• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Benim en büyük belirtim buydu :KK66: Şu anda bile gece 3-4 kere tuvalete kalkıyorum. Uyku kalitesi 0. Zombi gibi geziyorum :KK70:
Bence çıkacak senin çizgin :anneadayı:

ya belirtidiyip konduramıyorum üzülüyorum sonra :( ama bak 8 bucuk 9 gıbıydı yaptım saat 11 geldı suan çişim mesela sıvıda içmedim bi bardak çay o kadar

Acilde bir sıkıntı olmadan nasıl bakıyorlar ki canım ?

Bende 3 kere yaptirdim aciLde hicsorma geregi gormuyorlar biLe :-) Sikayetiniz nd diyo doktor kan veriicem diyorum neden diye sormadan gebelik icin diyorum ben tmm diyo mesela orda daha once olan kayit gorundugu halde nedrn surekLi veriyosun diye sorulmuyoo :-)

Bende 3 kere yaptirdim aciLde hicsorma geregi gormuyorlar biLe :-) Sikayetiniz nd diyo doktor kan veriicem diyorum neden diye sormadan gebelik icin diyorum ben tmm diyo mesela orda daha once olan kayit gorundugu halde nedrn surekLi veriyosun diye sorulmuyoo :-)
Valla süpermiş yaa, gitti benim 80 tl :KK70: Neyse bebişimin canı sağolsun.

kızlar sımdı konularda gezerken bısey okudum bı arkadasın adetı 8 gun gecmıs testlerının fotosunu koymus asagıdakı gıbı kan testı yaptırmıs 8 gun sonunda 137 cıkmıs hamıleymıs. hemde bebe time ile benım testımde ona benzıyo suan :KK17: ayy sorular sorular sızıde bunaltıyorumm ama :(

Eklentiler

• Adsız.png
    Adsız.png
    503,2 KB · Görüntüleme: 68
kızlar sımdı konularda gezerken bısey okudum bı arkadasın adetı 8 gun gecmıs testlerının fotosunu koymus asagıdakı gıbı kan testı yaptırmıs 8 gun sonunda 137 cıkmıs hamıleymıs. hemde bebe time ile benım testımde ona benzıyo suan :KK17: ayy sorular sorular sızıde bunaltıyorumm ama :KK43:
cevabını bılsek onemlı degıl canımda :) en ıyısı kan testı. yorumların bıttıgı yerdeyız :KK33:

Kizlar ben bu topikte hamileligimi mujdelemistim.ama ne yazik ki düştü yine. bu ikinci düşüş. artik çocuk kelimesini duymak istemiyorum diyen ben diger ay korunmak istemiyorum. ne yapayım sizce.tekrar bir ay aradan sonra çalışmalara baslayayim mi
zamana ihtiyacın var başlama derim ama yinede siz bilirsiniz

blueflower blueflower çok geçmiş olsun. Önemli olan senin psikolojik olarak hazır olman. Kanda pıhtılaşma sorunu olabilirmi acaba sende ? Böyle sorunu olupta devamlı düşük yapayan çok kişi okudum. Bir araştır istersen
Bende ondan supheliyim.esime genetige gidelim diyorum iki hafta sonra onemli sınavı var benim aklimi karıştırma diyor.ben gidip tek kendim versemmi kabul ederler mi bilmiyorum[/QUOTE]
merhaba araştırma hastanelerinde bir defaya mahsus olarak kan pıhtılaşma ile ilgili testi ücretsiz yapıyorlar. ama 6 aşamaya kadar bakılıyor, eğer özelde yaptırmak isterseniz 550 tl den başlayan fiyatlarla PERİNATOLOJİ alanında uzman doktor yardımı ile yaptırabilirsiniz.bende de var kan pıhtılaşma eşimden test istemediler .bana testi uyguladıar

kızlar sımdı konularda gezerken bısey okudum bı arkadasın adetı 8 gun gecmıs testlerının fotosunu koymus asagıdakı gıbı kan testı yaptırmıs 8 gun sonunda 137 cıkmıs hamıleymıs. hemde bebe time ile benım testımde ona benzıyo suan :KK17: ayy sorular sorular sızıde bunaltıyorumm ama :KK43:
prenses devlet hastanelerinin acilinde ücretsiz hamilelik testi yapıyorlar, düşüncem büyük ihtimalle hamilesin ya da çok çok düşük ihtimalle kist oluşmuş olabilir

Kızlar slmm ;)
prensinin_prensesi prensinin_prensesi seni merak edıodm okudm tüm yorumları ses yok sanrm hala aksama yakında devlet hastanesi varsa gidn acile yaparlar testini bencedd bebiş var ama sürekli söyleyip srni de daha fazla umutlandrmk istemiorum insan cok umut edince daha cok üzülüo ya :(

Back