- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 41
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.421
Randevuyla değil canım gittiğinde barkaod alıyosun ben sabah 9 da gittiğim halde 25 yada 30 numaralrı alabiliyorumgbbc canım nasıl kalabalık. randevuyla değil mi. ben ole gunumu ayıramam ki sureklı ızın almam lazım o zaman
Aa oyle mi.sen nerde oturuyosun? Benim kaynanam orda oturuyo kolan hastamesinin dibinde.abdi ipekci okulunum karsisinda hattaGüngörendeki canım
Hafta sonuda bakıyo eda doktor bildiğim kadarıyla ben yarın gidicem istersen öğrenebilirim evet çok eski bi hastane ben oraya gidince migrenim tutuyo vallabayrampasaya tasınıyorsa hıc gıdememdenemek ısterdım ama.
ben calısıyorum. ısten cıkıp kolayca gıdebılecegım bıyer olsun. ısyerı sıslıde ev gungören ıste en ıyısı eve yakın hastanelere gıdıyorum. muayenesı ıyıymıs . medıkana 78 tl sgklı
bak hastene yıne tasınıyormussureklı degısıyor orası. bana o yuzden belkı sıcak gelmedı hıc.
Bende üçyüzlüde oturuyorum canımAa oyle mi.sen nerde oturuyosun? Benim kaynanam orda oturuyo kolan hastamesinin dibinde.abdi ipekci okulunum karsisinda hattaonumuzdeki hafta 2 haftaligina kayinvalidemde kalmam gerekiyo.kendi kendime hastanede dibimde ya hergun test yaptiririm artik diyodum :))
Duymamistim canim orayi ilk defa duyuyorumBende üçyüzlüde oturuyorum canım
Gungorenin neresinde oturuyosun edacimbayrampasaya tasınıyorsa hıc gıdememdenemek ısterdım ama.
ben calısıyorum. ısten cıkıp kolayca gıdebılecegım bıyer olsun. ısyerı sıslıde ev gungören ıste en ıyısı eve yakın hastanelere gıdıyorum. muayenesı ıyıymıs . medıkana 78 tl sgklı
bak hastene yıne tasınıyormussureklı degısıyor orası. bana o yuzden belkı sıcak gelmedı hıc.
ben aslında bağcılara bağlıyım :)Gungorenin neresinde oturuyosun edacim
sor bakalım. ama yumurta takıbı hafta sonuna gelmezse sıkıntı. of bılmıyorum ya. ınsallah olmam adette. normal bebe ıcın gıderım kontrollereHafta sonuda bakıyo eda doktor bildiğim kadarıyla ben yarın gidicem istersen öğrenebilirim evet çok eski bi hastane ben oraya gidince migrenim tutuyo valla
Himm evet oralari biliyorum.bekarken bagcilar guneslide oturuyodum.simdi ispartakule-bahcesehir uzak kaldim oralaraben aslında bağcılara bağlıyım :)
bağcılar tramvay bıtıs noktasındayım tam. ama alısmısım gungören demeye annemler gungörene bağlı. caddenın bır tarafı gungören dıger tarafı bagcılara bağlı
gbbc ben sana yurume gelebılırım herhalde :)
oo baya uzaklamışsın. ben anneme yurume mesafesındeyım. kayınvalidecıgımler de kocasınanda oturuyorHimm evet oralari biliyorum.bekarken bagcilar guneslide oturuyodum.simdi ispartakule-bahcesehir uzak kaldim oralara
Yurume mesafesi cok iyi canim bence.baksana cocuk istiyoruz burda tek olcam hepoo baya uzaklamışsın. ben anneme yurume mesafesındeyım. kayınvalidecıgımler de kocasınanda oturuyor
evet canım onu dusunerek ole aldık ama. cocuk beceremıyoruzYurume mesafesi cok iyi canim bence.baksana cocuk istiyoruz burda tek olcam hep
Cift cizgiden sonra siliklesmesini bekliyoruz o zaman catlamis oluyoslm kızlar bende geldim aranızaaa :))) benimde 20 siydi ovulasyon ilişki oldu .şimdi yumurtladımmı yoksa silikleşincemi yumurtlayacağım bunu nasıl bilcem.yumrta akı gibi akıntı geldi dünde vardı bugünde var biraz sizce(
olsun canım ole dusunme . bak nasıl akıl verıyorum baskasına :))) kendıne ınsan laf anlatamıyorda. ama ole valla ısyan eder gıbıyız ama her sey de vardır bır hayırYok canim ben calismiyorum evdeyim.bikac girisimim oldu tabi ama vesait problemi oldugundan olmadi maalesef.3 yil olacak eylulde evleneli cocukta yapmadim hemen olacak dusuncesiyle.simdide avucumu yaliyorum
Cift cizgiden sonra siliklesmesini bekliyoruz o zaman catlamis oluyo[tamam cnm akşam yaparım test ilişkide olucak zaten
canımmm inan inan allahım yüzünü güldürmüş beeğini vermiş sana.uzun emeklerden sonra bak seninle bebişinn.inşallah herşey iyi gider adına çok sevindimmKızlar sizi takipteydim uzun zamandır ,bende bu ay ovlsyon testi kullandım doktorumun tavsiyesiyle ,erken gebelik testi yaptım bgn adetime 3-4gün var ..hemen silik çizgi çıktı ..ama inanın sevinemiyorum yada inanamıyorum 2 buçuk senedir bekliyodum 1 aşılama 4 ay yumurta takibi hiç biri olmamıştı.en son histeroskopi oldum martta önce Allah ın sonrada doktorumun sayesinde inşallah ilk ay tuttu..yani inşallah olmuştur ayyy heyecanlandım ya eşime emin olmadan söylemek istemiyorum ,hayal kırıklığı olmasın diye
Tebrik ederim inşallah miniğin seninledir ve sağ salim kucağına alırsınKızlar sizi takipteydim uzun zamandır ,bende bu ay ovlsyon testi kullandım doktorumun tavsiyesiyle ,erken gebelik testi yaptım bgn adetime 3-4gün var ..hemen silik çizgi çıktı ..ama inanın sevinemiyorum yada inanamıyorum 2 buçuk senedir bekliyodum 1 aşılama 4 ay yumurta takibi hiç biri olmamıştı.en son histeroskopi oldum martta önce Allah ın sonrada doktorumun sayesinde inşallah ilk ay tuttu..yani inşallah olmuştur ayyy heyecanlandım ya eşime emin olmadan söylemek istemiyorum ,hayal kırıklığı olmasın diye