- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #6.301
Sukurrr :)))kızlar herhalde bu defa çatladı benimki Eki Görüntüle 1533307
bencede şükürrr ne nazlı çıktı bu yumurta böyle anlamadım ki yaaSukurrr :)))
Kocaman oldu herhalde. olsun iyidir bu gece degerlendirseydinbencede şükürrr ne nazlı çıktı bu yumurta böyle anlamadım ki yaa
Çatlamış canım bu akşam ve yarın sabahı değerlendir mutlakakızlar herhalde bu defa çatladı benimki Eki Görüntüle 1533307
Canım 2 side aynı koyulukta ya da T nin C den daha koyu olması gerekli. Henüz eşitlenmemiş sanki senin. Ama koyulaşmasına bakılırsa yarın ya da sonraki gün eşitlenecek. Ondan sonra silikleşmeye başladığı vakit yumurta çatlamış oluyor.Eki Görüntüle 1533393 Eki Görüntüle 1533392 Hemen hemen herkesin yumurtalar aynı zamanlarda Çatladı inşallah birsürü hamis haberi alırız. Buda benim sabah ve akşamki testim Çatladı mi sizce
Bu geceyi değerlendirdim canımKocaman oldu herhalde. olsun iyidir bu gece degerlendirseydin
Çatlamış canım bu akşam ve yarın sabahı değerlendir mutlaka
bu akşamı değerlendirdim yarın sabahta şartmı yoksa akşam olsa olurmu canım
Ay hadi insallah. Bu ay gelsin bizim bebelerrBu geceyi değerlendirdim canım
InşAllah canım inşAllahAy hadi insallah. Bu ay gelsin bizim bebelerr
aynen canim inaniyorum bendeeAyyy canım banada oyle geliyo kesin aramızdan birileri cikicak inşallah bu randımanlı gidersek kısmetse bu ay olmasa bile onumuzdeki ay kesin biseyler olur
Günaydın kizlarrrrrrrrnasılsınız ??
Yumurtlamayan kaldı mi aramızda
Ben varım bugün ki teste göre anlayacam
Kızlar günaydın benim testler yine saçmalamaya başladı azönce yaptığıma bakamısınız bi Eki Görüntüle 1533561
acaba seninde mi 2 yumurtan oldu ? dün akşam silinmiştiKızlar günaydın benim testler yine saçmalamaya başladı azönce yaptığıma bakamısınız bi Eki Görüntüle 1533561
çok mantıklı.acaba seninde mi 2 yumurtan oldu ? dün akşam silinmişti
Bilmiyorum ki canım öğleden sonra bi tane daha yapsammı acaba testacaba seninde mi 2 yumurtan oldu ? dün akşam silinmişti
Canım 2 tane yumurtam olsaydı geçen hafta doktor söylerdi ama dimiacaba seninde mi 2 yumurtan oldu ? dün akşam silinmişti