Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

evet canım sen pazar yumurtlamışsın sanırım geç olmuş kaç günde bir adetlerin
korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim değişken oldu. ilk 30 sonra 31 sonra 32 sonra 34 günde adet oldum bu ay da biraz daha geç oldu yumurtlamam. bu ay baya dikkat ettim 19. 20. 21. ve 23. günleri boş geçmedim. inşallah olmuştur

Ya kızlar bir sey soracagim yumurta en koyu olduktan sonra hafif siliklesince mi yoksa daha da siliklesince mi çatliyor birde yumurta ne kadar süre yaşıyor? Bazi yerlerde 12-24 saat bazilari da 24-48 saat demiş kafam karisti iyice? Lh pik yaptiktan hemen sonra siliklesince mi çatliyor?

inşallah canım benim olmuştur hep olumlu düşünelim.adetlerin demek düzene girecek bence haplar alt üst ediyor bünyeyi

evet canım öyle diyorlar en koyu olduğu günden sonra silikleşmeye başlayınca çatlıyor iyolar ama bu yumyumlar belli olmaz bence :) 24-48 yaşayan sperm diye biliyorum ben yumurtalar 12-24 saat yaşıyormuş

valla ne yalan söyleyeyim içimde hamile olduğuma dair hiç olmadığı kadar bir his var.inş hissettiğim doğrudur.inş bu ay peşpeşe güzel haberler verelim
Canım benim insallah ya guzel haberler gelir ay basına dogru :) benim ağrım 3 gündür var adet gunum yaklaşmış olsa dicem aha adet oluyorum ama daha 12-13 gun var. Bacağım çekiliyor Ağrıdan. Sende de oluyo mu canım

senin günlerinde benimde bacağıma vuruyordu.iki gündür bacak ağrım yok ama dün belimle beraber çok ağrılı kasık sancısı çektim.hani tamda yerleşme gününe geldi.dün 6.gündü.ondan baya ümitlendim. bugün çok yok mesela

Bende paylaşayım bat a 5 gün kala belime bi kaç dakka bayağı bi ağrı girdi düz durdum eğildim geçmedi ,birde gögüslerime sancı girdi ondan sonra ara ara devam etti başkada adet sancısı gibi kasıklarım ağrıdı batmalar oldu ama bunlar pek belirgin değil,gögüslerden anladım ben hemen ertesi gün testte çıktı..(bende bunları çok okurdum birilerinin işine yarar inşallah,bende yaradı çok teşekkürler arkadaşlar yazan yorum yapan herkese)

Canım hayırlı olsun :) Rabbim sağ saglim kucağına almayi nasip etsin.

Yumurtlamadan sonra kasık ağrın oldu mu adet olcakmissinn gibi

Canım hayırlı olsun :) Rabbim sağ saglim kucağına almayi nasip etsin.

Yumurtlamadan sonra kasık ağrın oldu mu adet olcakmissinn gibi
Oldu canım zaten bende bide yumurta çatlarken acayip şişlik oluyo kasıklarımda ordan anlıyorum,sonrada hafif hafif ağrılar oluyo..gögüsleeim normalde yumurtlamadan sonra şişer bu sefer hiç bişi olmadı taki son günlere yakın ağrı yapana kdr ..

Herkese merhaba...az önce doktordan geldim bilenler bilir...14mm yumurtam olmuş ama çikolata kistimin olduğu tarafta...dr bi de her şeye baktı tekrar...gidin 2 3 ay daha kendiniz deneyin dedi..takip işi yalan oldu anlayacağınız çok isterseniz önümüzdeki ay yapalım takip dedi....ama ben sıkıldım artık..ramazanı da geçireyim Allahın izniyle..temmuzda takip ile başlayacağım o vakte kadar da bırakıyorum bu işin peşini..yardımcı olan destek olan herkese çok teşekkürler :) sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…