- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.921
Ya bak cidden umitlendirmek istemiyorum.doktora da gittin kist de yok bu ay..benim arkadaslarim ovu testi ile ogrendi hep 4 5 gun kala fln....insallah sende de oyledir:)Kizlarrrrrrrrr sikiklesmis galbaaaa
yok yok koyu hala canım. Benim de silikleşip koyulaşıyordu.Kizlarrrrrrrrr sikiklesmis galbaaaa
Ya bak cidden umitlendirmek istemiyorum.doktora da gittin kist de yok bu ay..benim arkadaslarim ovu testi ile ogrendi hep 4 5 gun kala fln....insallah sende de oyledir:)
yok yok koyu hala canım. Benim de silikleşip koyulaşıyordu.
Güzel düşünün güzel çıkacak hepinizin sonuçları inşallah canımAy canım ağzın bal yesin insallah dogru çıkar ama bana siliklesmis gibi geldi :)
Canım benim inan ki senin gibi sonuca varmayı sizinkilerin bana örnek olup olumlu çıkmasını o kadar cok istiyorum ki
Canım küçük bi ilcedeyim ile gitmem gerekiyo dr icin, bi ay gittim cok zor oldu, klomenle 3 yumurtam olusmustu, onda da esim hastalandi bosa gittiHadi bakalım guzel sonuclar alırsın insallah cam :)
Doktor takibi yaptırsan daha iyi olmaz mi yumurta ıcın
Insallah gerek kalmaz bu ay tutuverirCanım küçük bi ilcedeyim ile gitmem gerekiyo dr icin, bi ay gittim cok zor oldu, klomenle 3 yumurtam olusmustu, onda da esim hastalandi bosa gittiOnumuzdeki ay tasiniyorum, bu ay olmazsa tekrar dr a gidicem
SENİN 14. pozitif eğer bugün 14. Gün se Bugunu ve yarını mutlaka degerlendir bu günleri kaçırma Sperm testini sonra verirsiniz
olsun prenses belki senin bebek haberinle açarız yeni haftayı canım inşAllahGünaydın kizlarrrrr hayırlı cumalarrr
Bu haftayida bebek habersiz bitiriyoruz
Veeee Son 4 gunum kaldı
Günaydın kızlar hayırlı cumalar bu sabah 5 te miğde bulantısıyla uyandım maf oldum herhalde midemi üşüttüm hala bulantım devam ediyo ama sabahki kadar değil azönce ovulasyon testi yaptım sonuç böyleEki Görüntüle 1542908
olsun prenses belki senin bebek haberinle açarız yeni haftayı canım inşAllah
kızlar günaydın dün akşam 3 ayrı markanın gebelik testini yaptım. sonuç tek çizgisabah kalktım baktım hepsinde silik ikinci çizgi var. ne düşüneceğimi bilemiyorum. sabah yine test yaptım ikinci çizgi yok
günaydın arkadaşlar;bende sizleri takip ediyorum...size bir şey sormak istiyorum.doktor kontrollerim hep iyi geçiyor yumurtan çok güzel diyorlar.ama ovulasyon testlerinde koyu çicgiyi yakalayamıyorum.dün yaptın çok silik çıktı ama bugün yumurtladığımı hissediyorum.sağ kasığım da bıçak batması oluyo.ben her ay hissederim.adetlerimde 27,28,29 gibi değişir.her sabah ateşimide ölçerim bu sabahta 35,9 inmiş.yarın kesin yumurtam olması lazım.kafam çok karıştı
Çarşamba yapmıştım silik çizgi vardı ya bi daha yapmadım prenses bugün bi tane alıp yapayım bakalım hiç halim yok yaakuzucum bence snınkı üşütme değil bebişten yapıyo mide bulantınnbaksana çizgin hala var benimki dün silik gibi çıktı
gebelik testi yapmışmıydın canım
Çarşamba yapmıştım silik çizgi vardı ya bi daha yapmadım prenses bugün bi tane alıp yapayım bakalım hiç halim yok yaa
kızlarrr selamm benim testlerimide yorumlarmısınız rica etsemm .bat 3haziran bir umut olabilirmi yoksa silikmi en üstteki 27.05 tarihli ovulasyon testim.dün yaptım bukadar belirgin çıkmadı üzüldümm(