- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #4.601
prenses bekleniyorsunnnnnnnnaldımda cesaret edıp yapmaya elım varmıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
prenses bekleniyorsunnnnnnnnaldımda cesaret edıp yapmaya elım varmıyo
Canim sen gittin mi hic doktora bi tarih werdimi ne zaman gidecen bide ben bikere tek kan werdim 54.97 cikmisti sonra gebelik testlerini yaptim koyulasmayi tam gordum kan wermedim oyuzden bidahaBende tam bunu sormustuum :-D
prenses bekleniyorsunnnnnnnn
Hadi bakalim heyecanla bekliyoruz canim ins cift cizgiyi gorursungbbc yapıcam kızlar bırazdan da umutlu haber vercegımı hıc sanmıyorum tek cızgıyı gorup oturcam yıne
olsun canım her şeyin hayırlısı dert etme sakın. canımız sağolsun kendimize tertemiz bir sayfa açarızgbbc yapıcam kızlar bırazdan da umutlu haber vercegımı hıc sanmıyorum tek cızgıyı gorup oturcam yıne
canım senın ılk bebısın mıydı ?Hadi bakalim heyecanla bekliyoruz canim ins cift cizgiyi gorursun
Canım yeni gördüm cokkkkk sevindim senin adına hayırlı olsn canm benm inşallahhh mucizennn sıkı sıkı tutunur sana ayy ne güzelminik mucizemmmmmm Merhaba dediiiii ii çok heyecanlıyım geliyorum dedi
sabah içimden geldi test yaptım aslında çıkmaz dedim ama yine de yapayım dedim Biliyorsunuz 9. Gün kanda negatifti Test yaptıktan 5-10 dakika sonra ikinci çizgi belirdi
beta ya baktırdım 12.98 çıktı
biraz az gibi değer , korkuyorum tekrar kaybeder miyim acaba diye ama kötü düşünmek istemiyorum
lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah
Kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmm
canıııııııııııııımmmmmmmmmmmmm teşekkür ederim En kısa sürede sizden de çok mutlu haberler alırızCanım yeni gördüm cokkkkk sevindim senin adına hayırlı olsn canm benm inşallahhh mucizennn sıkı sıkı tutunur sana ayy ne güzel
Canım birşey sorucam sana kasık ağrıların hala devam ediyomu acabacanıııııııııııııımmmmmmmmmmmmm teşekkür ederim En kısa sürede sizden de çok mutlu haberler alırız
İnşallah canm arkanızdan biz de geliriz önümüzdeki aycanıııııııııııııımmmmmmmmmmmmm teşekkür ederim En kısa sürede sizden de çok mutlu haberler alırız
Yok canim 2. Bebegim olucak inscanım senın ılk bebısın mıydı ?
Canmmm yeni okudm da msjları yaptın mı testini inşallah vardr bebişin bi mutlu haber de senden gelir okudukça heyecanlandm bende ya olumsuz düşünme olmazsa da dier ay birlkte beklemelere devam üzme kendini hiç ama bence bosuna cıkmıo o ikinci çiZgigbbc yapıcam kızlar bırazdan da umutlu haber vercegımı hıc sanmıyorum tek cızgıyı gorup oturcam yıne
sana yazmstm tam şimdi üzülmek yok kırmızılar gelmeden ümit kesilmeztek cızgı maalesef
Maşallah canım benim daha hiç yok ne güzel sizin hamile kalabiliyosunuz. ilk bebiş beklemek değişik bir duygu valla. şüphe var olacak mı diye. heyecan. stres. hepsinden biraz.Yok canim 2. Bebegim olucak ins
Hadi ya ben de
sana yazmstm tam şimdi üzülmek yok kırmızılar gelmeden ümit kesilmez
Üzülme prenses bendede tek çizgi hayırlısı önümüzdeki aya inşAllahtek cızgı maalesef