- 20 Mayıs 2015
- 72
- 20
- 35
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.901
foto da çok bişey yok ama iki açıdan çektim bi bak bakalım ne diyosunAyyyy hadi insallah canım yaaaaa olsun sen at bi fotosunu bakalım canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
foto da çok bişey yok ama iki açıdan çektim bi bak bakalım ne diyosunAyyyy hadi insallah canım yaaaaa olsun sen at bi fotosunu bakalım canim
foto da çok bişey yok ama iki açıdan çektim bi bak bakalım ne diyosun
sen de gördün dimi :) ben inanamadım çantamda okula getirdim arkadaşlarıma da gösterdim onlar da gördü :) şimdi işten çıkınca eczaneden başka testler de alıcam hem akşam hem de yarın sabah yapıcam :) çok heyecanlıyımcanım yaaaa ilk fotoda silik çizgiyi gördüm bendee yarın sabah yap tekrardan :)
sen de gördün dimi :) ben inanamadım çantamda okula getirdim arkadaşlarıma da gösterdim onlar da gördü :) şimdi işten çıkınca eczaneden başka testler de alıcam hem akşam hem de yarın sabah yapıcam :) çok heyecanlıyım
inşallah canım yaaa :) Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı kabul etsin :) bebişlerimize kavuştursun hepimiziay canım cook heycanlı yaaa cok sevındım ınsallah daha belırgın cıkarrr veee inşallahhhhh bizde görürüz çizgiyiiiiii :)
Ben test yaptim canım, dun ve onceki gune gore koyu, benim ne zaman yumurtlayacagim belli olmuyo, bakalım bu ay ne zaman olacakkızlaarrrrrr kızlaarrrrrr napıyosunuzzzzz sesiniz çıkmıyooo hiiçççççç
Ben test yaptim canım, dun ve onceki gune gore koyu, benim ne zaman yumurtlayacagim belli olmuyo, bakalım bu ay ne zaman olacak
Evet canım pko var bende, bi ay 15. bi ay 17. bi ay 21, bi ay 25. gun yumurtladim, takibe devamdaha zamanı var gibi gözüküyo canım. adetinde düzensizlik mi var canımmm
Evet canım pko var bende, bi ay 15. bi ay 17. bi ay 21, bi ay 25. gun yumurtladim, takibe devam
Kizlar bugn 15.gun ovu testin ve onekiler boyle..sanirim akintim da dun coktu..dun pik yapti ve catladi...ozellikle blueflower senin dedigin gibi dun calisma oldu.bir de bu gece olsun dmi? Sizler ne diyorsunuzEki Görüntüle 1542486
Evet canım bügünde olsun eğer bi probleminiz yoksa :)
benimde 14 de koyu çıkmıştı canım.ayın 24 u gebelik pozitiftikızlar benim ayın 15 inde koyu çıkmıştı varmı o tarihlerde yakalayan ne durumdasınız bide yumurtlamadan kaç gün snra gebelik testi silik çizgi vermeye başlar
10 gun sonra yani..ayy hadi insallah...duani esirgeme:)benimde 14 de koyu çıkmıştı canım.ayın 24 u gebelik pozitifti
Ay ayin 15i demisim...15.gun sattan sonrabenimde 14 de koyu çıkmıştı canım.ayın 24 u gebelik pozitifti
Silikleşme olmuş canım, bugün akşam olsun bence de. Bitter çikolata ve türk kahvesi tüketsin eşin, 1-2 saat sonrası çalışmaKizlar bugn 15.gun ovu testin ve onekiler boyle..sanirim akintim da dun coktu..dun pik yapti ve catladi...ozellikle blueflower senin dedigin gibi dun calisma oldu.bir de bu gece olsun dmi? Sizler ne diyorsunuzEki Görüntüle 1542486