How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

aaa çok sevindimm en son isyanlardaydın bıraktığımda hamişsin allah sağlıcakla kucağın alamayı nasp etsin canım çok sevindim maşallah sana
amin canım çok teşekkür ederim üzülüyordum Ama Rabbim yüzümü güldürdü Sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm inşallahh

Benim de prenses :KK43: :KK43: ama sen sıkma canını bence sen hamişsn sabrszlıkla beklıorm güzel haberi :KK66:

oyle olsa testler pozitif cıkardı . iyi düşünmeye çalısıyorum sonra tekrar karamsarlıga bürünüyorum. havada kasvetli içim iyice karardı. annemle eşim sürekli soruyo adet oldunmu dıye baskı hıssedıyorum üzerimde bide :KK43:

yaa kızlar canım coooook sıklıyıoooooo :KK43:
Neden canım ?

bat 10 11 mayıs olup ovu testi kullananlarrrrr varmıııııı
Senin yumurtlama dönemin bu aralar sanki değil mi canım ?
nasılsın canımm nasıl giidyo hamişlikkkkk yok demi bi sıkıntın
Şükür canım iyi gidiyor, dün keseyi ve bebişi gördük. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz. Bulantılar çok zorluyor 2 gündür ama buna da şükür. Yeter ki iyi olsun bebiş. Allah sizlere de tattırsın en kısa zamanda :KK68:

Benim bat 11 mayıs canım.Dün yumurtlama gözüküyodu bana belirtileride takip ettim,dün değilse bugün kesin yumurtlıycam ateş basıyo her yerimi:rolleyes:
ya benim çizgilerim yok hala kafam çok takıldı geçen ay iyiyidi silik bile olsa hep vardı çizgi bu ay hiç yok neden acaba ateş bende de var gece özellikle ayaklarım yanı çıkıyo bide hafiif kasık ağrısı ve akıntı şu uzayanından akşamda değerlendirdik yaa ama testler kafamı çok bozuyo

ya benim çizgilerim yok hala kafam çok takıldı geçen ay iyiyidi silik bile olsa hep vardı çizgi bu ay hiç yok neden acaba ateş bende de var gece özellikle ayaklarım yanı çıkıyo bide hafiif kasık ağrısı ve akıntı şu uzayanından akşamda değerlendirdik yaa ama testler kafamı çok bozuyo

Bence kendin daha net anlayabilirsin test bozuk olabilir sonuçta.Seninle aynı gün sanırım yumurtlamamız benimde dün çok ağrıdı kasıklarım gaz sancısı gibi sıkıştırdı yani.bugünde çok ateş basıyo

Neden canım ?

Şükür canım iyi gidiyor, dün keseyi ve bebişi gördük. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz. Bulantılar çok zorluyor 2 gündür ama buna da şükür. Yeter ki iyi olsun bebiş. Allah sizlere de tattırsın en kısa zamanda :KK68:

bılmem canım oyle sıkılıyoo anlamadım bendeee

Neden canım ?

oyy oyy maşalalh çok şükür allahım sağlık versin bebişinede sana da evet başlamıştır biizm kızalrda ölee başlamışlar bulantıları hayırıs aminn bizde yaşarız inş ... yaa ne oluyo nalamıyorum canım sorma bu aralar da testlerde tık yok hep tek çizgi hala ikinci çizgi yok yap yap att deli oldum o değil tek 1 tane kaldı daha var şakınım huzursuzmm ooo ffooof

Bence kendin daha net anlayabilirsin test bozuk olabilir sonuçta.Seninle aynı gün sanırım yumurtlamamız benimde dün çok ağrıdı kasıklarım gaz sancısı gibi sıkıştırdı yani.bugünde çok ateş basıyo
evet aynı bende dün çok yoğundu akıntı ağrı ay aynı markadan herkes çok memnun canım yaa maşşalh koyu koyu çıkıyo hepiisnin benim niye ölee anlamıyorum işte zaten bende kendim etmeye çaçlışıyorum egl bitiminden beri bi dolu bi boş çalışma oluyo işte bu şekilde de kaçırmıyorumur herhalde

Back