- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.841
Bende yaza kadar olmazsa rahim filmi çektirim herhalde ama önce sevgili kocamın teste gitmesi lazım o da bu ay gidecek işte yumurtlama dönemi sonrasında yollamayı düşünüyorum onu :) prolaktin çok mu etkilidir ya bende düzensizlik yapmadı bu zamana kadar bu ay çok üzüldüm ondan mı yükselmiştir acaba bir bilgin var mı canım ?kuzum isteyınce rahım fılmı çekıyorlardır. bence bi rahım fılmı çektır sen. tupler tıkalı olabılır. yanı olmayınca ınsanın aklına hersey gelıyor
aynen canım. ne zaman cekılmem lazım onu acaba.kuzum isteyınce rahım fılmı çekıyorlardır. bence bi rahım fılmı çektır sen. tupler tıkalı olabılır. yanı olmayınca ınsanın aklına hersey gelıyor
yanı aslında görunmeyecek bır sey degıl. sezeryan gıbı dıkısım var. ayrıca da soledım zaten. ama cekılım fılan demedı. sadece olabılır dedı.Hmm olabilir canım Allah korusun ameliyatlarda tüplerde yapışıklık olabiliyormuş bunu doktorlara söylersen muhtemelen film çekerler zaten
aynen benımde eşime once test yaptıracagız. duruma gorede rahım fılmı cektırecegım. ama dun oğrendım antidepresanlar spermı kalıtesızleştırıyormuşB
Bende yaza kadar olmazsa rahim filmi çektirim herhalde ama önce sevgili kocamın teste gitmesi lazım o da bu ay gidecek işte yumurtlama dönemi sonrasında yollamayı düşünüyorum onu :) prolaktin çok mu etkilidir ya bende düzensizlik yapmadı bu zamana kadar bu ay çok üzüldüm ondan mı yükselmiştir acaba bir bilgin var mı canım ?
araştırdım ben :) adet bitiminden 1- 2 gun sonra. geç gıdersen eğer gebelık varsa bebege zarar werıyormuş çünkü.aynen canım. ne zaman cekılmem lazım onu acaba.
Tam olarak deneme süresinin bitmesini bekliyorlar işteyanı aslında görunmeyecek bır sey degıl. sezeryan gıbı dıkısım var. ayrıca da soledım zaten. ama cekılım fılan demedı. sadece olabılır dedı.
Bende araştırıyorum nette 1 2 değer yüksek çıkması çokta önemli değilmiş diyorlar ama en iyi bilgiyi doktorum verecek herhalde . Eşlerimizin gitmesi şart canım doktor bana kendinle uğraşma artık demişti ama hala uğraşıyorumaynen benımde eşime once test yaptıracagız. duruma gorede rahım fılmı cektırecegım. ama dun oğrendım antidepresanlar spermı kalıtesızleştırıyormuşprolaktin hakkında hiç bı bılgım yok canım
araştırdım ben :) adet bitiminden 1- 2 gun sonra. geç gıdersen eğer gebelık varsa bebege zarar werıyormuş çünkü.
ctesı gunu gıdım barı amelıyat eden dr a. testlerı yaptırım orda. 4. gun oluyor ctsı. 3,5 gununcu :)))Tam olarak deneme süresinin bitmesini bekliyorlar işteneyse canım olumsuz düşünmeyelim birkaç ay daha hiç umursamadan takip etmeye çalış hormon testlerini de yaptırırsan iyi olur ben hiç ummazdım çünkü doktorumda öyle demişti bakıyorum şimdi çokta önemli değil demiş doktorlar nette ama içim rahat etmiyor .
İstersen biraz daha bekle canım boş yere acı çekme ama yinede sen bilirsin tek tüp tıkalı olsa bile biri açıktır şans düşsse de denk gelirmiş muhakak doktoruna gidip sor yinede için nasıl rahat edeceksectesı gunu gıdım barı amelıyat eden dr a. testlerı yaptırım orda. 4. gun oluyor ctsı. 3,5 gununcu :)))
sonrada hafta ıcı adet bıtımı rahım fılmı cektırırım. onu da yapalım bakalım :)
valla bılmıyorum bı dıyorum butun her seyı yaptırayım. sonra dıyorum aman bosver hıcbısey yapmadan deneyeyımİstersen biraz daha bekle canım boş yere acı çekme ama yinede sen bilirsin tek tüp tıkalı olsa bile biri açıktır şans düşsse de denk gelirmiş muhakak doktoruna gidip sor yinede için nasıl rahat edecekse
Edacım öncelikle hayırlısı olsun...rahim filmini ben de öneririm artık her yolu deneyeceğiz...benim rahim filmimde çok hafif bir T rahim durumu çıktı...doktor ancak çoook dikkatli bakarsam bunu söylüyorum ancak 2 ay daha olmazsa gebelik histeroskopi yaparız dedi..o da rahmin genişletilmesi...gebelik olsa bile tutunamıyor olabilir dedi..bakalım..her şey bir umut :) paylaşayım dedim...ctesı gunu gıdım barı amelıyat eden dr a. testlerı yaptırım orda. 4. gun oluyor ctsı. 3,5 gununcu :)))
sonrada hafta ıcı adet bıtımı rahım fılmı cektırırım. onu da yapalım bakalım :)
Aynen senin durumdayım canım bugün bile 100 kere karar değiştirdim doktora gitsem mi aman yarın gideyim ? İlaç içsem mi yoksa kendi haline mi bırakayım ? rahim film mi çektirsem ? off off kafamda türlü sorularr uzaklaşmam gerekiyor buralardan sanırım ama lanet sınavım varvalla bılmıyorum bı dıyorum butun her seyı yaptırayım. sonra dıyorum aman bosver hıcbısey yapmadan deneyeyım
kafa gıdıp gelıyor benım
hadı ya neler öğrenıyoruz. aslında bu kadar bılmesek daha ıyı :) dayanıcam cektırıcem artık. ctsı gunu gıderım bıdahakı ctsıde cektırırım artıkEdacım öncelikle hayırlısı olsun...rahim filmini ben de öneririm artık her yolu deneyeceğiz...benim rahim filmimde çok hafif bir T rahim durumu çıktı...doktor ancak çoook dikkatli bakarsam bunu söylüyorum ancak 2 ay daha olmazsa gebelik histeroskopi yaparız dedi..o da rahmin genişletilmesi...gebelik olsa bile tutunamıyor olabilir dedi..bakalım..her şey bir umut :) paylaşayım dedim...
ben cektırcem galıba. amelıyat gecırdıgım ıcın bı bakılsınAynen senin durumdayım canım bugün bile 100 kere karar değiştirdim doktora gitsem mi aman yarın gideyim ? İlaç içsem mi yoksa kendi haline mi bırakayım ? rahim film mi çektirsem ? off off kafamda türlü sorularr uzaklaşmam gerekiyor buralardan sanırım ama lanet sınavım varbir tatil çok iyi gelebilirdi oysa ki
ablam aramıstı hastaneyı de fıyat vermemısler. kaca cektırmıstın canım ?Edacım öncelikle hayırlısı olsun...rahim filmini ben de öneririm artık her yolu deneyeceğiz...benim rahim filmimde çok hafif bir T rahim durumu çıktı...doktor ancak çoook dikkatli bakarsam bunu söylüyorum ancak 2 ay daha olmazsa gebelik histeroskopi yaparız dedi..o da rahmin genişletilmesi...gebelik olsa bile tutunamıyor olabilir dedi..bakalım..her şey bir umut :) paylaşayım dedim...
anestezili 600 liraydı geçen kasımda...ama ankarada bir özel laboratuvarda çekti doktorum...400e çeken de bulunabilir anestezili..ablam aramıstı hastaneyı de fıyat vermemısler. kaca cektırmıstın canım ?
c tesı gıdınce sorım bakım kacaymısanestezili 600 liraydı geçen kasımda...ama ankarada bir özel laboratuvarda çekti doktorum...400e çeken de bulunabilir anestezili..
Edacım ben geçen sene çektirdim 400 tl di anestesi olmadan hiçte bisey anlamadım çok korkutmuşlardı beni doktorum radyomarı önerdi bana diğer yerlerde ağrılı oluyo dedi ama ben çok memnun kaldım istersen telefon numarasını verebilirim bide adet bitimi çekilmiyodu bence yaac tesı gıdınce sorım bakım kacaymıs
Yada adetin 5 inci günü galiba oluyodu canımc tesı gıdınce sorım bakım kacaymıs
adet bıtımıymıs. ılıskı olmadan gel demıs. ablam gorustu de. sen bılırsın bızım orda ılgı hastanesı var tramvay yolunda. orda amelıyat olmustum ben. oraya gıdıcem ctsı. cekılım o da aradan cıksın o zaman. en azından kafamda soru ısaretı kalmazEdacım ben geçen sene çektirdim 400 tl di anestesi olmadan hiçte bisey anlamadım çok korkutmuşlardı beni doktorum radyomarı önerdi bana diğer yerlerde ağrılı oluyo dedi ama ben çok memnun kaldım istersen telefon numarasını verebilirim bide adet bitimi çekilmiyodu bence yaa