılar gelene kadar umut war. ama benım umudum yok. yumurtlama gunu tutmayan sonra nasıl tutsunncanımm hayırlısı benım de bugunn bat gunumm testı bende dun yaptımm koca bır negatıfff bundan sonra bellı olurmuu dersınn bırde ben antıbıyortıkk kullanıyorumm sınn 5 gundur oda etkı eder mı hastalıma
Sabah ilk idrarini kullan tatlimyaparım yine test canım yaa :) bi ümit belli mi olur
CANIMM BNM 6 AY OLDUU DENEMELERIMIZ BU AY COKKILISKIMIZDE OLMADII EV TASICAZ EV YOK ONUN STRESI VARMII ELTIM DOGUMM YAPTII ONA GIT GELL O VARMI EN SONN YATAKLARA DUSTUMM HASTA OLDUMM SIMDIDI BOLEE UMUTTDA HIC YOKKaynen.. hatta testee bakıp konuşuyorum amann bembeyazz ol hep dıyorum :) kafayı yedik :) tatlım yumutlama gunu tutmadı demekki ki negatif çıkıyor.. sonrakı gunler tuttuysa kırmızılar gelene kadar umut war. ama benım umudum yok. yumurtlama gunu tutmayan sonra nasıl tutsunnhayırlısı gülümm yaa zor streslı süreç senın kaç ayy oldu. antibiyotık hakkında bilgim yok.
Aynen canim kesinlikle :)insan merak ediyo hevesleniyo ama sonuç hayal kırıklığı :) sabır en güzeli
Yarın 3 gün kalmış olacak bence cikar artik tatlimYaa Yarin yapcam canım tek cizgi çıkar diye korkuyorum
Islaklik basladiysa 2gun sonra filan koyuluk olur tahmini canimGöğüs uclarim hassaslasmaya basladi, yumurtlamam yakin heralde ama normalde yumurtlayinca olurdu bu bende, bi de dun su gibi akintim oldu, hatta ayaga kalkinca hissettim akinti oldugunu, sogan kürü yapiyorum ondan mi acabaBugün de yaparim test, bakalim koyulasacak mi
Dun gunum vardi iste.bugun 2 ye dustuk :)) Bu arada benim goguslerim adete 1 hafta kala agirir.ama suan hicbirsey yok prenses yaa.adet agrisi var kasiklarimda ama gogus agrim baslamadi.bu beni heveslendirmeli dicem de gogus agrisi en buyuk gebelik belirtisiymisKac günün kalmıştı senin canım :)
Yarın 3 gün kalmış olacak bence cikar artik tatlim
Evettatlim hala var.bacak damarlarim geriliyor resmen yurutmuyor. Sagli sollu batmalar artti baya canimi yakiyor bazenInsallah vardır bişeylerde ikinci cizgi çıkar canım :) kasığımda batmalar var bacağıma dogru sende oyle olmusmuydu canım
Canim ben tekdegismeyen seyim gogusler.buyumediler rengi koyulasmadi hassas da degil.sadece yesil damarlar oluştu o kadar.yeni değişebilir kisiye göreDun gunum vardi iste.bugun 2 ye dustuk :)) Bu arada benim goguslerim adete 1 hafta kala agirir.ama suan hicbirsey yok prenses yaa.adet agrisi var kasiklarimda ama gogus agrim baslamadi.bu beni heveslendirmeli dicem de gogus agrisi en buyuk gebelik belirtisiymis
Ayyy oyle mi diyosum canim ya.nasil mutlu oldum bilemezsin.umutsuzluga dusuruyodu beni bu konu.insallah bikac gunr guzel haberler alirim yaCanim ben tekdegismeyen seyim gogusler.buyumediler rengi koyulasmadi hassas da degil.sadece yesil damarlar oluştu o kadar.yeni değişebilir kisiye göre
bu sabah öyle yaptım çıkmadı bi de yarın sabah yaparım artık :)Sabah ilk idrarini kullan tatlim
inşallah canım yaa :) benim de kafamı o kurcalıyo zaten. eğer yoksa farklı testlerde aynı zamanda niye çıkıyo .varsa neden o kadar geç silik çizgi çıkıyoCanım bence hamilesin, yoksa farklı farklı testlerde cikmazdi, ben 3 gun de bekletsem cizgi mizgi cikmiyoduBence hemen kan testi yaptir, vardir bebis ama cok yenidir heralde
Allah bağışlasın canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinIyiki seni dinlemisimmmmm :) canimmmmm tamda buqün tutmussss coook sükprrr Allhimaaaa 7 haftalik hamileyim 2 yil sonraaaa :)
Canim neden 2 yil cocugun olmadi bi sebebi varmiydi acaba ve olmasi icin birseyler yaptin mi ozellikle.biraz anlatirmisin zahmet olmazsa :)Iyiki seni dinlemisimmmmm :) canimmmmm tamda buqün tutmussss coook sükprrr Allhimaaaa 7 haftalik hamileyim 2 yil sonraaaa :)
canım sabah calısma yapabılıyosanız imkanınız varsa sabah olsun belki daha pik yapmadı hem dün aksam olmus zaten sabah olursa hala sansınız yüksek üzme canını :)Kızlar yumurtam ya catladi ya da catlamak üzere, göğüs hassasiyetinden anlamistim zaten, dün akşam lh seviyesi hafif artmaya baslamisti zaten, önceki güne göre daha koyuydu, bileydim dün akşam spermleri boşuna harcamazdik, sayimiz düşük de birazDün akşam 2 kez ilişki oldu, pozisyona da dikkat etmedik cok fazla, bugün sıvı alımına çok dikkat edemedim ama yine de koyu çıktı, preseed almıştım onu bile kullanmadım dün akşam Şimdi bu gece olsa sperm sayisi kalitesi düşmüştür, yarın olsa geç kalmış olabiliriz Ne yapsak bilemedim ben Eki Görüntüle 1543272
Canım nasılsın hiç görünmüyosun bu aralarAllah bağışlasın canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin