- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #4.761
inşallahh canım çok teşekkürler sımsıkı tutunur kalbide pıt pıt atarcanımmmmmm dualarımız senınleee heppp rabbım saglıklı evlat versın ınsallah sımsıkı tutunsun annesıne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallahh canım çok teşekkürler sımsıkı tutunur kalbide pıt pıt atarcanımmmmmm dualarımız senınleee heppp rabbım saglıklı evlat versın ınsallah sımsıkı tutunsun annesıne
Benim en büyük belirtim buydu Şu anda bile gece 3-4 kere tuvalete kalkıyorum. Uyku kalitesi 0. Zombi gibi geziyorum
Bence çıkacak senin çizgin
sen bence bugün bir kan testi ver için rahat etsin var mı yok mu diye dertlenmezsin İnşlallahh ben var olduğuna inanıyorum amakızlar şimdi baktım bebe time teste dün çöpe atmamıştım silik çizgi çıkmış bundada
sen bence bugün bir kan testi ver için rahat etsin var mı yok mu diye dertlenmezsin İnşlallahh ben var olduğuna inanıyorum ama
Canım benim tamamen sana kalmış karar tabii, haklısın çıkmayınca da ne kadar desek üzülüyor insan. Ama ya çıkarsaya belirtidiyip konduramıyorum üzülüyorum sonra ama bak 8 bucuk 9 gıbıydı yaptım saat 11 geldı suan çişim mesela sıvıda içmedim bi bardak çay o kadar
Acilde bir sıkıntı olmadan nasıl bakıyorlar ki canım ?
ben devlet acillerinde parasız yaptırıyorum Sağolsun doktorlar yapıyorya canım sabahta dedıgım gıbı burdakı hasteneler pahalı yapıyo yarın evın ordakıne yaptırırım bıde yoksa bısey 40-50 mılyonum gıtmesin
Valla süpermiş yaa, gitti benim 80 tl Neyse bebişimin canı sağolsun.Bende 3 kere yaptirdim aciLde hicsorma geregi gormuyorlar biLe Sikayetiniz nd diyo doktor kan veriicem diyorum neden diye sormadan gebelik icin diyorum ben tmm diyo mesela orda daha once olan kayit gorundugu halde nedrn surekLi veriyosun diye sorulmuyoo
Valla süpermiş yaa, gitti benim 80 tl Neyse bebişimin canı sağolsun.
cevabını bılsek onemlı degıl canımda :) en ıyısı kan testı. yorumların bıttıgı yerdeyızkızlar sımdı konularda gezerken bısey okudum bı arkadasın adetı 8 gun gecmıs testlerının fotosunu koymus asagıdakı gıbı kan testı yaptırmıs 8 gun sonunda 137 cıkmıs hamıleymıs. hemde bebe time ile benım testımde ona benzıyo suan ayy sorular sorular sızıde bunaltıyorumm ama
zamana ihtiyacın var başlama derim ama yinede siz bilirsinizKizlar ben bu topikte hamileligimi mujdelemistim.ama ne yazik ki düştü yine. bu ikinci düşüş. artik çocuk kelimesini duymak istemiyorum diyen ben diger ay korunmak istemiyorum. ne yapayım sizce.tekrar bir ay aradan sonra çalışmalara baslayayim mi
Bende ondan supheliyim.esime genetige gidelim diyorum iki hafta sonra onemli sınavı var benim aklimi karıştırma diyor.ben gidip tek kendim versemmi kabul ederler mi bilmiyorum[/QUOTE]blueflower çok geçmiş olsun. Önemli olan senin psikolojik olarak hazır olman. Kanda pıhtılaşma sorunu olabilirmi acaba sende ? Böyle sorunu olupta devamlı düşük yapayan çok kişi okudum. Bir araştır istersen
bence %90 prenses hamilePrenses nerelerde test yapcakti yine :)
prenses devlet hastanelerinin acilinde ücretsiz hamilelik testi yapıyorlar, düşüncem büyük ihtimalle hamilesin ya da çok çok düşük ihtimalle kist oluşmuş olabilirkızlar sımdı konularda gezerken bısey okudum bı arkadasın adetı 8 gun gecmıs testlerının fotosunu koymus asagıdakı gıbı kan testı yaptırmıs 8 gun sonunda 137 cıkmıs hamıleymıs. hemde bebe time ile benım testımde ona benzıyo suan ayy sorular sorular sızıde bunaltıyorumm ama
prenses devlet hastanelerinin acilinde ücretsiz hamilelik testi yapıyorlar, düşüncem büyük ihtimalle hamilesin ya da çok çok düşük ihtimalle kist oluşmuş olabilir
bende kist oluştu ama hamilelik testinde çift çizgi yoktu, ayrıca adetim 3 gün gecikmişti, hayırlısı, ama bence hamilesinay canım bende kistten korkuyorum inşallah oyle bsey yoktur allahım
ya canım deme oyle korkuyorum vallahibende kist oluştu ama hamilelik testinde çift çizgi yoktu, ayrıca adetim 3 gün gecikmişti, hayırlısı, ama bence hamilesin