How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

hiraminelim hiraminelim doğru söylüyorsun herkesin belirtileri farklı oluyor Ablamla benimkiler bile farklı Herkes sen çok üşütmüşsün diyordu bana sıcak su torbası koy kupa çektir kendini yaglat falan diyordu ben yapmadım tabii ne olur ne olmaz Hatta doktora gittim geçen hafta sancım çok fazla dedim bir sürü tahlil yaptılar Pek bir sey bulamamislardi o gün ovu.dan sonra 9. Gündü kanda negatif çıkmıştı 13.gün pozitif oldu işte

hımm anladım canım hayırlısı yaa eğer bu ay bu yoğun çalışmaya olmazsa incir kürüde yaptın yani diyecekte yapacak bişiyimde yok artık bundan sonra olursa olur bu kadar strese sıkıntıya girmeyecem

bende denıcem bu ay adet olursam bu karısımları :)

biliyorum canım zaten senden sonrada iyice gaza geldim ama bana ters tepti ya diyare oldum ben 4 gün anca içebildim vallaha sonrad abıraktım
İnşallah gerek kalmayacak kızlar yapmanıza ;)

prensinin_prensesi prensinin_prensesi blueflower blueflower edosko edosko kızlar bakın üstteki ovu alttaki gebelik testi 20150428_184149.jpg

Back