- 20 Şubat 2013
- 717
- 324
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.821
oncekı aylarda benımde belırtısız gelmişti canım.. rahım fılmı cektırsene edacımben adet oldumhiç şaşırmadım niyeyse :) bir insanda hiç belirti olmaz mı arkadaş bu kadar sessiz mi gelir bir adet.
bilmiyorum ki. daha ne yapım bılemedım :) bir de hormonlarıma ayrıntılı baktırıcam. bide seye baktırsam 21. gun progesteron a bakılsın.
aklıma baska bısey gelmıyor. kaçırmıs olamam herhalde
ısteyınce cekıyorlar mı ki ? dr gerek yok dedı hıcbıseye ne bılımoncekı aylarda benımde belırtısız gelmişti canım.. rahım fılmı cektırsene edacım
bılmıyorum canım. 25 ı gıbı olur tahmını. yumurtlamaya baglı tabıbende anlamadım 4 aydır her yolu denıyosun ama yınede negatıf. haziranın kaçı oluyo yeni batın
Ahh ahh napsam ki ben bilemedim :))valla ya zor görülüyor. lh ın bile nazlı.
Canim kismet..insallah onumuzdeki aya.napalim bizimde tek avuntumuz bu her adettee yeni bir baslangic.ben adet oldumhiç şaşırmadım niyeyse :) bir insanda hiç belirti olmaz mı arkadaş bu kadar sessiz mi gelir bir adet.
öle canım yapıcak bır sey yokCanim kismet..insallah onumuzdeki aya.napalim bizimde tek avuntumuz bu her adettee yeni bir baslangic.
Hayırlısı olsun edacım yaa bende bu ay adet olucam öyle hissediyorum hepben adet oldumhiç şaşırmadım niyeyse :) bir insanda hiç belirti olmaz mı arkadaş bu kadar sessiz mi gelir bir adet.
ınsallah olmazsın.Hayırlısı olsun edacım yaa bende bu ay adet olucam öyle hissediyorum hep
Canım bilmiyorumki dr çatladığını sana söylemişti, hangi gün çatladığını demedi değil mi ? Sen testleri de yaptır. Her sabah aynı saatte ağızdan ateşini de ölç. Takip et bakalım. Eşine de keçi boynuzu kürünü yap derim bu ay. Mutlaka fark edecektir.bılemedım canım. e dr lada takıp ettık. nasıl kacırdık. bıde erken oldum yıne hıc ben 14. gunu olmuyorum 12-13 oluyor.
yine takıp mı yapsam su dedıgım testlerımı yaptırsam oncekoş edoş koş :)
canım ben devlete gittim o yüzden bana da gerek yok demişti doktor düzenli yumurtlama oluyor diyebenım dr yaptırmadı bana yaa. ayrıntılı ben bı tsh ı bılıyorum. gerek yok dıyo
bende baska bıyere yaptırıcam. bızım sırketın gırısınde laboratuvar var sorım oraya yaparlar mı acaba. 3. gunu gıderım bende
stres ben yapmıyorum güya ama yıne olmuyor. :)
yanı ayın 14 ünde 20 mm olmus salınmaya baslamıs dedı . ne demekse 15 i sabahı ılıskı dedı. dedıgı zamanda yaptıkCanım bilmiyorumki dr çatladığını sana söylemişti, hangi gün çatladığını demedi değil mi ? Sen testleri de yaptır. Her sabah aynı saatte ağızdan ateşini de ölç. Takip et bakalım. Eşine de keçi boynuzu kürünü yap derim bu ay. Mutlaka fark edecektir.
sağlık ocagı yapmıyor mu ya. devlet kalabalık oluyorcanım ben devlete gittim o yüzden bana da gerek yok demişti doktor düzenli yumurtlama oluyor diyedevlette 8 aydır olmuyor dedim bebek yoksa dikkate almazlardı yarın doktora giderim herhalde sonucu göstermeye inşallah önemsiz bir şeydir ya sınırda çıkmış gibi görünüyor ama nasip işte amuda kalksakta nasipte yoksa olmuyor
Anladım canım, yani görünürde herşey tamam. Olması gerektiği gibi. Bebişin gelmesi gereken zaman henüz gelmemiş demek ki.yanı ayın 14 ünde 20 mm olmus salınmaya baslamıs dedı . ne demekse 15 i sabahı ılıskı dedı. dedıgı zamanda yaptık
eşime yapıyorum canım ara ara. havuc suyu. kecıboynuzu suyu . :) artık prof olduk. o zatan ultrason fılan cekılde bısey yok dedı. testlerıne benım dr da bakmıstı. o da sorun yok dedı.
ne bılım kısmet herhalde
Bayrampaşa Maltepe semt polikliniği bomboştu :) sıra bile beklemedim canım randevu alırsan herhangi bir hastanede sıra beklemezsin sağlık ocağı yapmıyor malesef bence boşuna para vermesağlık ocagı yapmıyor mu ya. devlet kalabalık oluyor
ben gecen sene nisan ayında overkıst amelıyatı olmustum. aslında bıraz ondan korkuyorum. acık ameliyatta kist patlamıştı. ölcektım nerdeyse kanamadanAnladım canım, yani görünürde herşey tamam. Olması gerektiği gibi. Bebişin gelmesi gereken zaman henüz gelmemiş demek ki.
arastırım bakım canım . bayrampasa ters kalır bıze . yakınlara bakayım bıBayrampaşa Maltepe semt polikliniği bomboştu :) sıra bile beklemedim canım randevu alırsan herhangi bir hastanede sıra beklemezsin sağlık ocağı yapmıyor malesef bence boşuna para verme
arastırım bakım canım . bayrampasa ters kalır bıze . yakınlara bakayım bı
ısteyınce cekıyorlar mı ki ? dr gerek yok dedı hıcbıseye ne bılım
lab da bana özel fiyat cıkarmıslar. masallah dedım :)
kuzum isteyınce rahım fılmı çekıyorlardır. bence bi rahım fılmı çektır sen. tupler tıkalı olabılır. yanı olmayınca ınsanın aklına hersey gelıyorben gecen sene nisan ayında overkıst amelıyatı olmustum. aslında bıraz ondan korkuyorum. acık ameliyatta kist patlamıştı. ölcektım nerdeyse kanamadan
o zaman tüplerde fılan sorunmu oldu dıye aklıma gelıyor aslında .
Hmm olabilir canım Allah korusun ameliyatlarda tüplerde yapışıklık olabiliyormuş bunu doktorlara söylersen muhtemelen film çekerler zatenben gecen sene nisan ayında overkıst amelıyatı olmustum. aslında bıraz ondan korkuyorum. acık ameliyatta kist patlamıştı. ölcektım nerdeyse kanamadan
o zaman tüplerde fılan sorunmu oldu dıye aklıma gelıyor aslında .