Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

bu ay 6. ayımız . bu ayda olmazsa doktora gıttıgımde 1 sene oldu demeyı düşünuyorum. yoksa ilgilenmıyormuş. sonuçta özele gıdecegız para werecegız. 1 sene dolsun oyle gel i duymak için gıtmıyorum :KK62:. doktorlarada kızıyorum. anlamıyorlar bizi. gelmişim işte adam akıllı muayane et warsa bişey tedavı olalım :KK22:
benim dr um ılgılendı ya. ama ne yaptırmak ıstıyorsun ona baglı . bız esıme yaptırmıstık onu yanıma almıstım. bana da baktı yumurtalıklara fılan. bıkac hormon testı yaptırmıstım onlarıda soledım. her sey guzel dedı. yumurtamda catlıyor.
yanı rahım fılmı vs mı ıstıceksın. yoksa bu sekılde ılgılenıyor Hoppa eşimin degerlerınıde gırdı hatta bıyere baktı etti guzel dedı. bidaha ne zaman gelim dedim. gunun geçince gel artık dıye esprı yaptı ( gercek olur ınsallah ) :KK30:
benımde aklıma gelmedı degıl :KK45: ama ole solersen yanıltmıs olabılırsın. BeNCe :oops:

benim dr um ılgılendı ya. ama ne yaptırmak ıstıyorsun ona baglı . bız esıme yaptırmıstık onu yanıma almıstım. bana da baktı yumurtalıklara fılan. bıkac hormon testı yaptırmıstım onlarıda soledım. her sey guzel dedı. yumurtamda catlıyor.
yanı rahım fılmı vs mı ıstıceksın. yoksa bu sekılde ılgılenıyor Hoppa eşimin degerlerınıde gırdı hatta bıyere baktı etti guzel dedı. bidaha ne zaman gelim dedim. gunun geçince gel artık dıye esprı yaptı ( gercek olur ınsallah ) :KK30:
benımde aklıma gelmedı degıl :KK45: ama ole solersen yanıltmıs olabılırsın. BeNCe :oops:
hım .. hormanlarımda bı sıkıntı olmadıgını soylemişti doktor. rahım fılmınden ürküyorum ama gerekırse olacağım. eşinin değerlerinedemi senin doktor baktı. ya benım yumurta oluşuyor ama çatlıyormu bilmiyorum :KK45: onu takip ettiririm.

Canim cok erken ama yaa kanda 10.gunden sonra yukselio yani yerlesme olmadiysa hcg kana daha salgilanmaz. Hayrli olsun de bekle yukselme ihtimali var cunku :)
İnşallah ihtimali vardır canım birkaç gün sonra test yapıcam evde testim var hayırlısıyla olur inşallah senin ne oldu var mı bir gelişme ?

index.php

kızlar testimi yorumlarmısınız daha catlamadı sanırım siliklesincemi catlamış oluyo

hım .. hormanlarımda bı sıkıntı olmadıgını soylemişti doktor. rahım fılmınden ürküyorum ama gerekırse olacağım. eşinin değerlerinedemi senin doktor baktı. ya benım yumurta oluşuyor ama çatlıyormu bilmiyorum :KK45: onu takip ettiririm.
evet canım esım gıtmıstı urolojı bolumune. ultrasonda cekılmıstı cok sukur sıkıntı cıkmadı.
kadın dogumcu da ıstedı ılıskı suresı belırlemek ıcın sanırım. ben bahsetmıstım gıttı dıye. bende bakım dedı sonucları ıstemıstı.

o zaman aksam üstü yapıyım 7-8 gibi o zaman belli olur dimi ya daha koyu cıkar yada silik .
şimdi ben cumartesı pazar sabah degerlendırdım bu aksamda olsun muu ?
bence akşam olsun. daha koyu cıkarsa geç saatlerde çalışıp yatarsın :KK66: daha açılırsa da çalışcaksın. baska care yok :)
ara vermeden oldu ama pazar sabah calısmasaydın ıyıydı.
ıyı besle eşini :)

X