- 29 Temmuz 2008
- 2.254
- 2.606
- 333
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #4.741
Gunaydiin kizLaar <3
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydiin kizLaar <3
Bende varm ya herkese 3. Ay daha denemede diorum herks gülüo dr bile bu öyle sabah karar verilip aksama olacak bişey deil dedi
Ama bazen hiç olmayacak gibi hissediorum korkuorum hepimiz aynı durumdaız bu konuda inş bi daha ki ay aynı anda hamilr kalırız da hep beraber seviniriz ben acabalarla eşimi de strese sokmayı başardım sonunda
öncesinde olmadı mı hiç. elini çabuk tut canımYumurtlama gününden 1 sonra ki gün ilişki olursa bebiş tutma ihtimali nedir ?Yani dün yumurtladım bugün ilişki olsa ihtimal varmı?
Canım ya sen dur bakalım günün gelsin tekrar yaparsın İnşallah çıkıverir ikinci çizginbende 9 gün öncesinde laboquikte cıkmıstı heveslendim 8gün kala tekrar yaptım yine ama daha silik cıktı, 7 gün kala yaptım cizgi fln yok testlerin hatalı olması ne sacma birsey
Bizim burada da 80 tl Yine iyiymiş sizin orasıYa istiyorumda is yerimin ordaki özel hastane cok Pahalı 45 milyon kan tahlili. Bizim evin ordaki 25 milyona yapiyo olmadı Yarin sabah ise gitmeden orda yaptiririm. Simdi test alcam öğlene dogru Yaparım cunku Cisimi ettim
Yumurtlama anından sonra 12-36 saat arası süreniz var. Bugün en kısa sürede olsun canım. İnş. tutarYumurtlama gününden 1 sonra ki gün ilişki olursa bebiş tutma ihtimali nedir ?Yani dün yumurtladım bugün ilişki olsa ihtimal varmı?
ben devlet acilinde bedava yaptırıyorum ama oradaki doktor hemşireler bana alıştı iyice artık gitmek istemiyorum pekBizim burada da 80 tl Yine iyiymiş sizin orası
Tutabilirsen çişini akşam da yapabilirsin evde test canım.
Acilde bir sıkıntı olmadan nasıl bakıyorlar ki canım ?ben devlet acilinde bedava yaptırıyorum ama oradaki doktor hemşireler bana alıştı iyice artık gitmek istemiyorum pek
öncesinde olmadı mı hiç. elini çabuk tut canım
Canım ya sen dur bakalım günün gelsin tekrar yaparsın İnşallah çıkıverir ikinci çizgin
Bizim burada da 80 tl Yine iyiymiş sizin orası
Tutabilirsen çişini akşam da yapabilirsin evde test canım.
canımmmmmm dualarımız senınleee heppp rabbım saglıklı evlat versın ınsallah sımsıkı tutunsun annesınekızlar günaydın sabah ben bir 10 dakika çok kötü oldum çizgim sanki dünkünden koyu değil gibiydi Aklıma binbir türlü şey geldi Sonra çizgi bayağı belirgin oldu düne göre içim ferahladı biraz Ama o arada yaşadıklarımı anlatamam
çok şükür iyiyiz şimdilik dua edin kızlar ne olur sağlıklı olsun
Kızlar günaydın bende sabah gebelik testi yaptım malesef tek çizgi çıktı yarın bat günüm hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah
Benim en büyük belirtim buydu Şu anda bile gece 3-4 kere tuvalete kalkıyorum. Uyku kalitesi 0. Zombi gibi geziyorumyok canım tutamam sureklı wc ye gıdıyorum ıkı gundur dun aksam hele ıkı saatte bır nerdeyse cokta gelmıyo oyle ama sıkıstırıyo benı
betaya baktıracaktım diyorum bakıyorlarAcilde bir sıkıntı olmadan nasıl bakıyorlar ki canım ?
Canım dur bakalım henüz regl olmamışsın. Hiç belli olmaz.Kızlar günaydın bende sabah gebelik testi yaptım malesef tek çizgi çıktı yarın bat günüm hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah
İlk günler ben de takip ediyordum sonra bıraktım canım. Sağsalim büyüsün bebişin inş.kızlar günaydın sabah ben bir 10 dakika çok kötü oldum çizgim sanki dünkünden koyu değil gibiydi Aklıma binbir türlü şey geldi Sonra çizgi bayağı belirgin oldu düne göre içim ferahladı biraz Ama o arada yaşadıklarımı anlatamam
çok şükür iyiyiz şimdilik dua edin kızlar ne olur sağlıklı olsun
Aaa iyiymiş =)betaya baktıracaktım diyorum bakıyorlar