Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlarr buda az once yaptigim test.bu sabah calisma oldu tesadufen.simdi yarin sabahta calisma olsun mu ne dersiniz ?

Eklentiler

• 20150516_201546.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 20150516_201546.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar benim yumurtlamanin üstünde sadece 2 gün geçti. bugun gogusler felaket sizliyor.hemilelik varsa bu kadar çabuk belirti çıkar mi yaaa.neden böyle

Kızlar benim yumurtlamanin üstünde sadece 2 gün geçti. bugun gogusler felaket sizliyor.hemilelik varsa bu kadar çabuk belirti çıkar mi yaaa.neden böyle
Canim bence boyle birsey mumkun degil gibi.Daha rahime bile yerlesmemistirki belirtilerini gostersin.Adete de daha cok var neden agirirki acaba bu kadar erken cok ilginc

Yumurtlamanin etkileridir o. Benimde kasiklarim agirdi bugun. 1 gunluk hamileyim diye espri yapiyorum hatta :)))
Canim bence boyle birsey mumkun degil gibi.Daha rahime bile yerlesmemistirki belirtilerini gostersin.Adete de daha cok var neden agirirki acaba bu kadar erken cok ilginc
Bende anlamadım hayatımda hic boyle göğüs ağrısı yasamyasamamistim.ondan garip oldum

Ahhh ah iste annelerin hakki ödenmez. ben sperm kalitesi icin demiştim istersen işini şansa birakma
Aslinda bi ara bende oyle dusundum.hani yarinda siliklesme olmama ihtimali celdi kafami.ama nerdeyse 1 saattir sol tarafimda siddetli bi agri var.yani bu gece yumurtlama olacak gibime geliyo.hakkimizda hayirlisi ya biz boyle hesap kitap yapiyoruz ama Rabbim ne zaman verirse o zaman olacak elbet..

Kizlarr buda az once yaptigim test.bu sabah calisma oldu tesadufen.simdi yarin sabahta calisma olsun mu ne dersiniz ?
Bence olsun canım, az kalmış yumurtanin catlamasina, hatta yarin testin siliklesirse aksama ve diger sabaha bile calisma yapabilirsin, catladiktan sonra ne kadar olursa o kadar artar sans

Bence olsun canım, az kalmış yumurtanin catlamasina, hatta yarin testin siliklesirse aksama ve diger sabaha bile calisma yapabilirsin, catladiktan sonra ne kadar olursa o kadar artar sans
Ayy cok heycanlandimm Allahim hayirlisini versin ya insallah.Ya yarin test yapamicam galiba.bisekilde sivi almiyim o zaman eve gelene kadar tutmam lazim aksam yaparim artik.ona gore dedigini yapiyim ben mantikli geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…