- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.881
Normalde bugün olacak olan çalışma 2 hatta 3 gün idare eder ama yarın yumurtan çatlarsa sonraki gün çalışmanın anlamı olmayacak. Yarınki testin silikleşirse yani çatlarsa yarın da olması şansını arttırır canım[/QUOTE]blueflower olmadi dun canim..bugn ve yarin olursa yarin kalite dusmez mi ki :/ bilemedim
Bebiş varsa erken olacağı için çıkmama ihtimali yüksek testte. Sen de biliyorsunYapmicam dicem ama dayanamayabilirim :) adet ağrım var yumurtlamadan sonra hic geçmedi ara ara ağrıyo
Mantikli dedin :) yrna kalitesiz malitesiz kalir belki ama napalim..o zmn bu gece kesin yrn duruma gore bakarm[/QUOTE]Normalde bugün olacak olan çalışma 2 hatta 3 gün idare eder ama yarın yumurtan çatlarsa sonraki gün çalışmanın anlamı olmayacak. Yarınki testin silikleşirse yani çatlarsa yarın da olması şansını arttırır canım
Ayy prenses bencede var sende bişeyler inşAllah hep kopkoyu çıkar böyle adet gününe kadar sonrada gebelikte böyle çıksın inşAllahKizlarrrrrr testim yine pozitif ayyyy hamileyim galba ben içimden oyle geciyo insallah yanılmam
Ayyyyyy canim insallah oyledir yaaa.hadi hayirli haberlerini bekliyoruzKizlarrrrrr testim yine pozitif ayyyy hamileyim galba ben içimden oyle geciyo insallah yanılmam
Ayyy evet canım bence hamilesinKizlarrrrrr testim yine pozitif ayyyy hamileyim galba ben içimden oyle geciyo insallah yanılmam
öyle valla bebege gıden yolda her seyı denıyoruz. belkı acelecı davranıyorum ama. en azından kafam rahatlıyor dr a gıdınce. bı bakım pskılojımızı de duzeltıyor. ınsallah beklemeyız daha fazla. Allah buyukturEdacim takdir ediyorum seni, ne güzel elinden gelen herseyi yapiyosun, gerisi Allaha kalmış tabiki. Ama enerjinle bana da güzel örnek oluyosun, bence de rahim filmi cektir, acaba dememek icin. Ben bu ay da kendim deniyorum ovulasyon testiyle, sogan kuru yapıyorum, preseed jel de aldim bu ay, bu ay da olmazsa ben de dr a gidicem ne yapilmasi gerekiyosa yapicam, küçük bi ilcede oturuyorum, yumurta takibi icin ile gidip gelmek cok zor oluyodu ama önümüzdeki ay tasiniyorum, rahat rahat giderim inşallah dr a ama inşallah bu ay olur da, bebis icin giderim
kızlar buda bugünkü ovulasyon testim Eki Görüntüle 1542017
Prenses yaptığım gibi çektim bi 2 dk çektikten sonra daha koyulaştı bordo renk oldu resmen kopkoyu inşAllah canım sen yaptınmı ovu testi bugüncanım günaydın,
dünkünden koyu çıkmış bence. dün yaptıgın gebelık testindede cızgı var gıbıydı bnce sende var bıseyler :)
eee bu çok güzel bi haber istemiyormuydun zaten. hemen kana git.kızlar merhaba. Ben dün akşam gebelik testi yaptım çok silik bi ikinci çizgim var. çok heyecanlandım. acaba doğru mu acaba var mı ? bat a 3 gün var. resmini çektim ama resimde pek görünmüyo gönderemedim size. duygularım karmakarışık
istiyorum ama bi şaşkınım kan testine gidersem negatif çıkarsa hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. deli gibi istiyorum ama olumsuz olursa diye çok endişeliyim 3 günüm kaldı kan testi için biraz daha beklim diyorum. silik çizgi olduğuna göre olma ihtimali var dimi ? bu gün eczaneden değişik markaları alıp bakıcam yine :)eee bu çok güzel bi haber istemiyormuydun zaten. hemen kana git.
Ayyyy hadi insallah canım yaaaaa olsun sen at bi fotosunu bakalım canimkızlar merhaba. Ben dün akşam gebelik testi yaptım çok silik bi ikinci çizgim var. çok heyecanlandım. acaba doğru mu acaba var mı ? bat a 3 gün var. resmini çektim ama resimde pek görünmüyo gönderemedim size. duygularım karmakarışık
Prenses yaptığım gibi çektim bi 2 dk çektikten sonra daha koyulaştı bordo renk oldu resmen kopkoyu inşAllah canım sen yaptınmı ovu testi bugün
Sizin testler hep koyu çıkıyo, galiba heminiz hamilesiniz