• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

minik mucizemmmmmm Merhaba dediiiii ii çok heyecanlıyım :KK46::KK46::KK46: geliyorum dedi
sabah içimden geldi test yaptım aslında çıkmaz dedim ama yine de yapayım dedim Biliyorsunuz 9. Gün kanda negatifti Test yaptıktan 5-10 dakika sonra ikinci çizgi belirdi
beta ya baktırdım 12.98 çıktı
biraz az gibi değer , korkuyorum tekrar kaybeder miyim acaba diye ama kötü düşünmek istemiyorum
lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah
Kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmm
Canım yeni gördüm cokkkkk sevindim senin adına hayırlı olsn canm benm inşallahhh mucizennn sıkı sıkı tutunur sana ayy ne güzel :KK76:

Merhaba ,
Fikrinize ihtiyacım var.Ovulasyon günümü ovulasyon testleri ile belirledim.Regl tarihimi 1.gün sayarsam bugün 22.günüm , ne zaman ovulasyon testi yapmalıyım hamileliği görenilmek için BAT ise 03.05.2015.
Ne dersiniz???

canıııııııııııııımmmmmmmmmmmmm teşekkür ederim En kısa sürede sizden de çok mutlu haberler alırız
İnşallah canm arkanızdan biz de geliriz önümüzdeki ay
xenforo-smilies-kk55.gif

Kızlar ben de bugün dr gittim tekrar klomen kullandm 3 yumurtan var olgunlaşms dedi iğne verdi sanrm çatlaması için bugün yaptrmam gerekıo ama bazı topiclerde okudm eger gebelk oluşmazsa bi sonraki ay kist yapıoms bu iğneler bilgisi olan var mı ya bi de kist cıkmasn başıma ne yapcam yardımmmm :(

Off yaa benim bata 2 gün kaldı ovulasyon testleri umut oluyodu bana ama onlardada artık silik çıaya başladı ikinci çizgi

gbbc gbbc yapıcam kızlar bırazdan da umutlu haber vercegımı hıc sanmıyorum tek cızgıyı gorup oturcam yıne :KK17:
Canmmm yeni okudm da msjları yaptın mı testini inşallah vardr bebişin bi mutlu haber de senden gelir okudukça heyecanlandm bende ya olumsuz düşünme olmazsa da dier ay birlkte beklemelere devam üzme kendini hiç ama bence bosuna cıkmıo o ikinci çiZgi ;)

Back