• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Hergün aynı saatte 4 saat sıvı alımını azaltıp idrara sıkışmış olurak yapıyorsunuz testleri. Genelde adet bitiminden sonra başlıyoruz yapmaya. 2 çizgi tam koyu olduğunda ya da T çizgisi C den koyu olduktan 12-36 saat içerisinde yumurta çatlıyor. Bu nedenle 2. çizgi koyulaşmaya başladığında günaşırı ilişki olması gerekli. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bu arada 2. ay kullanışımda hamile kaldım :KK66:
teşekkür ederim canım yardımcı olduğun için benim ilk denemede olmadı bu ay deniyorum bakalım hayırlısıyla rabbim sağlıkla bebişini kucagına almayı nasip etsin

Günaydın kizceler :) benimde reglin 4. Günü yarin bitiyor çok şükür yeni ay yeni heyecanlar çörek otu bal tarcina bssladim bende bir yandanda dikkatimi kpss ye yoneltiyorum bilincaltinin cok etkisi var gebelige kafami baska seylere odaklayabilirsem pozitifi gorebilecegim inşallah :))) bu hafta bol hamile haberleri duymak dileğiyle bakalim haftanin acilisini kim yapacak :D

Günaydın kizceler :) benimde reglin 4. Günü yarin bitiyor çok şükür yeni ay yeni heyecanlar çörek otu bal tarcina bssladim bende bir yandanda dikkatimi kpss ye yoneltiyorum bilincaltinin cok etkisi var gebelige kafami baska seylere odaklayabilirsem pozitifi gorebilecegim inşallah :))) bu hafta bol hamile haberleri duymak dileğiyle bakalim haftanin acilisini kim yapacak :KK70:
bol şans canım. baharla gelsin bebısın ınsallah :KK36:

gunaydın kızlar.
test yaptım coooook acık bı cızgı cıktı gozle goruluyyo anca. benım testlerden yana sansım yok hamılede degılım kesın olsam ıkıncı cızgı cok belırgın cıkardı 2 gun gectı adetım cunku. ve suan hala adet olmadım anlamadım bu ısten bısey ben.

Benim de silik cizgi aklımı kurcalıyor olmasa hic cıkmaz diyorlar ?
onceki aylarda hic cıkmıs mıydı sonradan da olsa ince cizgi ?

Benim de silik cizgi aklımı kurcalıyor olmasa hic cıkmaz diyorlar ?
onceki aylarda hic cıkmıs mıydı sonradan da olsa ince cizgi ?
canım ben adetten 5 gun once gordum cızgıyı benle bırlıkte burdakı herkeste gordu gazza geldım gıttım kan tahlılıne 0,154 cıktı agzımın payını aldım

canım ben adetten 5 gun once gordum cızgıyı benle bırlıkte burdakı herkeste gordu gazza geldım gıttım kan tahlılıne 0,154 cıktı agzımın payını aldım
prenses bugun yaptıgını koysana bakalım ? fark var mı.
nıye böle oluyor ya. bısey yoksa nıye cıkıyor ve nıye adet olamıyorsun .
varsa da neden koyulasmadı 5-6 gündür o_O

prenses bugun yaptıgını koysana bakalım ? fark var mı.
nıye böle oluyor ya. bısey yoksa nıye cıkıyor ve nıye adet olamıyorsun .
varsa da neden koyulasmadı 5-6 gündür o_O
ya acaba baska marka test mı alsam bunlar bozuk mu kı anlamadım bısey. stresten olmuyorum yada ben adet baska acıklaması yok

dene bakalım eczaneden al baska marka. stres yapma. olmadı kana gıdersın. belkı de gec dollenmedır. bu ay cıft cızgıyı ovuda yakalayamamıstın dımı ?

Bu testler ınsana kafayı yedırtır vallahı :KK70:
ikinci çizgi hiç silikleşmemişti hiçte eşit koyulukta olmamıstı ama 4 gun once mı neydı yaptmıstım baya sılıktı yok denılcek kadar. dun yaptım o da baya belırgındı gordun mu koymustum buraya

dun koymustun ama o bana pek koyu gelmedı. :KK43:
muallakta kalmak cok kötü ya. gebelık testı alda yap :21:
Bu testler ınsana kafayı yedırtır vallahı :KK70:
ikinci çizgi hiç silikleşmemişti hiçte eşit koyulukta olmamıstı ama 4 gun once mı neydı yaptmıstım baya sılıktı yok denılcek kadar. dun yaptım o da baya belırgındı gordun mu koymustum buraya

Back