- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 41
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.721
Hadi inşAllah bebek geliyo die kalınlaşıyodur rahim canımBen az önce çıktım canım ultrasonla baktı rahminde kalınlaşma var gebelik ıcın hazirlaniyo olabilir östrojen hormonu yükselme yapar dedi. Ağrım var adet Sancısı gibi dedim Yerleşme olusuyodur belki o Ağrı yapar dedi bilmiyorum ne kadar dogru cikicak. Int araştırdım rahim kalınlaşması sonucu adet olanda var hamile oldugunu öğrenende. 1 haftam var bakalım Hayırlısı :)
hadı ınsallah bakalım. =) neyse sorun yok ıkınızde de . bıde surprız olursa ohhh
Hadi inşAllah bebek geliyo die kalınlaşıyodur rahim canım
olur olur bızımde olur ınsallahbide tekrar mı yumurtlama oluyo cok agrım oluyo dedım ayda 1 kere yumurtlama olur dedi cok istisna durumlarda 2 kere yumurtlama gerçekleşir dedi . ayyyy Edoş yaa valla doktora git gel sıkıldım o kadar cok hamıle görmekten
ınsallah bebe gelır canım. yumurtlama takıbı yaptın mı belkı gec yumurtladın ?kızlar beklenen adet tarihim bugün hala birşey olmadı ama durdum durdum duramadım sizinle paylaşmak istedim :) acaba oldumu ne oldu hiç bilemiyorum, olmasını çok istediğim için içimden gelen hissede güvenemiyorum. beliritilere gelince normalde adet öncesi çok gergin olurum göğüslerim aşırı hassaslaşır ama bu sefer göğüslerim nerdeyse hiç ağrımıyor sadece uçlarında hafif bi acı var hiçbirşey anlamadım belirti desen hiçbir türlü belirti yok gibi acaba kendimi çokmu şartladım ne yaptım bilmiyorumki...... rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah ama çok merak ediyorum acaba ne oldubu arada son iki aydır bir gün iki gün erken oluyordu bugün ise hala olmadım bekliyorum merakla test falanda yapmadım...
yaaaa aramızda basına boyle bısey gelıp hamıle olan var mı :)
kızlar sıze bır sorum olacak aktıf uyeler :) sımdı dr ları kenara bırakırsakHadi inşAllah bebek geliyo die kalınlaşıyodur rahim canım
yumurta takibi yaptırmadım bu ay tamamen akışına bıraktık başka şeylerle ilgilenmeye çalıştık birde böyle deneyelim daha sonra takip yaptırırız dedik bu ay 4. ayımızdı. aslında elimde bi tane test vardı ama dayanamayıp 5 gün önce yaptım hiçbirşey çıkmadı. şimdi en azından bugünü beklesem diyorum ama gitgidede merak ediyorum o yüzden sizinle paylaştım ne yapdamki yarını beklesemmi yoksa eve giderken testmi alsamınsallah bebe gelır canım. yumurtlama takıbı yaptın mı belkı gec yumurtladın ?
bekledıgın tarıhten sonra yaparsın test dayanabılıyosun madem
evet misal ben dün nasıldı testım tekrar yumurtluyorum sandım ama doktora gıttım oyle bısey yokmusseda yorum yapamıycam canımama bu testlere çok kafa yorma.. yanlış sonuç verebılıyor arkadaşlarımızda gördüğümüz gibi...
kızlar sıze bır sorum olacak aktıf uyeler :) sımdı dr ları kenara bırakırsak
benım testlerım bole cıkıyor ya. hamıle degılsem ki geb testı negatıf
sımdı bıdahakı ay ıcın ymurtam erken mı oluscak demek ovunun bole cıkması.
yaaaaa nasıl soru ama
yumurta takibi yaptırmadım bu ay tamamen akışına bıraktık başka şeylerle ilgilenmeye çalıştık birde böyle deneyelim daha sonra takip yaptırırız dedik bu ay 4. ayımızdı. aslında elimde bi tane test vardı ama dayanamayıp 5 gün önce yaptım hiçbirşey çıkmadı. şimdi en azından bugünü beklesem diyorum ama gitgidede merak ediyorum o yüzden sizinle paylaştım ne yapdamki yarını beklesemmi yoksa eve giderken testmi alsam
napalım oyuncagımız oldu :))eda yorum yapamıycam canımama bu testlere çok kafa yorma.. yanlış sonuç verebılıyor arkadaşlarımızda gördüğümüz gibi...
cok mantıklıdır benım sorularımvallaa edacımm ne güzel soru bu boylenerden aklına gelıyo boyle sorular
sanmıyorum ben erken olucagını belkıde hamılesın ondan koyulmaya basladı ovu testın
eve giderken test al bencee
kuzumm ovu testıne bakarsak ben dün yumurtladımcok mantıklıdır benım sorularımalkış bana
kafayı yedım galıba ona ısaret
ay dayanamayıp yapabilirim... ya birde benim vajinal akıntımda azaldı bi kaç gündür herşey bi tuhaf oldu havalardan mı acaba, kendi kendimi umutlandırmakta istemiyorum Allahım sonuç neyse hayırlısı ile öğrensem
inşallah canım ya Allah tez zamanda hayırlısıyla o günleride göstersin :)hepimiz güzel sonuça ulaşabilsekkkkkkkkk
eşimle gittik doktora bugun diyorum ki bu ay cok geldik sıkıldım inşallah bidaa bebek kontrolune geliriz
su gulen yuz testlerden mı alsam dıye dusunuyorum bıdahakı ay. bıraz pahallı ama. yumurta takıbınden ıyı. gıdıp gelmek zaman kaybı.kuzumm ovu testıne bakarsak ben dün yumurtladımama doktor yok oyle bısey dedı cok kafa yoruyoruz testlere.
biraz uzak durmamız lazım
su gulen yuz testlerden mı alsam dıye dusunuyorum bıdahakı ay. bıraz pahallı ama. yumurta takıbınden ıyı. gıdıp gelmek zaman kaybı.