Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

blueflower olmadi dun canim..bugn ve yarin olursa yarin kalite dusmez mi ki :/ bilemedim
Normalde bugün olacak olan çalışma 2 hatta 3 gün idare eder ama yarın yumurtan çatlarsa sonraki gün çalışmanın anlamı olmayacak. Yarınki testin silikleşirse yani çatlarsa yarın da olması şansını arttırır canım[/QUOTE]
Mantikli dedin :) yrna kalitesiz malitesiz kalir belki ama napalim..o zmn bu gece kesin yrn duruma gore bakarm

Yapmicam dicem ama dayanamayabilirim :) adet ağrım var yumurtlamadan sonra hic geçmedi ara ara ağrıyo
Bebiş varsa erken olacağı için çıkmama ihtimali yüksek testte. Sen de biliyorsun Bu sefer gereksiz yere üzeceksin kendini.
Mantikli dedin :) yrna kalitesiz malitesiz kalir belki ama napalim..o zmn bu gece kesin yrn duruma gore bakarm[/QUOTE]
Kesinlikle canım

öyle valla bebege gıden yolda her seyı denıyoruz. belkı acelecı davranıyorum ama. en azından kafam rahatlıyor dr a gıdınce. bı bakım pskılojımızı de duzeltıyor. ınsallah beklemeyız daha fazla. Allah buyuktur

kızlar merhaba. Ben dün akşam gebelik testi yaptım çok silik bi ikinci çizgim var. çok heyecanlandım. acaba doğru mu acaba var mı ? bat a 3 gün var. resmini çektim ama resimde pek görünmüyo gönderemedim size. duygularım karmakarışık

eee bu çok güzel bi haber istemiyormuydun zaten. hemen kana git.

eee bu çok güzel bi haber istemiyormuydun zaten. hemen kana git.
istiyorum ama bi şaşkınım kan testine gidersem negatif çıkarsa hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. deli gibi istiyorum ama olumsuz olursa diye çok endişeliyim 3 günüm kaldı kan testi için biraz daha beklim diyorum. silik çizgi olduğuna göre olma ihtimali var dimi ? bu gün eczaneden değişik markaları alıp bakıcam yine :)

Ayyyy hadi insallah canım yaaaaa olsun sen at bi fotosunu bakalım canim

Prenses yaptığım gibi çektim bi 2 dk çektikten sonra daha koyulaştı bordo renk oldu resmen kopkoyu inşAllah canım sen yaptınmı ovu testi bugün

Valla kuzucum bende anlamadım bu isten bisey niye boyle cikiyo ki acaba yaaa
Sizin testler hep koyu çıkıyo, galiba heminiz hamilesiniz

Canım vallahi o kadar cok dogru Olmasını istiyorum ki herkes gibi bende :)

Selam herkeze benim ovulasyon testlerimi de yorumlarmısınız ?
Hiç pik olmadığı halde dün akşam tamamen silikti ama biraz önce yaptım silikte olsa çıktı..
Sizce yumurtlamışmıyımdır ?

Eklentiler

• Adsız.png
    271,7 KB · Görüntüleme: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…