- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #4.581
test bizim işimizoncekını yapalı 1 saat oluyo daha oglene dogru gıdıp alımda yaparım oyuncak ettım zaten bu işi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test bizim işimizoncekını yapalı 1 saat oluyo daha oglene dogru gıdıp alımda yaparım oyuncak ettım zaten bu işi
Amin canim hepimizin insallah :))bol şans canım. baharla gelsin bebısın ınsallah
Kızlar bende hamile falan değilim artık kesin kanat getirdim bakın bunlar bugün yaptığım testler biri ovulasyon kocaman tek çizgi olanda gebelik prenses canım sende en azından silikte olsa çizgi çıkıyo canım Eki Görüntüle 1509361
Canım bence de eczaneden başka marka bir testle dene. Onda da çıkarsa kan testi yaptır derimgunaydın kızlar.
test yaptım coooook acık bı cızgı cıktı gozle goruluyyo anca. benım testlerden yana sansım yok hamılede degılım kesın olsam ıkıncı cızgı cok belırgın cıkardı 2 gun gectı adetım cunku. ve suan hala adet olmadım anlamadım bu ısten bısey ben.
Canım ovulasyon testin epey koyu, bata ne kadar kaldı peki ?Kızlar bende hamile falan değilim artık kesin kanat getirdim bakın bunlar bugün yaptığım testler biri ovulasyon kocaman tek çizgi olanda gebelik prenses canım sende en azından silikte olsa çizgi çıkıyo canım Eki Görüntüle 1509361
Canım bence de eczaneden başka marka bir testle dene. Onda da çıkarsa kan testi yaptır derim
Canım ovulasyon testin epey koyu, bata ne kadar kaldı peki ?
O zaman elinde fazla test varsa hergün yap bakalım canımblueflower çarşamba günü canım bat
Sen de haklısın canım, öğlen yap bakalım başka testle. Sen 2-3 tane al farklısından. Yarın sabah onunla denersin. Eğer çıkarsa git ama kan ver tatlımcanım ya cok uzuluyorum nıye boyle oluyo dıye
Bende tam bunu sormustuum :-DBugün dr randevum var kızlar 3 buçukta çok heyecanlıyım
offf allahımm nolur çift çizgiyi görim yaaaaSen de haklısın canım, öğlen yap bakalım başka testle. Sen 2-3 tane al farklısından. Yarın sabah onunla denersin. Eğer çıkarsa git ama kan ver tatlım
Hadi bakalım inşAllah çok güzel geçer kesenizi görürsün canım acaba kalp atışınıda duyabilirmisinizBugün dr randevum var kızlar 3 buçukta çok heyecanlıyım
Prenses tekrar test yaptınmı canım merak ettim deofff allahımm nolur çift çizgiyi görim yaaaa
bızıde haberdar et canım kontrolden sonraa :) heycanına ortak oluyoruzzz
Prenses tekrar test yaptınmı canım merak ettim de
Hadi bi cesaretini toplada yap canım boşuna çıkmaz çünkü o silik ikinci çizgialdımda cesaret edıp yapmaya elım varmıyo