Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

oncekı aylarda benımde belırtısız gelmişti canım.. rahım fılmı cektırsene edacım
ısteyınce cekıyorlar mı ki ? dr gerek yok dedı hıcbıseye ne bılım :KK51:
lab da bana özel fiyat cıkarmıslar. masallah dedım :)

Eklentiler

• 20150527_142027.jpg
    20150527_142027.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 124
bılemedım canım. e dr lada takıp ettık. nasıl kacırdık. bıde erken oldum yıne hıc ben 14. gunu olmuyorum 12-13 oluyor.
yine takıp mı yapsam su dedıgım testlerımı yaptırsam once :KK57: koş edoş koş :)
Canım bilmiyorumki dr çatladığını sana söylemişti, hangi gün çatladığını demedi değil mi ? Sen testleri de yaptır. Her sabah aynı saatte ağızdan ateşini de ölç. Takip et bakalım. Eşine de keçi boynuzu kürünü yap derim bu ay. Mutlaka fark edecektir.

benım dr yaptırmadı bana yaa. ayrıntılı ben bı tsh ı bılıyorum. gerek yok dıyo :KK43:
bende baska bıyere yaptırıcam. bızım sırketın gırısınde laboratuvar var sorım oraya yaparlar mı acaba. 3. gunu gıderım bende :KK43:
stres ben yapmıyorum güya ama yıne olmuyor. :)
canım ben devlete gittim o yüzden bana da gerek yok demişti doktor düzenli yumurtlama oluyor diye :KK43: devlette 8 aydır olmuyor dedim bebek yoksa dikkate almazlardı yarın doktora giderim herhalde sonucu göstermeye inşallah önemsiz bir şeydir ya :KK43: sınırda çıkmış gibi görünüyor ama nasip işte amuda kalksakta nasipte yoksa olmuyor :KK43:

Canım bilmiyorumki dr çatladığını sana söylemişti, hangi gün çatladığını demedi değil mi ? Sen testleri de yaptır. Her sabah aynı saatte ağızdan ateşini de ölç. Takip et bakalım. Eşine de keçi boynuzu kürünü yap derim bu ay. Mutlaka fark edecektir.
yanı ayın 14 ünde 20 mm olmus salınmaya baslamıs dedı . ne demekse 15 i sabahı ılıskı dedı. dedıgı zamanda yaptık
eşime yapıyorum canım ara ara. havuc suyu. kecıboynuzu suyu . :) artık prof olduk. o zatan ultrason fılan cekılde bısey yok dedı. testlerıne benım dr da bakmıstı. o da sorun yok dedı.
ne bılım kısmet herhalde

canım ben devlete gittim o yüzden bana da gerek yok demişti doktor düzenli yumurtlama oluyor diye :KK43: devlette 8 aydır olmuyor dedim bebek yoksa dikkate almazlardı yarın doktora giderim herhalde sonucu göstermeye inşallah önemsiz bir şeydir ya :KK43: sınırda çıkmış gibi görünüyor ama nasip işte amuda kalksakta nasipte yoksa olmuyor :KK43:
sağlık ocagı yapmıyor mu ya. devlet kalabalık oluyor :KK43:

yanı ayın 14 ünde 20 mm olmus salınmaya baslamıs dedı . ne demekse 15 i sabahı ılıskı dedı. dedıgı zamanda yaptık
eşime yapıyorum canım ara ara. havuc suyu. kecıboynuzu suyu . :) artık prof olduk. o zatan ultrason fılan cekılde bısey yok dedı. testlerıne benım dr da bakmıstı. o da sorun yok dedı.
ne bılım kısmet herhalde
Anladım canım, yani görünürde herşey tamam. Olması gerektiği gibi. Bebişin gelmesi gereken zaman henüz gelmemiş demek ki.

Anladım canım, yani görünürde herşey tamam. Olması gerektiği gibi. Bebişin gelmesi gereken zaman henüz gelmemiş demek ki.
ben gecen sene nisan ayında overkıst amelıyatı olmustum. aslında bıraz ondan korkuyorum. acık ameliyatta kist patlamıştı. ölcektım nerdeyse kanamadan :KK1:
o zaman tüplerde fılan sorunmu oldu dıye aklıma gelıyor aslında . o_O

Bayrampaşa Maltepe semt polikliniği bomboştu :) sıra bile beklemedim canım randevu alırsan herhangi bir hastanede sıra beklemezsin sağlık ocağı yapmıyor malesef bence boşuna para verme
arastırım bakım canım . bayrampasa ters kalır bıze . yakınlara bakayım bı

arastırım bakım canım . bayrampasa ters kalır bıze . yakınlara bakayım bı
:KK66: aynen canım al bir hastaneden randevu ama 7-8 aydır olmuyor de :KK70: bakmazlar yoksa bende prolaktini araştırıyorum şu an çok yüksek değilmiş ama strese bağlı yükseliyormuş yarın doktorumla bir konuşayım o ne diyecek . Eşimle bol bol gezmem lazım bu aralar kafa dağıtmak için bebek fikrini kafamdan atmam gerekiyor sanırım

ısteyınce cekıyorlar mı ki ? dr gerek yok dedı hıcbıseye ne bılım :KK51:
lab da bana özel fiyat cıkarmıslar. masallah dedım :)

ben gecen sene nisan ayında overkıst amelıyatı olmustum. aslında bıraz ondan korkuyorum. acık ameliyatta kist patlamıştı. ölcektım nerdeyse kanamadan :KK1:
kuzum isteyınce rahım fılmı çekıyorlardır. bence bi rahım fılmı çektır sen. tupler tıkalı olabılır. yanı olmayınca ınsanın aklına hersey gelıyor :KK43:

Hmm olabilir canım Allah korusun ameliyatlarda tüplerde yapışıklık olabiliyormuş bunu doktorlara söylersen muhtemelen film çekerler zaten

X