- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.981
Yarın gorevim var 8 30 da işte olmam gerekiyocanım sabah calısma yapabılıyosanız imkanınız varsa sabah olsun belki daha pik yapmadı hem dün aksam olmus zaten sabah olursa hala sansınız yüksek üzme canını :)
benmde dn çok çok az daha koyulaştı cnm bakalm bugun nolcak ya sanki hiç koyulmucakmş gbi gelio...Göğüs uclarim hassaslasmaya basladi, yumurtlamam yakin heralde ama normalde yumurtlayinca olurdu bu bende, bi de dun su gibi akintim oldu, hatta ayaga kalkinca hissettim akinti oldugunu, sogan kürü yapiyorum ondan mi acabaBugün de yaparim test, bakalim koyulasacak mi
ayyyy koyuya ulaştın cnm bak geçtin beni wala , şimdi bende umutlandım bak kalbini bozma bnce birazdaha koyulaşbilir akşam gene yaparsın testini silikleşmeye başlayınca öenmli oluomuş ya vaktin var benceYarın gorevim var 8 30 da işte olmam gerekiyoDün akşam da pozisyona pek dikkat etmedik Yarın sabah namazini muteakip olabilir, eşime soylerim de Hayırlısı olsun, nasipse olur. Bugun aksam bi test daha yapiyim da bakariz duruma gore.
Canim merhaba lh degerine flan baktrdin miaynen.. hatta testee bakıp konuşuyorum amann bembeyazz ol hep dıyorum :) kafayı yedik :) tatlım yumutlama gunu tutmadı demekki ki negatif çıkıyor.. sonrakı gunler tuttuysa kırmızılar gelene kadar umut war. ama benım umudum yok. yumurtlama gunu tutmayan sonra nasıl tutsunnhayırlısı gülümm yaa zor streslı süreç senın kaç ayy oldu. antibiyotık hakkında bilgim yok.
Sağol canım belki yarın akşamı beklerim, hayırlısı olsun.ayyyy koyuya ulaştın cnm bak geçtin beni wala , şimdi bende umutlandım bak kalbini bozma bnce birazdaha koyulaşbilir akşam gene yaparsın testini silikleşmeye başlayınca öenmli oluomuş ya vaktin var bence
ne kadar yazmasam da sizleri takip ediyorum canım bazen size yazayım diyorum sonra kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı vazgeciyorum ya da kendimde o gücü bulamiyordum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünCanım nasılsın hiç görünmüyosun bu aralar
ne kadar yazmasam da sizleri takip ediyorum canım bazen size yazayım diyorum sonra kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı vazgeciyorum ya da kendimde o gücü bulamiyordum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Bana gelince İkinci kayıptan sonra moralim çok bozuldu canım nedenlerini araştırmaya başladım bende Kimyasal gebelik tekrarlarsa en büyük nedenlerden bir kromozom anomalisi diğeri ise kan pıhtılaşması imiş ben de bunları araştırmaya karar verdim Bebek işini ertelemistim yani
kromozom anomalisi testini Ünv hastanesinde yaptırdım daha sonucu çık adı 12 haziran gibi çıkar herhalde ama kan pıhtılaşması testini yapmadılar ben de onu dışarıdan özel bir laboratuvar da yaptırdım
Testlerin sonucunu bekliyordum işte ona göre hareket edecektim iki gün önce suphelendim ve test yaptım pozitif çıktı cook şaşırdım canım ama aynı anda bunu da kaybedecegim diye ağlamaya başladım Aslında riske atmamak icin korunmuştuk bile ama tahminimden daha önce yumurtlamisim şüphelenmiştim ama ihtimal vermemistim ve Sonsuz teşekkürler olsun Rabbim e nasip etti
Hamileyim şu anda ama sabahtan beri ağlıyorum yine iki gündür yaptığım idrar testinde cizgi silikleşme ye başladı ve işte yine kaybediyorum dedim Bir taraftan da kan pıhtılaşması testinin sonucunu bugün almam lazımdı mthfr c677t homozigot çıktı yani kan pıhtılaşması var Düşüğü bundan dolayı yapma ihtimalim var yani
Kan testi verdim bende idrar testi yanıltıcı oldu Kanda beta 266 çıktı artıs normal oldu yani
doktoruma gittim clexane 0.4 ml iğneye başladık bir de gyno ferro sanol kapsül verdi (demir + folik asit + B12 birarada) Ayrıca folik asit aldım kullanıyordum zaten yenisini aldım
haftaya perşembe günü gel keseye bakalım dedi eğer kese görünür de gelişim olursa iğneye devam edeceğiz dedi şimdilik bir kutu aldım 10 tane iğne varmış içinde Eger her şey iyi giderse doğuma kadar kullanacakmışım bekleyip göreceğiz inşallah gelişimi iyi olur Dualariniza ihtiyacım var
kese görünüp kalp atışını duysaydim yazacaktım zaten size
Bu arada senin testleri görmüştüm silik çizgi ni de okumustum inşallah vardır hep birlikte Şubat 2016 annelerinde buluşuruz inşallah
bu aradaprensinin_prensesi de de lh yüksek çıkmış benimki de öyle çıktı testlerimi de atayım yardimci olur belki
sizinle konuşmayı ne kadar da özlemişim
çok sağol canım ama inan sevinemedim bile tam olarak sadece korku hissediyorum her an kaybedecek gibiyim keseyi görüp kalp atışını duyan kadar içim rahat etmez Gerci doğan kadar bu tehlike hep olacak Kan sulanmazsa bebek beslenemiyor bu yüzden gelişimi durup düşüyor Bu arda biryerlerimi kanamama lazım durmayabilir yani hep diken üstünde olacağımAyyyy canım maşallah o kadar cok sevindim ki Rabbim kaybının ardından sana Bebeğini vermiş. Bu sefer sana tutunucak Allah'ın izni ile konus onunla bol bol kendini tek hissetmesin :) ne guzel her ay hamile kalabiliyosun bizim o da olmuyobu ay biraz umudum var benimde yumurtlamadan sonra adet olcakmisim gibi hep ağrım oldu halada var iki gun önceki gb testim negatifti
çok sağol canım ama inan sevinemedim bile tam olarak sadece korku hissediyorum her an kaybedecek gibiyim keseyi görüp kalp atışını duyan kadar içim rahat etmez Gerci doğan kadar bu tehlike hep olacak Kan sulanmazsa bebek beslenemiyor bu yüzden gelişimi durup düşüyor Bu arda biryerlerimi kanamama lazım durmayabilir yani hep diken üstünde olacağım
sana gelince canım iki gün kalaya kadar belli olmayabilir belki de gununden sonra belli olur içini ferah tut biraz daha bekle
Yok canım son adetim bir mayıs Tahminin 15 mayıs aksami yumurtam çatladı şiddetli ağrıya birlikte yumurta akı kıvamında akıntım oldu 27 mayısta test yaptım çıktıCanım Allah'ın izni ile biseycik olmicak :)
Peki bu testlerini bat gunu mu yaptın canım
Canim neden 2 yil cocugun olmadi bi sebebi varmiydi acaba ve olmasi icin birseyler yaptin mi ozellikle.biraz anlatirmisin zahmet olmazsa :)
MaşAllah maşAllah nazar değmesin canım inşAllah bu defa bebeğin hep seninle olcak hep iyi düşün iyi olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah canımne kadar yazmasam da sizleri takip ediyorum canım bazen size yazayım diyorum sonra kelin ilacı olsa başına sürermiş hesabı vazgeciyorum ya da kendimde o gücü bulamiyordum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Bana gelince İkinci kayıptan sonra moralim çok bozuldu canım nedenlerini araştırmaya başladım bende Kimyasal gebelik tekrarlarsa en büyük nedenlerden bir kromozom anomalisi diğeri ise kan pıhtılaşması imiş ben de bunları araştırmaya karar verdim Bebek işini ertelemistim yani
kromozom anomalisi testini Ünv hastanesinde yaptırdım daha sonucu çık adı 12 haziran gibi çıkar herhalde ama kan pıhtılaşması testini yapmadılar ben de onu dışarıdan özel bir laboratuvar da yaptırdım
Testlerin sonucunu bekliyordum işte ona göre hareket edecektim iki gün önce suphelendim ve test yaptım pozitif çıktı cook şaşırdım canım ama aynı anda bunu da kaybedecegim diye ağlamaya başladım Aslında riske atmamak icin korunmuştuk bile ama tahminimden daha önce yumurtlamisim şüphelenmiştim ama ihtimal vermemistim ve Sonsuz teşekkürler olsun Rabbim e nasip etti
Hamileyim şu anda ama sabahtan beri ağlıyorum yine iki gündür yaptığım idrar testinde cizgi silikleşme ye başladı ve işte yine kaybediyorum dedim Bir taraftan da kan pıhtılaşması testinin sonucunu bugün almam lazımdı mthfr c677t homozigot çıktı yani kan pıhtılaşması var Düşüğü bundan dolayı yapma ihtimalim var yani
Kan testi verdim bende idrar testi yanıltıcı oldu Kanda beta 266 çıktı artıs normal oldu yani
doktoruma gittim clexane 0.4 ml iğneye başladık bir de gyno ferro sanol kapsül verdi (demir + folik asit + B12 birarada) Ayrıca folik asit aldım kullanıyordum zaten yenisini aldım
haftaya perşembe günü gel keseye bakalım dedi eğer kese görünür de gelişim olursa iğneye devam edeceğiz dedi şimdilik bir kutu aldım 10 tane iğne varmış içinde Eger her şey iyi giderse doğuma kadar kullanacakmışım bekleyip göreceğiz inşallah gelişimi iyi olur Dualariniza ihtiyacım var
kese görünüp kalp atışını duysaydim yazacaktım zaten size
Bu arada senin testleri görmüştüm silik çizgi ni de okumustum inşallah vardır hep birlikte Şubat 2016 annelerinde buluşuruz inşallah
bu aradaprensinin_prensesi de de lh yüksek çıkmış benimki de öyle çıktı testlerimi de atayım yardimci olur belki
sizinle konuşmayı ne kadar da özlemişim
İnşallah canim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur Rabbim yüzümü güldürür bu sefer inşallah Sadece korkuyorum tam sevinmiyorum keseyi görebilecek miyim bakalım Zor bir süreç olacak Doğum oluncaya kadar hergün gobekten iğne yemem gerekiyor O iyi olsun da herşeye razıyımMaşAllah maşAllah nazar değmesin canım inşAllah bu defa bebeğin hep seninle olcak hep iyi düşün iyi olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah canım
Canim cok sevindim senin adina masallah.bu durunlarda moralin de cok etkili oldugunu biliyosun canim.lutfen moralini yuksek tut kendine dikkat et.Allahin izniyle hicbirsey olmayacak canim :)İnşallah canim sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur Rabbim yüzümü güldürür bu sefer inşallah Sadece korkuyorum tam sevinmiyorum keseyi görebilecek miyim bakalım Zor bir süreç olacak Doğum oluncaya kadar hergün gobekten iğne yemem gerekiyor O iyi olsun da herşeye razıyım
Canim masallah ne guzel.Allah in ol demesi yeterli.7 haftalik olmussun bile kalp atislarinida duyarsin sanirim.bu arada yup bebek icin belirli bi yas oldugunu bilmiyodum ben 25 miymis ya.Ben 23 umAnlatirim tabii canimmm... 2013 temmuz da vajiyi yendim hic korunmadim anlicann ... Sonrasindaki 1 yil bebegimiz olmadi tabii her dr bekle dedi .. Sonrasindaki yilin baslarindada artik dedik bi sorun var ki olmuo bi dr a gittik esimde sperm azligi , marfoloji ve hareket sorunu varmis .. O sekilde ögrenmis olduk ama bisi yapamadim tedavi olarak direk tüp bebek dediler yasimin 25 olmasi gerektifini sölediler .. Sonrasindaki asamalarda bu siteden duydugum kadariyla ve bulabildigim kadariyla ari sütü polen propolis yaptim 4-5 ay kullandi ... Sonrasindaki randevum 6 mayistaydi ... Gittim sükür sayi ml de 6 milyon olmus ama hala tüp diolardi ... Internete okuduum tesadüf bi yazi vardi esinde sayi problemi olanlar 48 saati doldurmalilar iliskide die .. Sperm kalitesi acisindan .. Bende ilk defa ovulasoyn test kullandim arkadasim vermisti .. Bu ayi o sekilde degerlendirdik hatta spermiogram randevum 27 nisandaydi ,hep dedilerki gitme die yumurtlama zamanima denk geliodu dedim testler bosa gitmesin ertelim erteledim iste 6 mayisa .. Meger 26 mayista tutunmus bebegimm :) 2 ay sonra tamm 2 yil olacakti ...amaa tam ümidimizi kesip nasipte belkide anne baba olmak yoktur takdiri ilahi dedigimiz zaman oldu bebegimiz :) simdi 7 haftaligimm hamdolsunnn ... Ama isin acigi dr lar bana inandirici gelmemisti hicc Rabbim isterse onlarda kim die geciodu hep icimdenn ... Rabbim aratmadiii hamdolsunnnnn ... Birde ettigimiz dualar cok önemli ben kuzenimee ayni evlenemedik bari ayni anda bebek yapalimm seni beklicemmm dedimm rabbim de kabul etti demekki simdi oda hamile bende 1 hafta aramiz varr
Sağol canım benim çok teşekkür ederim inşallah hersey iyi olur çok istiyorum İğnelere başlayınca içim umut doldu diyebilirim ama kendimi çok kaptırmadan istemiyorum sonra çok zor oluyorCanim cok sevindim senin adina masallah.bu durunlarda moralin de cok etkili oldugunu biliyosun canim.lutfen moralini yuksek tut kendine dikkat et.Allahin izniyle hicbirsey olmayacak canim :)
benim trambofili sonuçları daha çıkmadı canım ama kendi kendimin doktoru oldum resmen. hergün aspirin attım şu anda çok şükür değerler güzel gidiyor sanırım bende de pıhtı sorunu vardı.bakaalım ne olacak.sana da hayırlı olsun tatlımSağol canım benim çok teşekkür ederim inşallah hersey iyi olur çok istiyorum İğnelere başlayınca içim umut doldu diyebilirim ama kendimi çok kaptırmadan istemiyorum sonra çok zor oluyor