Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

canım suan negatıf gıbı gozukuyo iki cizgide ovulasyondakı gıbı kırmızı olması lazım benımde 2-3 hazıran bat tarıhım dun yaptıgım ovu testı bak boyle cıkmıstı
evet cnaım snein bariz belli hamilesinn.benim neden olmuyor yarabbim ya ne yapacağımı bilmiyorum 8 ay oldu tık yok halbuki bu ay nedkar iyi değerlendirdik.doktora gitmeden olmayacak sanırım bu iş her ay beklemek zaman kaybı

canım günaydın. ya sonradan cıkan cızgıler yanıltıcı olabılıyo dıyolar ama inşallah biz yanılıyoruzdur bebişin göbişindedir :)
inşallah ama pek bi ümitli değilim. yani saatler sonra çıkıyo olmaz bence. yalnız anlayamadığım farklı markaların yapıyorum ve durum aynı sabah yaptıklarımda da akşama çizgi çıkacak bence. geçen aylarda da gebelik testi yapardım atmazdımda hiç çizgi çıkmazdı silik de olsa bu ay neden böyle oldu. kafam karmakarışık:110:

inşallah ama pek bi ümitli değilim. yani saatler sonra çıkıyo olmaz bence. yalnız anlayamadığım farklı markaların yapıyorum ve durum aynı sabah yaptıklarımda da akşama çizgi çıkacak bence. geçen aylarda da gebelik testi yapardım atmazdımda hiç çizgi çıkmazdı silik de olsa bu ay neden böyle oldu. kafam karmakarışık:110:

canım bu kafanın karısıklıklıgını gıdermek ıcın kan tahlılı yaptırman :)
prensinin_prensesi sende durumlar nasıl gebelik testi yaptın mı?
yok canım yapmadım bugun test yapmadan gecırcem :) en son dün ovu testı yapmıstım o kdr yarın sabah bı yaparım 3 gün kalmıs olucak

gunaydın kızlar. bugun bat günüm .. dun test yaptım negatif.. ne zamn tutacacak bilmiyorum :KK43:
canımm hayırlısı benım de bugunn bat gunumm testı bende dun yaptımm koca bır negatıfff bundan sonra bellı olurmuu dersınn bırde ben antıbıyortıkk kullanıyorumm sınn 5 gundur oda etkı eder mı hastalıma

Canim degerlerin dusukse sonrada n cikabilir çizgi. amabu ertesi gune hemen cizginin çıkmasi durumundadır. testleri devam ettir bakalim

Göğüs uclarim hassaslasmaya basladi, yumurtlamam yakin heralde ama normalde yumurtlayinca olurdu bu bende, bi de dun su gibi akintim oldu, hatta ayaga kalkinca hissettim akinti oldugunu, sogan kürü yapiyorum ondan mi acaba:KK51: Bugün de yaparim test, bakalim koyulasacak mi:KK16:

X