- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.861
sen cekıldın mı. artık haftaya cars persembe gıderım o zaman .adet bittikten sonra 3 gun icinde cekilmesi uygunmu§ bana oyle demisti doktorum
Aynı şeyleri yaşamışız canım ben de 2004 te overkist ameliyatı oldum. Kist patlamıştı ve iç kanama geçirmiştim 12 saat. Sonrasında eks oldum. ( 5 saniye ) Apar topar ameliyata almışlardı. Sağ yumurtalığım kısmi alınmıştı.ben gecen sene nisan ayında overkıst amelıyatı olmustum. aslında bıraz ondan korkuyorum. acık ameliyatta kist patlamıştı. ölcektım nerdeyse kanamadan
o zaman tüplerde fılan sorunmu oldu dıye aklıma gelıyor aslında .
yaaaAynı şeyleri yaşamışız canım ben de 2004 te overkist ameliyatı oldum. Kist patlamıştı ve iç kanama geçirmiştim 12 saat. Sonrasında eks oldum. ( 5 saniye ) Apar topar ameliyata almışlardı. Sağ yumurtalığım kısmi alınmıştı.
Ben sonrasında sorun yaşamadım canım şükür, umarım senin de bununla ilgili bir sorunun yoktur.yaaa. bende gece boyu ağrı cektım .ara ara bayılmısım kendımde degıldım valla derdımı anlatamamıstım. acıl bende gırmıstım amelıyata. benım yumurtalıgıma dokunmamıslardı. arka taraftaymıs. ama tabı sımdı yapısma bılmem ne dedı. olabılme ıhtımalı de olsa aklında kalıyor ınsanın . çektirim bari gidip
ınşallah canım. soru ısaretı kalmaz en azındanBen sonrasında sorun yaşamadım canım şükür, umarım senin de bununla ilgili bir sorunun yoktur.
Valla bende bi daha lobouick marka ne ovulasyon testi alcam nede gebelik testi azönce yine gebelik testi yaptım yine silik çıktı ikinci çizgi boşu boşuna umutlandırıyo insanı yaa
Edacim takdir ediyorum seni, ne güzel elinden gelen herseyi yapiyosun, gerisi Allaha kalmış tabiki. Ama enerjinle bana da güzel örnek oluyosun, bence de rahim filmi cektir, acaba dememek icin. Ben bu ay da kendim deniyorum ovulasyon testiyle, sogan kuru yapıyorum, preseed jel de aldim bu ay, bu ay da olmazsa ben de dr a gidicem ne yapilmasi gerekiyosa yapicam, küçük bi ilcede oturuyorum, yumurta takibi icin ile gidip gelmek cok zor oluyodu ama önümüzdeki ay tasiniyorum, rahat rahat giderim inşallah dr a ama inşallah bu ay olur da, bebis icin giderimınşallah canım. soru ısaretı kalmaz en azından
Adetine kac gün kaldi ki canım, inşallah dogrudur bu kez.
evet canım 4 5 ay önce cekıldım allaha şükür bi problem çıkmadı ama pko luyum o baslıca problemmsen cekıldın mı. artık haftaya cars persembe gıderım o zaman .
bı cumartesı gıdım bakım ne dıcek
Hadi inşallah canım yaa, ama lütfen gebelik testini erken yapıp üzme kendini. Şöyle 3-4 gün geçsin en azındanKizlarrrrrr testim yine pozitif ayyyy hamileyim galba ben içimden oyle geciyo insallah yanılmam
Dün çalışma olmadıysa bugün ve yarın olsun canımKizlar teslerim bu sekilde...bugun 14.gun ve resmen pozitif...sizce bu aksam mi calisma olsun yarin sabah mi yarin aksam mi...ben 12 14 16 diye dusunmustum..Eki Görüntüle 1541465
hadi canım hayırlı sonuclar alırsın insallah kayganlaştırıcılar sperm kalitesini düsürüyo dıye duymustum kullanmayın diyolar bilgin olsunbenimde siparişim geldiiiiiiğim adetimde yeni bitti 10.gün başılcam ovulasyon testinee çok heyecanlıyım inşallah bebeğim olurrrrr :) bide arkadaşar kayganlaştırıcıyı sadece eşime biraz sürsemçok özürdiliyorum ucuna değil yanlarına ..bebek oluşumunu engellermi acaba? günler geçmiyo çok heycanlıyım çokk Allahım isteyen herkese versin inşallah o özel duyguyu bizde tadalım inşallah
Dün çalışma olmadıysa bugün ve yarın olsun canım
Hadi inşallah canım yaa, ama lütfen gebelik testini erken yapıp üzme kendini. Şöyle 3-4 gün geçsin en azından
Dün çalışma olmadıysa bugün ve yarın olsun canım