- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.701
Tabiki de 2. yumurtan gelismistir canım, günde 1.5-2 ml buyuyor yumurta, ilac falan kullanmismiydin canım, ne güzel bi ayda 2 tane yumurtladin o zaman, belki de ikiz olur senin
üzülme tatlım. ben gibi birgün hastaneden eve geldiğinde koltuğun üstünde olan bebek dergilerini eşinin hızlıca toplaması daha kötü olur. hamile olmama rağmen ilk bebeğimi kaybettiğim o günü hiç unutmuyorum. hayırlı zamanlarda hayırlı ve sağlıklı gebelikleriniz olsun inş.bazen an geliyor öyle duysusal oluyorumki... ağlıyorum bebek özleminden.. rabbım ne olur çok betletme sağlıklı hayırlı bebekler nasip et ben ve tüm isteyenlere..
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım...sınavımızmış demek Allah daha çok aratmasın..ortamın nasıl yani günlük? Benim işyerimde çok bayan var ve her ay 1 haber alıyoruz :) Allah onları da bizi de evlatlarına kavuştursun..benim için de baya zor yani her gün buraya gelmek...bata son 3 gun kaldı. ve benım sivilceler çıktı.. zaten yumurtlamadan sonra hiç bişe hissedememiştim
bu ay da olmadı. doktora gidecektik eşimle. önümüz ramazan.. erteledik.. hiç boyle olacagını düşünmemiştimm. hemen olur zannedıyordum
ınsallah olmamıstır ıyı yapmıssın baksın bakalım neden kaynaklanıyor.Günaydın canlarr bende doktora geldim çok kasık ağrım var inşAllah kist olmamıştır
İŞ YERINDE MUDURLE AYNI ODADAYIM. İŞYERİ ÇOK YOĞUN.. MUDURUN 2 YE GIDEN OĞLU VAR BI KIZ ARTKADAŞ DAHA VAR O DA BEKAR. RAHATSIZ EDİCİ Bİ DURUM YOK ANLAYACAĞIN. AMA 2 KUZENIM HAMILE 2 AYLIKLAR. ONLARLA BI ARAYA GELINCE BIRAZ UZULUYORUM.. BENDE ÇATLATMA İĞNESİ YAPTIRMAYI DÜŞÜNUYORUM. OLMAZSA RAHIM FILMI CEKTIRRIM SONRA DURUMA GORE YOL ALIRIZ..Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım...sınavımızmış demek Allah daha çok aratmasın..ortamın nasıl yani günlük? Benim işyerimde çok bayan var ve her ay 1 haber alıyoruz :) Allah onları da bizi de evlatlarına kavuştursun..benim için de baya zor yani her gün buraya gelmek...
Ve aynen ramazan nedeniyle ben de erteledim...temmuzda da yumurta takibiyle olmazsa ağustosta tüp bebeğe başlamayı düşünüyorum. En geç eylül...hayırlısı
Valla gittim alttan muayne etti baktı kötü bişey yok dedi rahimde kalınlaşma var biraz dedi adet tarihimi sordum haftaya dedim o zaman şimdi tahlil yapsakta çıkmaz dedi bende testleri söyledim 3 tane yaptım hep silik ikinci çizgi çıktı dedim o testler bazen öyle yanıltabiliyo dedigbbc ee sızden hıc haber yok :) ne oldu???
Edosko senin soruyu soramadım canım okuduğumda doktorun yanından çıkmıştım çünkü kusura bakma canım ama senin testlerde koyulaşma var bugün benimki silik çıktı bayagbbc ee sızden hıc haber yok :) ne oldu???
Prenses sen ne yaptın canımBende simdi geldim doktora kızlar cok sıra var yaaaa
gbbc ee sızden hıc haber yok :) ne oldu???
evet ya dr lar ole dıyor. sevmıyorlar bızım testlerımıValla gittim alttan muayne etti baktı kötü bişey yok dedi rahimde kalınlaşma var biraz dedi adet tarihimi sordum haftaya dedim o zaman şimdi tahlil yapsakta çıkmaz dedi bende testleri söyledim 3 tane yaptım hep silik ikinci çizgi çıktı dedim o testler bazen öyle yanıltabiliyo dedi
Edosko senin soruyu soramadım canım okuduğumda doktorun yanından çıkmıştım çünkü kusura bakma canım ama senin testlerde koyulaşma var bugün benimki silik çıktı baya
hadı ınsallah bakalım. =) neyse sorun yok ıkınızde de . bıde surprız olursa ohhhBen az önce çıktım canım ultrasonla baktı rahminde kalınlaşma var gebelik ıcın hazirlaniyo olabilir östrojen hormonu yükselme yapar dedi. Ağrım var adet Sancısı gibi dedim Yerleşme olusuyodur belki o Ağrı yapar dedi bilmiyorum ne kadar dogru cikicak. Int araştırdım rahim kalınlaşması sonucu adet olanda var hamile oldugunu öğrenende. 1 haftam var bakalım Hayırlısı :)