- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.741
bılmıyoum ki bakayım bı arastırım. ben de yorumlardan gormustum .Ne kadar fiyatı canım hic bakmadım . Ama olumlu sonuç alann cok okudum
Bende istiyprum bu ay onlardan almak edabılmıyoum ki bakayım bı arastırım. ben de yorumlardan gormustum .
adet olayım alıcam :) yuzde 1 ıhtımalde olsa alamıyorum sımdı
bılmıyoum ki bakayım bı arastırım. ben de yorumlardan gormustum .
adet olayım alıcam :) yuzde 1 ıhtımalde olsa alamıyorum sımdı
Bende istiyprum bu ay onlardan almak eda
neyse durun bakalım :) ben sızden once sonuca ulasıcam . tavsıye ederım alırsambende sımdı bakıyorumda aynen cok pahalı en iyisi laboquick
neyse durun bakalım :) ben sızden once sonuca ulasıcam . tavsıye ederım alırsam
evet onların ılgı alanı degıstı napsınlar :) bızde peslerıne gıtsek ıyı olur aslındakızlarrrr farkındamısınızzzzz hamile olan arkadaşlar burayı terk etti kimse yazmıyooo artıkkk
Ben hep buradayım kuzumm izlemedeyim sizikızlarrrr farkındamısınızzzzz hamile olan arkadaşlar burayı terk etti kimse yazmıyooo artıkkk
valla terketmedim kız.uykucu başı gibi oldu.habire uyuyorum :)kızlarrrr farkındamısınızzzzz hamile olan arkadaşlar burayı terk etti kimse yazmıyooo artıkkk
evet onların ılgı alanı degıstı napsınlar :) bızde peslerıne gıtsek ıyı olur aslında
Ben hep buradayım kuzumm izlemedeyim siziBana bir ses verin yeter
valla terketmedim kız.uykucu başı gibi oldu.habire uyuyorum :)
Sabır kuzummm, Allah sağlıkla kavuştursun sizleri meleklerinizleduymuşsunuz beniiiiiibeklemek cok sıkıcı yaaaaaa
Prenses yaaa yani bu testlere guvenmemek mi gerekiyo.dunki testin cok koyuydu senin gercekten.kendimde muallakta kaldim
Yok canim ne ovu testi ne gebelik hicbirsey yapmadim.oylece bekliyorum ben ya.haftasonu yapmayi dusunuyorum ya da gecikmem olursa.o anki psikolojime bagli birazda :)Canım valla bende anlamadım aksi bi durum olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum . 1 saat sonra tekrar yapcam test bakalım nasıl cikicak. Sen yaptın mi hic ovu testi o günden sonra canım
Canim bi doktora gorun istersen.kac kez cift cizgi gormussun.nedendir acaba
valla bılmıyorum canım yaa bende anlamadım yumurtam hiç çatlamadımı yoksa ikinci kezmi çatlıcak 13. 14 de catladı gibi geldi silik biraz sonra tekrar koyuldu doktor dibinde çalışıyorum ama hiç gidesim gelmiyor inankiiCanim bi doktora gorun istersen.kac kez cift cizgi gormussun.nedendir acaba