- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #4.821
İşte değilsen çık dolaş birazbılmem canım oyle sıkılıyoo anlamadım bendeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte değilsen çık dolaş birazbılmem canım oyle sıkılıyoo anlamadım bendeee
inşallah kuuzm ya bol bol dua et kendine bizlere ee ne yaptın nasıl dı durmlar özel bişi yaptınızmı anlatsana az bu ay hiç takip edemedim burayı yaa çok şey kaçırdımmmamin canım çok teşekkür ederim üzülüyordum Ama Rabbim yüzümü güldürdü Sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm inşallahh
Bazı kişilerde Lh hormonu düşük olabiliyormuş canım o yüzden de testlerde sağlıklı olarak göstermiyormuş. Sen akıntına göre takip et. ve 3-4 gün daha günaşırı çalışın.oyy oyy maşalalh çok şükür allahım sağlık versin bebişinede sana da evet başlamıştır biizm kızalrda ölee başlamışlar bulantıları hayırıs aminn bizde yaşarız inş ... yaa ne oluyo nalamıyorum canım sorma bu aralar da testlerde tık yok hep tek çizgi hala ikinci çizgi yok yap yap att deli oldum o değil tek 1 tane kaldı daha var şakınım huzursuzmm ooo ffooof
devam bakalım işte regl olana kadar devam edecem bu sefer ne olur ne olmaz ya bi hormon testi yapıldıydı 21.günü iyiydi yani lh değerim benim doktor gayet güzel demişti bu azalıyormu sonradan acaba yani her ay ki ovu daBazı kişilerde Lh hormonu düşük olabiliyormuş canım o yüzden de testlerde sağlıklı olarak göstermiyormuş. Sen akıntına göre takip et. ve 3-4 gün daha günaşırı çalışın.
ne kadardır istiyordun canım sen ya bebiş neden böyle umutsuz sun hoş bende öyleyimde işte bu ay iyi değerlendirdinmi normalde de gecikirmi reglin benim stresten çok geçikirdioyle olsa testler pozitif cıkardı . iyi düşünmeye çalısıyorum sonra tekrar karamsarlıga bürünüyorum. havada kasvetli içim iyice karardı. annemle eşim sürekli soruyo adet oldunmu dıye baskı hıssedıyorum üzerimde bide
etmem mi canım Rabbim herkese tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Betayı ben çok erken öğrendim biliyorsun Kese için daha çok var Evden hergün test yaparak artışı kontrol ediyorum İnşallah sorun çıkmazinşallah kuuzm ya bol bol dua et kendine bizlere ee ne yaptın nasıl dı durmlar özel bişi yaptınızmı anlatsana az bu ay hiç takip edemedim burayı yaa çok şey kaçırdımmm
ne kadardır istiyordun canım sen ya bebiş neden böyle umutsuz sun hoş bende öyleyimde işte bu ay iyi değerlendirdinmi normalde de gecikirmi reglin benim stresten çok geçikirdi
Her ay farklı olabilir canım değerlerdevam bakalım işte regl olana kadar devam edecem bu sefer ne olur ne olmaz ya bi hormon testi yapıldıydı 21.günü iyiydi yani lh değerim benim doktor gayet güzel demişti bu azalıyormu sonradan acaba yani her ay ki ovu da
bu 0, 154 yükselmezmiki ya hiç şimdiye kadar 0,1 den yukarı görmedim ben erkendi hani acaba biraz şüpheli gibi he sanki bidaha yaptınmı evde test yada kan verdinmi3 ay bu ay canım. yok gecıkmezdı 8 ay oldu evlenelı hep 34. gun mutlaka olurum. agrım oluyo adet olcam sanıyorum bakıyorum yok bısey. kac gundur olcam dıye ped koydum. bıde ben adetten 5 gun once sılık cızgı gormustum kan a baktırdım 0,154 cıkmıstı arada sılık cıkıyo cızgıler arada hıc cıkmıyo anlamadım bısey yanı
her neden se benim ovu testlerinde sıkıntı var hala tek çizgi bende incir kürü yaptım 4 gün bu ay ayy inşallah yaa çok duydum ve gördüm incirle hamile kalanı arkdaşımda incirle kalmıştı bizde regliden beri bi dolu bi boş devam ediyoruz bakalım işte nasip hayırlıs olsun hakkımızda tez zamnda kavuşuruz bizde bende akıntı ve ksık ağrısıyla takipteyim yine dün yoğun akıntı vardı uzayanından değerlendirdik bakalımetmem mi canım Rabbim herkese tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Betayı ben çok erken öğrendim biliyorsun Kese için daha çok var Evden hergün test yaparak artışı kontrol ediyorum İnşallah sorun çıkmaz
Bu ay incir yedim , bitki çaylarından içtim, bal tarçın çörek otu yedim, arı sütü bal polen yedim Aklına ne geliyorsa yaptım ama çayları aklıma geldikçe içtim
incirin ya da kimyasaldan dolayı diğer yumurtalarım erken gelişti Normalde 18. günden sonra yumurtlardım 10. günde pozitif oldu Biz bu ay aslında üşünmüyorduk Ne de olsa ovu olmaz diyip eşiimle korunmadan birlikte olduk Ertesi günde kasık ağrım olunca ovu testi yaptım pozitifti O günü de değerlendirdik Sonuç pozitif oldu Çok şükür
Yani özellikle çift çizgi günü ve ertesi günü değerlendirin derim ben
ilişkiden sonra ayaklarını yatak başlığına koy bir saate yakın öylece yat
seninde güzel haberlerini alırız inşallah
hımm anladım canım hayırlısı yaa eğer bu ay bu yoğun çalışmaya olmazsa incir kürüde yaptın yani diyecekte yapacak bişiyimde yok artık bundan sonra olursa olur bu kadar strese sıkıntıya girmeyecemHer ay farklı olabilir canım değerler
Ben de incir ve bal-tarçın-çörekotuyla hamile kalanlardanım Herkese vesile olur inş.her neden se benim ovu testlerinde sıkıntı var hala tek çizgi bende incir kürü yaptım 4 gün bu ay ayy inşallah yaa çok duydum ve gördüm incirle hamile kalanı arkdaşımda incirle kalmıştı bizde regliden beri bi dolu bi boş devam ediyoruz bakalım işte nasip hayırlıs olsun hakkımızda tez zamnda kavuşuruz bizde bende akıntı ve ksık ağrısıyla takipteyim yine dün yoğun akıntı vardı uzayanından değerlendirdik bakalım
bu 0, 154 yükselmezmiki ya hiç şimdiye kadar 0,1 den yukarı görmedim ben erkendi hani acaba biraz şüpheli gibi he sanki bidaha yaptınmı evde test yada kan verdinmi
Ben de incir ve bal-tarçın-çörekotuyla hamile kalanlardanım Herkese vesile olur inş.
biliyorum canım zaten senden sonrada iyice gaza geldim ama bana ters tepti ya diyare oldum ben 4 gün anca içebildim vallaha sonrad abıraktımBen de incir ve bal-tarçın-çörekotuyla hamile kalanlardanım Herkese vesile olur inş.
İnşallah tutmuşturher neden se benim ovu testlerinde sıkıntı var hala tek çizgi bende incir kürü yaptım 4 gün bu ay ayy inşallah yaa çok duydum ve gördüm incirle hamile kalanı arkdaşımda incirle kalmıştı bizde regliden beri bi dolu bi boş devam ediyoruz bakalım işte nasip hayırlıs olsun hakkımızda tez zamnda kavuşuruz bizde bende akıntı ve ksık ağrısıyla takipteyim yine dün yoğun akıntı vardı uzayanından değerlendirdik bakalım
analdım canım az sakin ol bakalım stersten geçikiyor da olabilir ya kasma kendini ne olur en azından bırakta reglin gelsin hamiş değilsen bile o bile adamı öldürüyo gelmiyor olması inş allah gönlüne göre versin ne deyim tez zamnda alırsın yavrunu kucağınayaoptım canım kiminde silik cıktı kiminde hic cıkmadı. yarın sabah yaptırcam kan tahlılı adet olmassam eger. o kadar sıkıldım kı kac gundur allak bullak oldum.
inşalah canımm ee belirtiler neydi nasıl anladınİnşallah tutmuştur
Benim çok şiddetli kasık karın ve bel ağrılarım oldu öyle bir geliyor ki ben ahhhh diyerek kalıyorum öyleceinşalah canımm ee belirtiler neydi nasıl anladın
Benim çok şiddetli kasık karın ve bel ağrılarım oldu öyle bir geliyor ki ben ahhhh diyerek kalıyorum öylece
Özellikle Sol göğsümde hassasiyet oluştu[/QUOT
ay ben bunların hepsini geçen ay öyle yaşadımki herkes hamiş sandı ben bile heves yaptım ama fos çıktı demekki herkesin ki birirbrn uymuyı yaa sende hamişlikmiş bende regl oldu nasip yaa