• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar bende hamile falan değilim artık kesin kanat getirdim bakın bunlar bugün yaptığım testler biri ovulasyon kocaman tek çizgi olanda gebelik prenses canım sende en azından silikte olsa çizgi çıkıyo canım 20150427_105915.jpg

gunaydın kızlar.
test yaptım coooook acık bı cızgı cıktı gozle goruluyyo anca. benım testlerden yana sansım yok hamılede degılım kesın olsam ıkıncı cızgı cok belırgın cıkardı 2 gun gectı adetım cunku. ve suan hala adet olmadım anlamadım bu ısten bısey ben.
Canım bence de eczaneden başka marka bir testle dene. Onda da çıkarsa kan testi yaptır derim
Kızlar bende hamile falan değilim artık kesin kanat getirdim bakın bunlar bugün yaptığım testler biri ovulasyon kocaman tek çizgi olanda gebelik prenses canım sende en azından silikte olsa çizgi çıkıyo canım Eki Görüntüle 1509361
Canım ovulasyon testin epey koyu, bata ne kadar kaldı peki ?

kızlar ovulasyon testlerınız yanıltıcı olabılır. tabı normalde nasıl cıktıgı da onemlı ama benım bu kadar koyu cıkıyor hep bılıyosunuz. tam esıt olmadıgı muddetce umutlanmayın :(

Sen de haklısın canım, öğlen yap bakalım başka testle. Sen 2-3 tane al farklısından. Yarın sabah onunla denersin. Eğer çıkarsa git ama kan ver tatlım
offf allahımm nolur çift çizgiyi görim yaaaa :mad:

bızıde haberdar et canım kontrolden sonraa :) heycanına ortak oluyoruzzz ;)

Back