- 20 Mayıs 2015
- 72
- 20
- 35
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.481
bence çatlamış. ben kendimde en koyu olduktan sonra silikleşip silikleşmediğine bakıyorum. zaten hep öyle diyolar. benim testler de böyleydi bu ayEvet canım
Ne zaman silikleşçekki bu testler ya kaç gün oldu pazar gününden beribence çatlamış. ben kendimde en koyu olduktan sonra silikleşip silikleşmediğine bakıyorum. zaten hep öyle diyolar. benim testler de böyleydi bu ay
bence tamamen silikleşmesini bekleme en koyu olduktan sonra zaten bi düşüş oluyo onu baz al. ben öyle yaptımNe zaman silikleşçekki bu testler ya kaç gün oldu pazar gününden beri
hatta benim de pazar günü silikleşti ben o günü kabul ediyorum çatlama günü olarakbence tamamen silikleşmesini bekleme en koyu olduktan sonra zaten bi düşüş oluyo onu baz al. ben öyle yaptım
amin canım aminnn .sen doktor kontrolundemiydin testlerlemi takip ettinEtmem mi kaç senedir bekliyorum çok iyi biliyorum ..Allahım sanada tez zamanda sağlıklı bir evlat versin inşallah
evet canım sen pazar yumurtlamışsın sanırım geç olmuş kaç günde bir adetlerinbence çatlamış. ben kendimde en koyu olduktan sonra silikleşip silikleşmediğine bakıyorum. zaten hep öyle diyolar. benim testler de böyleydi bu ay
Benim yumurtlamanin uzerinden bir hafta gecti ben feci adet sancisi cekiyorum.sari krem akıntı bitmedigünaydın kızlarrrrrrrrrrnasılsınız nasıl gidiyo
ya benım adet olcakmısım gibi hala agrım oluyo 3 gündür. yumurtlamadan sonra boyle olan var mı canlarım ?
korunmayı bıraktıktan sonra adetlerim değişken oldu. ilk 30 sonra 31 sonra 32 sonra 34 günde adet oldum bu ay da biraz daha geç oldu yumurtlamam. bu ay baya dikkat ettim 19. 20. 21. ve 23. günleri boş geçmedim. inşallah olmuşturevet canım sen pazar yumurtlamışsın sanırım geç olmuş kaç günde bir adetlerin
Benim yumurtlamanin uzerinden bir hafta gecti ben feci adet sancisi cekiyorum.sari krem akıntı bitmedi
inşallah canım benim olmuştur hep olumlu düşünelim.adetlerin demek düzene girecek bence haplar alt üst ediyor bünyeyikorunmayı bıraktıktan sonra adetlerim değişken oldu. ilk 30 sonra 31 sonra 32 sonra 34 günde adet oldum bu ay da biraz daha geç oldu yumurtlamam. bu ay baya dikkat ettim 19. 20. 21. ve 23. günleri boş geçmedim. inşallah olmuştur
evet canım öyle diyorlar en koyu olduğu günden sonra silikleşmeye başlayınca çatlıyor iyolar ama bu yumyumlar belli olmaz bence :) 24-48 yaşayan sperm diye biliyorum ben yumurtalar 12-24 saat yaşıyormuşYa kızlar bir sey soracagim yumurta en koyu olduktan sonra hafif siliklesince mi yoksa daha da siliklesince mi çatliyor birde yumurta ne kadar süre yaşıyor? Bazi yerlerde 12-24 saat bazilari da 24-48 saat demiş kafam karisti iyice? Lh pik yaptiktan hemen sonra siliklesince mi çatliyor?
valla ne yalan söyleyeyim içimde hamile olduğuma dair hiç olmadığı kadar bir his var.inş hissettiğim doğrudur.inş bu ay peşpeşe güzel haberler verelimAyyy canım insallah hamilesindir yaaa :))
Canım benim insallah ya guzel haberler gelir ay basına dogru :) benim ağrım 3 gündür var adet gunum yaklaşmış olsa dicem aha adet oluyorum ama daha 12-13 gun var. Bacağım çekiliyor Ağrıdan. Sende de oluyo mu canımvalla ne yalan söyleyeyim içimde hamile olduğuma dair hiç olmadığı kadar bir his var.inş hissettiğim doğrudur.inş bu ay peşpeşe güzel haberler verelim
senin günlerinde benimde bacağıma vuruyordu.iki gündür bacak ağrım yok ama dün belimle beraber çok ağrılı kasık sancısı çektim.hani tamda yerleşme gününe geldi.dün 6.gündü.ondan baya ümitlendim. bugün çok yok meselaCanım benim insallah ya guzel haberler gelir ay basına dogru :) benim ağrım 3 gündür var adet gunum yaklaşmış olsa dicem aha adet oluyorum ama daha 12-13 gun var. Bacağım çekiliyor Ağrıdan. Sende de oluyo mu canım
senin günlerinde benimde bacağıma vuruyordu.iki gündür bacak ağrım yok ama dün belimle beraber çok ağrılı kasık sancısı çektim.hani tamda yerleşme gününe geldi.dün 6.gündü.ondan baya ümitlendim. bugün çok yok mesela
Bende paylaşayım bat a 5 gün kala belime bi kaç dakka bayağı bi ağrı girdi düz durdum eğildim geçmedi ,birde gögüslerime sancı girdi ondan sonra ara ara devam etti başkada adet sancısı gibi kasıklarım ağrıdı batmalar oldu ama bunlar pek belirgin değil,gögüslerden anladım ben hemen ertesi gün testte çıktı..(bende bunları çok okurdum birilerinin işine yarar inşallah,bende yaradı çok teşekkürler arkadaşlar yazan yorum yapan herkese)
Oldu canım zaten bende bide yumurta çatlarken acayip şişlik oluyo kasıklarımda ordan anlıyorum,sonrada hafif hafif ağrılar oluyo..gögüsleeim normalde yumurtlamadan sonra şişer bu sefer hiç bişi olmadı taki son günlere yakın ağrı yapana kdr ..Canım hayırlı olsun :) Rabbim sağ saglim kucağına almayi nasip etsin.
Yumurtlamadan sonra kasık ağrın oldu mu adet olcakmissinn gibi