- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #4.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada benm de bitanecik ovu testim vardı dün çatlatma iğnedi vurdular ya az önce yaptımhiç bu kadar koyu olmamstı inşallah bu ay tutar cok korkuorum tutmayacak da kist oluşacak diye
bende şimdi sana yazacaktım canım ne yaptın diye Sen hadi bir koşu git de kan testi yaptır Bence hamilesin senKızlarr Bugünkü ovu testimde koyulaşma var dünkü bayağı silikti 2 çizgi bugün ki biraz daha koyu
Kızlar slmm
prensinin_prensesi seni merak edıodm okudm tüm yorumları ses yok sanrm hala aksama yakında devlet hastanesi varsa gidn acile yaparlar testini bencedd bebiş var ama sürekli söyleyip srni de daha fazla umutlandrmk istemiorum insan cok umut edince daha cok üzülüo ya
Kızlarr Bugünkü ovu testimde koyulaşma var dünkü bayağı silikti 2 çizgi bugün ki biraz daha koyu
Bu arada benm de bitanecik ovu testim vardı dün çatlatma iğnedi vurdular ya az önce yaptımhiç bu kadar koyu olmamstı inşallah bu ay tutar cok korkuorum tutmayacak da kist oluşacak diye
Amin canm inşallah aslnda sorun yok demişti ama yine de iğne yaptlar bi kaç yerde okudm hamile kalınmadgnda kist olusuomus iğneden sonra die ondan korkmaya başladm yaCanım baksana çok güzel testin bugün ve yarını mutlaka degerlendir Senden de güzel haberler alacağız inşallah
önceden sende kist oluştu mu? yoksa iğneden ötürümü oluşacağını düşünüyorsun?Bu arada benm de bitanecik ovu testim vardı dün çatlatma iğnedi vurdular ya az önce yaptımhiç bu kadar koyu olmamstı inşallah bu ay tutar cok korkuorum tutmayacak da kist oluşacak diye
Canm aslnda yeni evli değilm subatta iki yılı doldurdk ama bebek düşünmrye de subattan beri başladk öncesnde korunmustuk iğneyi klomeni dr verdi burda ii bi dr biz olmucak die stres yaptık falan dedk sanrm ondan verdi zaten bu senin olasılıgını artıracak dedi yani illa bununla olacak die bişi yok faln dedi bilmıormartk iyi mi yaptk kötü mü görücez art 14 15 gün sonra yacanım sen cok erken iğneye falan baslamıssın sankı hatırladıgım kadarıyla yenı evlıydın
bencede iğne için çok erken ,canım sen cok erken iğneye falan baslamıssın sankı hatırladıgım kadarıyla yenı evlıydın
garantiye almak istemişlerdir onlar Sen kisti düşünme bence Onun yerine zigotlarını düşün...Amin canm inşallah aslnda sorun yok demişti ama yine de iğne yaptlar bi kaç yerde okudm hamile kalınmadgnda kist olusuomus iğneden sonra die ondan korkmaya başladm ya
Yok canm daha önce olmadı zaten ilk kontrıle gittigmde eahim temz demiştiönceden sende kist oluştu mu? yoksa iğneden ötürümü oluşacağını düşünüyorsun?
uzun süre doğum kontrol hapı hemen hamile kalmayı bazen zorlaştırabiliyor, şifalar dilerimCanm aslnda yeni evli değilm subatta iki yılı doldurdk ama bebek düşünmrye de subattan beri başladk öncesnde korunmustuk iğneyi klomeni dr verdi burda ii bi dr biz olmucak die stres yaptık falan dedk sanrm ondan verdi zaten bu senin olasılıgını artıracak dedi yani illa bununla olacak die bişi yok faln dedi bilmıormartk iyi mi yaptk kötü mü görücez art 14 15 gün sonra ya
Haklsn canm daha fazla olumsz düşünüp olumszu çağırmayaym inşallah hayrlısıysa olsn bakalm beklemedeim artkgarantiye almak istemişlerdir onlar Sen kisti düşünme bence Onun yerine zigotlarını düşün...
Saol canm ben Hap kullanmadm zaten eşim korundu artk hayrlısı bakalmuzun süre doğum kontrol hapı hemen hamile kalmayı bazen zorlaştırabiliyor, şifalar dilerim
Benim testim de 15. gün aynen böyle çıkmıştı. 14 akşam ve 16 sabah çalışmayla tutmuştu bizim. Dün çalışma sizde olmadıysa bugün ve yarın mutlaka olsun canım.Bu arada benm de bitanecik ovu testim vardı dün çatlatma iğnedi vurdular ya az önce yaptımhiç bu kadar koyu olmamstı inşallah bu ay tutar cok korkuorum tutmayacak da kist oluşacak diye
Süper bir haber canımKızlarr Bugünkü ovu testimde koyulaşma var dünkü bayağı silikti 2 çizgi bugün ki biraz daha koyu
uzun süre doğum kontrol hapı hemen hamile kalmayı bazen zorlaştırabiliyor, şifalar dilerim
Yok canm 3 gndr olmadı eşim nöbetteydiBenim testim de 15. gün aynen böyle çıkmıştı. 14 akşam ve 16 sabah çalışmayla tutmuştu bizim. Dün çalışma sizde olmadıysa bugün ve yarın mutlaka olsun canım.
Süper bir haber canım
Allah bağışlasın genelde biraz zaman geçtikten sonra ,haptan sonra, hamile kalınıyormuş, şifalar dilerimBenim gibi uzun yıllardır hap içiyorum,bi ara spiralde taktırmıştım,şimdi 6.ay denemedeyiz bilemiyorum sonuç ne olur...Bu arada 6 yaşında 1 oğlum var çok şükür ki