ne kadar yazmasam da sizleri takip ediyorum canım bazen size yazayım diyorum sonra kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı vazgeciyorum ya da kendimde o gücü bulamiyordum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Bana gelince İkinci kayıptan sonra moralim çok bozuldu canım nedenlerini araştırmaya başladım bende Kimyasal gebelik tekrarlarsa en büyük nedenlerden bir kromozom anomalisi diğeri ise kan pıhtılaşması imiş ben de bunları araştırmaya karar verdim Bebek işini ertelemistim yani
kromozom anomalisi testini Ünv hastanesinde yaptırdım daha sonucu çık adı 12 haziran gibi çıkar herhalde ama kan pıhtılaşması testini yapmadılar ben de onu dışarıdan özel bir laboratuvar da yaptırdım
Testlerin sonucunu bekliyordum işte ona göre hareket edecektim iki gün önce suphelendim ve test yaptım pozitif çıktı cook şaşırdım canım ama aynı anda bunu da kaybedecegim diye ağlamaya başladım Aslında riske atmamak icin korunmuştuk bile ama tahminimden daha önce yumurtlamisim şüphelenmiştim ama ihtimal vermemistim ve Sonsuz teşekkürler olsun Rabbim e nasip etti
Hamileyim şu anda ama sabahtan beri ağlıyorum yine iki gündür yaptığım idrar testinde cizgi silikleşme ye başladı ve işte yine kaybediyorum dedim Bir taraftan da kan pıhtılaşması testinin sonucunu bugün almam lazımdı mthfr c677t homozigot çıktı yani kan pıhtılaşması var Düşüğü bundan dolayı yapma ihtimalim var yani
Kan testi verdim bende idrar testi yanıltıcı oldu Kanda beta 266 çıktı artıs normal oldu yani
doktoruma gittim clexane 0.4 ml iğneye başladık bir de gyno ferro sanol kapsül verdi (demir + folik asit + B12 birarada) Ayrıca folik asit aldım kullanıyordum zaten yenisini aldım
haftaya perşembe günü gel keseye bakalım dedi eğer kese görünür de gelişim olursa iğneye devam edeceğiz dedi şimdilik bir kutu aldım 10 tane iğne varmış içinde Eger her şey iyi giderse doğuma kadar kullanacakmışım bekleyip göreceğiz inşallah gelişimi iyi olur Dualariniza ihtiyacım var
kese görünüp kalp atışını duysaydim yazacaktım zaten size
Bu arada senin testleri görmüştüm silik çizgi ni de okumustum inşallah vardır hep birlikte Şubat 2016 annelerinde buluşuruz inşallah
bu arada
prensinin_prensesi de de lh yüksek çıkmış benimki de öyle çıktı testlerimi de atayım yardimci olur belki
sizinle konuşmayı ne kadar da özlemişim