- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.461
Günaydın kızlar hayırlı cumalar hepimize
Iyi arkadaşım sen nasılsın hep aynı bi umut bekliyoruz sende varmı değişiklikgünaydınnn hayırlı cumalar :) nasılsın arkadaşım ne durumdasın
Iyi arkadaşım sen nasılsın hep aynı bi umut bekliyoruz sende varmı değişiklik
InşAllah olmazsın arkadaşımda gelir bebeğinyok canım yaa adetimi bekliyorum max. 25inde olmam gerekiyor. 20-25 arasında olmalıyım. kaldı 3 gün. bekliyorum ama olduğunu düşünmüyorum açıkcası. hep tedaviyle hamile kalabilceğimi düşünüyorum nedense.
Prenses bendede oluyodu yumurtlamadan dolayı merak etme canımgünaydın kızlarrrrrrrrrrnasılsınız nasıl gidiyo
ya benım adet olcakmısım gibi hala agrım oluyo 3 gündür. yumurtlamadan sonra boyle olan var mı canlarım ?
Prenses bendede oluyodu yumurtlamadan dolayı merak etme canım
Gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatlu kucağına almayı nasip etsin inşAllahBgn bi güzel haber benden olsun ,inşallah Allah sağlıkla tamamını erdirsn beta hcg 157 çıktı (; adete 2 gün kala ...rabbim herkese nasip etsin inşalaahhhhhhh...uçuyoruz eşimle teytey
Teşekkür ederim canım darısı sana tez vakitte inşallahGözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatlu kucağına almayı nasip etsin inşAllah
HADİ GÖZÜN AYDIN CANIMM ALLAH SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN.BANADA DUA ETBgn bi güzel haber benden olsun ,inşallah Allah sağlıkla tamamını erdirsn beta hcg 157 çıktı (; adete 2 gün kala ...rabbim herkese nasip etsin inşalaahhhhhhh...uçuyoruz eşimle teytey
hayırlı olsun bebeğin :) darısı başımıza inşallahBgn bi güzel haber benden olsun ,inşallah Allah sağlıkla tamamını erdirsn beta hcg 157 çıktı (; adete 2 gün kala ...rabbim herkese nasip etsin inşalaahhhhhhh...uçuyoruz eşimle teytey
Etmem mi kaç senedir bekliyorum çok iyi biliyorum ..Allahım sanada tez zamanda sağlıklı bir evlat versin inşallahHADİ GÖZÜN AYDIN CANIMM ALLAH SAĞLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN.BANADA DUA ET
Aminnnn canım ..rabbim hepimizin sesini duyuyo en güzel şekildede cevap veriyohayırlı olsun bebeğin :) darısı başımıza inşallah
Aminn inşAllah canımTeşekkür ederim canım darısı sana tez vakitte inşallah
en koyu olduktan sonrakiler dimi bunlarKızlar ovulasyon testlarime bakarmısınız üsteki dün akşamki alttakide bu sabahki dün akşam ilişki olduEki Görüntüle 1535923
Evet canımen koyu olduktan sonrakiler dimi bunlar