Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

herkese merhabaaaa... edosko in yolundan giderek ben de yarın doktorumla randevuya gidiyorum...sat sonrası 9.gün olacak geç değildir inşallah...bu ay ben de yumurta takibi yaptıracağım anlayacağınız..malum 6. deneme olacak (vay canına daha 3. deneme 4. deneme tüh dediğim dün gibi).. 2 ay da takiple denemek istedik...dualarınızı esirgemeyin...

bu sefer tam tekmil gideceğiz doktora...3.gün hormon testi, sperm testi, rahim filmi sonuçlarıyla...buna göre yolumuzu çizeceğiz...ama ben şimdiden tüp bebek topiklerinde takılmaya başladım ne olacak böyle

valla oku oku oraya doğru gıdıyoruz. olmadı sadece burasıyla degıl netle baglantımı kesıcem :) yoksa takıntı halıne gelıyor.

Kolan hastanesi bizim eve çok yakın bir yere taşınıyor :) yürüme mesafesi 10 dk sevindim en azından acil bir durumda hemen gidebileceğim bir hastane olur :) ben bu ay Gaziosmanpaşa hastanesine giderim diye düşündüm orayıda övüyorlar hizmet hastanesinde kuzenim doğuracakyakında onunda doktoru Gaziosmanpaşa hastanesinden oraya transfer olmuş diye doktorundan vazgeçemedi

kım. bızım gelınde oraya gıdıyor .) teyzemın gelını. meltem dı dr un adıda. sımdı 7 aylık agustosta dogum yapıcak

canımmm inan inan allahım yüzünü güldürmüş beeğini vermiş sana.uzun emeklerden sonra bak seninle bebişinn.inşallah herşey iyi gider adına çok sevindimm
Çok teşekkürler ..Walla gidip gidip teste bi daha bakıyorum gerçekmi diye şu bi kaç gün nasıl geçcek,doyasıya sevinmek istiyorum..

valla oku oku oraya doğru gıdıyoruz. olmadı sadece burasıyla degıl netle baglantımı kesıcem :) yoksa takıntı halıne gelıyor.
valla mantıklı çözüm keşke işim pc başında olmasaydı...böylelikle sürekli bi sayfada internet açık olmazdı....tüp bebek merkezi araştırmaktan tut o psikolojiye bile gircem nerdeyse...ama hayır girmemeliyim...bu 2 ay yumurta takibinden umutluyum..Rabbimin de izniyle olur inşallah :) ben dahil içinde isteyen herkesin...

ınsallah canım. valla ben de oleydım de . bısekılde engel olmam lazım. yoksa gercekten stres
artık ole dusunmekten baska bısey aklıma gelıyor ben kaybolursam merak etmeyın. ınsallah 2 kısı gerı dönerım

sen de bi an kendimi gördüm az önce benim doktorum da buna benzer şeyler söyledi en son progesterona baktırdım yumurtlama oluyor bakalım ne zaman gelecek bu bebek :)

sen de bi an kendimi gördüm az önce benim doktorum da buna benzer şeyler söyledi en son progesterona baktırdım yumurtlama oluyor bakalım ne zaman gelecek bu bebek :)
Çok nazlı bu bebekler :) kaç aydır deniyorsun canım sen ? ya ben yumurtlama olduğunu bekarken bile anlıyordum 3 aydır kendi dengemi bile şaşırttım pes vallahi kendime daha da dinleyip uğraşmayacağım kendimle :)

Oldu baya prolaktini m yuksek geliyor iki aydir ama daha once de yukseklik olmadigi halde gebe kalamadim ( doktor ilaca gerek yok bi problem gözükmüyor diyo ama bilemiyorum neredeyse 10 ay olacak toplamda deneme suremiz ama henüz başarı olusmadi

Prolaktin stresten yükseliyor ki zaten son aylarda kafaya daha çok taktıysan ondan yükselmiş olabilir . Doktorunu değiştir istersen ufak ufak başlarlar belki ilaçlara filan benim 4. deneme oldu bat 24 mayıs 5. denemede doktora gideceğim eşimde sperm testi yaptıracak eşin yaptırdı mı test ? doktor bana öyle dedi sen kendinleuğraşma eşinde test yaptırsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…