Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Hadi inşAllah bebek geliyo die kalınlaşıyodur rahim canım

kızlar beklenen adet tarihim bugün hala birşey olmadı ama durdum durdum duramadım sizinle paylaşmak istedim :) acaba oldumu ne oldu hiç bilemiyorum, olmasını çok istediğim için içimden gelen hissede güvenemiyorum. beliritilere gelince normalde adet öncesi çok gergin olurum göğüslerim aşırı hassaslaşır ama bu sefer göğüslerim nerdeyse hiç ağrımıyor sadece uçlarında hafif bi acı var hiçbirşey anlamadım belirti desen hiçbir türlü belirti yok gibi acaba kendimi çokmu şartladım ne yaptım bilmiyorumki...... rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah ama çok merak ediyorum acaba ne oldu bu arada son iki aydır bir gün iki gün erken oluyordu bugün ise hala olmadım bekliyorum merakla test falanda yapmadım...

ınsallah bebe gelır canım. yumurtlama takıbı yaptın mı belkı gec yumurtladın ?
bekledıgın tarıhten sonra yaparsın test dayanabılıyosun madem

yaaaa aramızda basına boyle bısey gelıp hamıle olan var mı :)
Hadi inşAllah bebek geliyo die kalınlaşıyodur rahim canım
kızlar sıze bır sorum olacak aktıf uyeler :) sımdı dr ları kenara bırakırsak
benım testlerım bole cıkıyor ya. hamıle degılsem ki geb testı negatıf
sımdı bıdahakı ay ıcın ymurtam erken mı oluscak demek ovunun bole cıkması.
yaaaaa nasıl soru ama

ınsallah bebe gelır canım. yumurtlama takıbı yaptın mı belkı gec yumurtladın ?
bekledıgın tarıhten sonra yaparsın test dayanabılıyosun madem
yumurta takibi yaptırmadım bu ay tamamen akışına bıraktık başka şeylerle ilgilenmeye çalıştık birde böyle deneyelim daha sonra takip yaptırırız dedik bu ay 4. ayımızdı. aslında elimde bi tane test vardı ama dayanamayıp 5 gün önce yaptım hiçbirşey çıkmadı. şimdi en azından bugünü beklesem diyorum ama gitgidede merak ediyorum o yüzden sizinle paylaştım ne yapdamki yarını beklesemmi yoksa eve giderken testmi alsam

eda yorum yapamıycam canım ama bu testlere çok kafa yorma.. yanlış sonuç verebılıyor arkadaşlarımızda gördüğümüz gibi...

vallaa edacımm ne güzel soru bu boyle nerden aklına gelıyo boyle sorular

sanmıyorum ben erken olucagını belkıde hamılesın ondan koyulmaya basladı ovu testın

eve giderken test al bencee

hepimiz güzel sonuça ulaşabilsekkkkkkkkk
eşimle gittik doktora bugun diyorum ki bu ay cok geldik sıkıldım inşallah bidaa bebek kontrolune geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…