Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Iyi olmana çok sevindim canım ama bata daha 8 gün varmış belli olmaz bu işler canım hemen karamsarlığa kapılma
Erkenden öğrenmek çok kötü oldu umutlu bile bekleyemeyeceğim 1 -2 gibi bir değer çıksa yine umudum olurda da 0,79 çıktı canım ben anlamadım ki bu ay yumurtlama günlerinde sabah denedik hem de peşpeşe 1 saat yattım hiç kalkmadan ama yine tutmadı yine tutmadı bir zamanı var herhalde ya da bir sorun var bilmiyorum doktor her şeyin çok iyi demişti oysa ki eşimde test yaptırsa rahat ederiz artık ben bu ay doktora gidip klomen filan isteyeceğim en azından şansım artsın diye yumurtlama problemim olmamasına rağmen sabırsız olduğumu göstermem lazım :)

Son düzenleme:
Canım tekrar geçmiş olsun. Zaten gebelik varsa da çıkmaz ki 8 gün kala. Rahime tutunduktan sonra hcg salgılanıyor. Bu da zaten bata 4-5 gün kalaya denk geliyor. Sen yine de dikkatli ol canım. Hayırlısı olsun.
Sağol canım ayağım şiş yatıyorum hareket edemiyorum resmen bugün annem geldi evimin işini yaptı kadıncağız işten yorgun argın gelip benimle uğraştı bebek içinde üzüldüğümü de biliyorlar destek oldular inşallah bir mucize olurda gelir bebekim ama bu ay zor gibi oysa her şey çok iyi gibi gelmişti ama benim anne olamama korkum ağır basıyor o engelliyor herhalde bilmiyorum

Ayy cok heycanlandimm Allahim hayirlisini versin ya insallah.Ya yarin test yapamicam galiba.bisekilde sivi almiyim o zaman eve gelene kadar tutmam lazim aksam yaparim artik.ona gore dedigini yapiyim ben mantikli geldi
Ben hamile kalan birinin yazısını okumustum da o öyle yapmış, yumurta catladiktan sonra ne kadar gonderebilirsek gonderelim dedik yazmisti, bana da cok mantikli gelmisti cunku catladiktan sonra 12-24 sa icinde ölüyo yumurta, o süreyi iyi degerlendirmek gerek

Canim daha batina cook var.Sende biliyosun aslinda erken oldugunu ama anliyorum icini kemiriyo test sonucu.sen suan ne kadar uzulursen uzul ay sonu sonucu degistirmicek.o yuzden biran once iyilesmeye bak sagligina kavus.eger suanda sana tutunma doneminde olan bir bebis varsada strese sokma onu :) kendine cok dikkat et canim

Seni çok iyi anlıyorum canım, 2 aydir yumurtlama gunlerimi degerlendiriyorum, 1 sa kalkmiyorum, yastik koyuyorum vs ama yine olmuyo, vardir elbet bi hayır, Allahtan hayirlisini diliyorum.

Canim bu sabah erkenden degerlendirdik.8 bucuk gibi test yaptim meraktan cift cizgi cikti yine.artik aksam eve gidince tekrar bakicam sonuca gore ya yarin sabah calisicam ya da yarin aksam.sperm kalitesini dusurmeyelim en iyisi.bugun catlayaydi iyiydi valla :)

Seni çok iyi anlıyorum canım, 2 aydir yumurtlama gunlerimi degerlendiriyorum, 1 sa kalkmiyorum, yastik koyuyorum vs ama yine olmuyo, vardir elbet bi hayır, Allahtan hayirlisini diliyorum.
Canim ben korunmayi birakali 6 7 ay olmasi lazim.ovulasyon testine baslayalida bu ay tam 5 ay oluyo.bundan onceki 4 ayimdada yakaladim yumurtlamami.ilk ay kimyasal oldu diger 3 ay da yakalamama ragmen tutmadi.yani zamanimiz var naparsak yapalim o gun gelmeden olmayacak.

Günaydın kizlarrrrr

Ya ben iki gündür yapamıyorum test evde durmadığım ıcın ama iki sabahtir calışma oldu zaten benim bu kadar erken çatlamaz gunum var :) bugun aksam üstü Yaparım evde olursam eğer merakta ediyorum

Cok gecmis olsun edacimm en hayrlisi olsun canim eminim vakti belli suan bebisinde..sen suan kend8 sagligini dusun once ayaginin altina yastik vs.koy yuksekte tut ve cok uzerine basma cabuk toparlarsin insallah..dr un verdigi merhem ve bandajla iyice sar canim benim

Sağol canım benim , öyle yapıyorum ama evde oturmak bile bunalttı beni çok şükür alçılık bir durum olmadı yoksa sınav üstü ne yapardım dün testin şokunu bile bugün yaşadım sabah ağladım yine eşimle kahvaltı yaparken çok umutlanmıştım bu ay şimdi kuzu kuzu bat bekliyorum her şey normalken sabah çalışmışken bu ay niye tutmadı ki yolunda gitmeyen bişeyler var diye düşünüyorum artık eşimde gidecek doktora bakalım önümüzde ki hafta bizim için doktor ve takiple geçecek bata daha 1 hafta var bu hafta biraz can sıkıcı umutsuz bekleyiş süresi bir mucize olsa da kan değerim yükselse keşke

Bencede var bir hayır ama kendime engel olamıyorum ki canım çok üzülüyorum Temmuz'da kpss var Allah'ım yardım etmek adına henüz yollamıyor belkide bebişimi midem bulanır halsiz olurum diye sınav anında onun geleceği için bu sınavı kazanmam çok önemli çünkü kendimi öyle teselli ediyorum birde bu ay çok hasta oldum ayağımı sakatladım sinüzit alerji filan hepsi üstüste geldi ilaç içmek zorunda kaldım hayırlısı demek daha zamanı var

Batıma çok var canım ama test sonucu yıktı geçti resmen birde ilk kez kan tahlili yaptırdım hep kan testi yaptırdığımda pozitif sonuç görecekmişim gibi inandırdım kendimi ama şimdi doktor mecburi olarak isteyince yaptırmak zorunda kaldım kayınvalidem yanımdaydı ona çaktırmayayım diye üzüldüğümü lafı değiştirdim aman iyi olayımda filan dedim ama bu sabah eşimle kahvaltı yaparken çok ağladım çok yoruldum canım yolun başı bile beni yordu Allah kimseye taşıyamayacak yük vermesin . Evet belki daha umudumu kaybetmemem gerek ama elimde değil sanırım .

Yapma boyle canim ya bu ay sagligina kavus onumuzdeki ay siki bi sekilde calisirsiniz.bu ay beynini bosalt bence bata kadar stresin yok en azindan oyle dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…