• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Yumurtlama gününden 1 sonra ki gün ilişki olursa bebiş tutma ihtimali nedir ?:oops:Yani dün yumurtladım bugün ilişki olsa ihtimal varmı?

Bende varm ya :KK43: herkese 3. Ay daha denemede diorum herks gülüo dr bile bu öyle sabah karar verilip aksama olacak bişey deil dedi
xenforo-smilies-kk53.gif

Ama bazen hiç olmayacak gibi hissediorum korkuorum hepimiz aynı durumdaız bu konuda inş bi daha ki ay aynı anda hamilr kalırız da hep beraber seviniriz ben acabalarla eşimi de strese sokmayı başardım sonunda
xenforo-smilies-kk54.gif

Bende sizinle aynı durumdayım,eşimide bunaltmaya başladım sen istekli değilsin filan diye:KK48:

Ya istiyorumda is yerimin ordaki özel hastane cok Pahalı 45 milyon kan tahlili. Bizim evin ordaki 25 milyona yapiyo olmadı Yarin sabah ise gitmeden orda yaptiririm. Simdi test alcam öğlene dogru Yaparım cunku Cisimi ettim :KK70:
Bizim burada da 80 tl:KK57: Yine iyiymiş sizin orası ;)
Tutabilirsen çişini akşam da yapabilirsin evde test canım.

kızlar günaydın sabah ben bir 10 dakika çok kötü oldum çizgim sanki dünkünden koyu değil gibiydi Aklıma binbir türlü şey geldi Sonra çizgi bayağı belirgin oldu düne göre içim ferahladı biraz Ama o arada yaşadıklarımı anlatamam
çok şükür iyiyiz şimdilik dua edin kızlar ne olur sağlıklı olsun

kızlar günaydın sabah ben bir 10 dakika çok kötü oldum çizgim sanki dünkünden koyu değil gibiydi Aklıma binbir türlü şey geldi Sonra çizgi bayağı belirgin oldu düne göre içim ferahladı biraz Ama o arada yaşadıklarımı anlatamam
canımmmmmm dualarımız senınleee heppp rabbım saglıklı evlat versın ınsallah sımsıkı tutunsun annesıne :KK68:

yok canım tutamam sureklı wc ye gıdıyorum ıkı gundur :KK70: dun aksam hele ıkı saatte bır nerdeyse cokta gelmıyo oyle ama sıkıstırıyo benı :KK70:
Benim en büyük belirtim buydu ;) Şu anda bile gece 3-4 kere tuvalete kalkıyorum. Uyku kalitesi 0. Zombi gibi geziyorum :KK70:
Bence çıkacak senin çizgin :anneadayı:

İlk günler ben de takip ediyordum sonra bıraktım canım. Sağsalim büyüsün bebişin inş.
betaya baktıracaktım diyorum bakıyorlar
Aaa iyiymiş =)

Back