• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

üzülmeyin canım benim İnşallah bu ay gerek kalmaz ama isterseniz söylediklerime dikkat edin prensinin_prensesi prensinin_prensesi
Siz adetiniz bittikten sonra üç güne bir birlikte olun Ovulasyon pozitif olduğunda ve ertesi günü mutlaka birlikte olun Sonrasında canınız ne zaman isterse öyle yapın
birlikte olurken belinizin altında yastık olsun mutlaka sonra ayaklarınızı hemen başlığa koyun sanki amuda kalkar gibi yarım saatten fazla öyle yatın mümkünse daha fazla sonra 1 saate yakında belinizin altında yastıkla yatın İnşallah bebişiniz size gelir
valla bunların hepsini ve daha fazlasını yapıyorum. kısmet bence her şey

@blueflower çarşamba günü canım bat
CANIM BENIMDE BAT ÇARŞAMBA AMA HİÇ TEST YAPMADIM. 2 AYDIR ADET DUZENIM ŞAŞMIŞTI. GEÇEN AY 11. GUN REGL OLMUŞTUM. AMA BU AY OVU TESTLERINE GORE ERKEN YUMURTLADIM. ÇARŞAMBA BAT DIE DÜŞÜNUYORUM. BAZEN İÇİMDEN Bİ SES HAMILESIN DIYOR. BAKALIM SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM. TEST ALSAM MI BUGUN BILEMEDIM AMA ÇARŞAMBAYI BEKLIYCEM.
Hayırlısı canım doktora gidicez zaten ben adet olunca ne diyim bilmiyorum inanki

Canım benimmm ya desteğiniz ıcın çoook Sağol vardır bir hayır zamanında adet olsaydım bu kdr üzülmezdim bu belirsizlik beni üzdü . Bende Laboquick kullandım bugun aldığın bebe time diye biseydi Yarin artık olmassam kana gitmeye düşünüyorum
CANIM TESTTE IKINCI CIZGIYI GORMEDEN HASTANEYE GITME. INSAN ÇOK UMUTLANIYOR. NEGATIFI GORUNCEDE PERİŞAN.. BEKLE BIRAZDAHA BENIM GECEN AY 11 GUN GEÇMİŞTİ

Amin canim insaAllah sen igneyi vurduktan kac saat sonra iliski olcagini doktoruna sor bazi doktorlar saat weriyo cunku tam anlamiyla yakalamak icin
Sordum canm 34-36 saat civarı ilişki olsn sonra da gün aşırı devam edin. Dedi bakalm artk hayırlısı hakkımda ;) yalnz iğneyi de yeni vurdurdum sayılır yatın gece 3-4 arasına denk gelıo zaman uyku yok bize
xenforo-smilies-kk53.gif

edosko edosko canim yukarida bisürü bisey yazdim ama dogru duzgun alinti olmamis. Canim kismetten oteye gidilmiyo hicbizaman bak gecen ay amann bu aydan umudum yok zaten kalirsam mayista kalicam diyodumm bat tarihimi hic bakmadim burayada yazdurmadim bugunlerde adet olmam lazim diye tahmin ediyodum sadece o gunu iple
cekmedim elinden geleni yaptiysan akisina
birak simdi şu gun teste baslim şu gun adet olim diye bekleme tamamen aklindan cikaramiyosun ama gun bekleme. olmamasi icin hic bi problemin yok bu cok onemli . Bize cok yakinda guzel haberler werceksin
inaniyorum:KK36:

Hayırlısı canım doktora gidicez zaten ben adet olunca ne diyim bilmiyorum inanki

Canım benimmm ya desteğiniz ıcın çoook Sağol vardır bir hayır zamanında adet olsaydım bu kdr üzülmezdim bu belirsizlik beni üzdü . Bende Laboquick kullandım bugun aldığın bebe time diye biseydi Yarin artık olmassam kana gitmeye düşünüyorum
Canm üzülme hepimiz bat günleri aynı seyleri yasıorz bende üzülmücem diorum ama elde olmuo insanın canı sıkılıo ister istemez yoksada bişi yeni ay yeni umutlar
xenforo-smilies-kk9.gif

Acaba benim yumurtam 14. gün catlamis olabilir mi, o gün test yapamamistim, 15. gun yoğun akintim olduğunu fark etmistim test yapmadan önce. Normalde yumurtlamadan sonra göğüs ucu hassasiyeti olurdu bende ama öyle bişey de olmadı, acaba catladi mi catlamadi mi bilemedim :KK43: Eki Görüntüle 1509652

edosko edosko canim yukarida bisürü bisey yazdim ama dogru duzgun alinti olmamis. Canim kismetten oteye gidilmiyo hicbizaman bak gecen ay amann bu aydan umudum yok zaten kalirsam mayista kalicam diyodumm bat tarihimi hic bakmadim burayada yazdurmadim bugunlerde adet olmam lazim diye tahmin ediyodum sadece o gunu iple
cekmedim elinden geleni yaptiysan akisina
birak simdi şu gun teste baslim şu gun adet olim diye bekleme tamamen aklindan cikaramiyosun ama gun bekleme. olmamasi icin hic bi problemin yok bu cok onemli . Bize cok yakinda guzel haberler werceksin
inaniyorum:KK36:
yani bizim için pek ole olmuyor canım. görunurde problem yok. ama hıc hamıle kalmadıgımız ıcın korkuyoruz bıraz daha farklı bır durum yani. cok stres yapmıyorum gün saymıyorum ama dusunmeme gıbı bır durum tabı kı olmuyor.
bakalım kısmetımız yakındır ınsallah canım :KK68:

yani bizim için pek ole olmuyor canım. görunurde problem yok. ama hıc hamıle kalmadıgımız ıcın korkuyoruz bıraz daha farklı bır durum yani. cok stres yapmıyorum gün saymıyorum ama dusunmeme gıbı bır durum tabı kı olmuyor.

Edoss ya vallahi senle ayni düşünüyoruz Aklımı okuyorsun

Acaba benim yumurtam 14. gün catlamis olabilir mi, o gün test yapamamistim, 15. gun yoğun akintim olduğunu fark etmistim test yapmadan önce. Normalde yumurtlamadan sonra göğüs ucu hassasiyeti olurdu bende ama öyle bişey de olmadı, acaba catladi mi catlamadi mi bilemedim :KK43: Eki Görüntüle 1509652
tam 14. gun en onemlı gun. nıye bos gectın :) akıntın olduysa 15. gun 14 unde pik yapmış olabılır canım. adetlerın duzenlı mı pekı ??

Sordum canm 34-36 saat civarı ilişki olsn sonra da gün aşırı devam edin. Dedi bakalm artk hayırlısı hakkımda :KK66: yalnz iğneyi de yeni vurdurdum sayılır yatın gece 3-4 arasına denk gelıo zaman uyku yok bize
xenforo-smilies-kk53.gif
Himm hadi hayirlisi canim yarim saat once esine kahve yapmayi belinin altina yastik koymayi 20 dk ayaklarini kaldirmayi bide iliski sirasinda Allah im hz. Idrise werdigin gibi bize de bu birliktelikten hayirli bi evlat wer demeyi unutma ins. Bebisin tutunur sana canim bol sans:KK36:

Edoss ya vallahi senle ayni düşünüyoruz Aklımı okuyorsun
aynı durumdayız çünkü canım :KK5: her ne kadar herkes bebek ıcın bır aradaysa da. hamılelık yasayanlar ya da 2. bebek bekleyenlerle durumumuz farklı. ıstesekte ole dusunemeyız. çok daha heyecanlı çok daha dusuncelıyız :KK17: bıze de nasip olur inşallah. birde daha yenı denemeye basladık ama her şeyı bılınçlı yapıyoruz. ona rağmen negatıf olunca herkeste hamıle olunca acaba ne var dıye ınsan daha derın dusunmeye baslıyor :KK35:

Duygularıma tercüman olmuşsun adaşım :D korkumuz bu ay hamile kalamamak filan değil hiç hamile kalmadığımız için olacak mı olmayacak mı ? Sürekli stres altında değiliz elbet ama boşta kaldıkça deli sorular zihni meşgul ediyor :) hayırlısı elbet her adet bitimde bir rahatlık oluyor bende amaan diyesim geliyor ama bat yaklaştıkça başlıyor düşünceler mesela şu an çok rahatım ama ayın sonu aynı rahatlığı koruyamıyorum :KK17::confused: :D

tam 14. gun en onemlı gun. nıye bos gectın :) akıntın olduysa 15. gun 14 unde pik yapmış olabılır canım. adetlerın duzenlı mı pekı ??
:KK43: :KK43: O gün bisürü misafirim vardı benim, sıvı alımına dikkat edemedim, o gece de yatılı misafirlige gitmistik, yine göz göre göre kacirdim galiba, bunda da vardır bi hayır diyorum, moralim bozuluyo böyle olunca ama ne yapalım :KK43: Adetlerim duzenli degil, pko var bende.

Back