Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım bilmiyorumki dr çatladığını sana söylemişti, hangi gün çatladığını demedi değil mi ? Sen testleri de yaptır. Her sabah aynı saatte ağızdan ateşini de ölç. Takip et bakalım. Eşine de keçi boynuzu kürünü yap derim bu ay. Mutlaka fark edecektir.

canım ben devlete gittim o yüzden bana da gerek yok demişti doktor düzenli yumurtlama oluyor diye devlette 8 aydır olmuyor dedim bebek yoksa dikkate almazlardı yarın doktora giderim herhalde sonucu göstermeye inşallah önemsiz bir şeydir ya sınırda çıkmış gibi görünüyor ama nasip işte amuda kalksakta nasipte yoksa olmuyor

yanı ayın 14 ünde 20 mm olmus salınmaya baslamıs dedı . ne demekse 15 i sabahı ılıskı dedı. dedıgı zamanda yaptık
eşime yapıyorum canım ara ara. havuc suyu. kecıboynuzu suyu . :) artık prof olduk. o zatan ultrason fılan cekılde bısey yok dedı. testlerıne benım dr da bakmıstı. o da sorun yok dedı.
ne bılım kısmet herhalde

sağlık ocagı yapmıyor mu ya. devlet kalabalık oluyor

Anladım canım, yani görünürde herşey tamam. Olması gerektiği gibi. Bebişin gelmesi gereken zaman henüz gelmemiş demek ki.

Anladım canım, yani görünürde herşey tamam. Olması gerektiği gibi. Bebişin gelmesi gereken zaman henüz gelmemiş demek ki.
ben gecen sene nisan ayında overkıst amelıyatı olmustum. aslında bıraz ondan korkuyorum. acık ameliyatta kist patlamıştı. ölcektım nerdeyse kanamadan
o zaman tüplerde fılan sorunmu oldu dıye aklıma gelıyor aslında .

Bayrampaşa Maltepe semt polikliniği bomboştu :) sıra bile beklemedim canım randevu alırsan herhangi bir hastanede sıra beklemezsin sağlık ocağı yapmıyor malesef bence boşuna para verme
arastırım bakım canım . bayrampasa ters kalır bıze . yakınlara bakayım bı

arastırım bakım canım . bayrampasa ters kalır bıze . yakınlara bakayım bı
aynen canım al bir hastaneden randevu ama 7-8 aydır olmuyor de bakmazlar yoksa bende prolaktini araştırıyorum şu an çok yüksek değilmiş ama strese bağlı yükseliyormuş yarın doktorumla bir konuşayım o ne diyecek . Eşimle bol bol gezmem lazım bu aralar kafa dağıtmak için bebek fikrini kafamdan atmam gerekiyor sanırım

ısteyınce cekıyorlar mı ki ? dr gerek yok dedı hıcbıseye ne bılım
lab da bana özel fiyat cıkarmıslar. masallah dedım :)

kuzum isteyınce rahım fılmı çekıyorlardır. bence bi rahım fılmı çektır sen. tupler tıkalı olabılır. yanı olmayınca ınsanın aklına hersey gelıyor

Hmm olabilir canım Allah korusun ameliyatlarda tüplerde yapışıklık olabiliyormuş bunu doktorlara söylersen muhtemelen film çekerler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…