• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar ben de bugün dr gittim tekrar klomen kullandm 3 yumurtan var olgunlaşms dedi iğne verdi sanrm çatlaması için bugün yaptrmam gerekıo ama bazı topiclerde okudm eger gebelk oluşmazsa bi sonraki ay kist yapıoms bu iğneler bilgisi olan var mı ya bi de kist cıkmasn başıma ne yapcam yardımmmm :KK43:
Canim benim bildigim klomen eger gebelik olusmassa kist yapiyo cunku normalde bi tane yumurta olusuyo ama klomen birden fazla yumurta olusturdugu icin gebelik olusmassa digerleri kiste donusuyo ama sksine igne kullananlar yumurtayi catlattigi icin kist olusmuyo diye okumustum bi cok yerde yinede arastir sen bi canim

Canim benim bildigim klomen eger gebelik olusmassa kist yapiyo cunku normalde bi tane yumurta olusuyo ama klomen birden fazla yumurta olusturdugu icin gebelik olusmassa digerleri kiste donusuyo ama sksine igne kullananlar yumurtayi catlattigi icin kist olusmuyo diye okumustum bi cok yerde yinede arastir sen bi canim
Saol canım ua aslnda sorun yok demişti normal olabilecekse keske hiç içmeseymişim :( bi de kist olursa korkusu basladı şimdi bende inşallah bebişim bu ay gelir de hiç bu korkulara gerekkalmaz bugün aksam yaptırcam iğneyi sanrm 3 tane gelişmiş yumurta öle söyledi ayy rabbim hayrlısını versin ya
xenforo-smilies-kk13.gif

[QUOTE
canim benim ben ilk ewlendigimde 2 ay olmamisti olmayacak diye odum kopuyodu her hamile gordugumde hamile haberi aldigimda cocuk gordugude gozlerim doluyodu olmayacak diye benim de hic bi sorunum yoktu neyse 3. Ayda olustu cok sukur ozamanda hep dusuk tehlikesi bulanti hicbisey anlamamistim hamilelikten neyse sukur saglikli dogmustu kizim....neyse sen de doktorda butun tahlilerini yaptin herseyin temiz masallah ya gunu yakalayamiyosun ya sik oluyo diye sperm yetersiz kalitesiz kalio yada nebilim cok afedersin pozisyon bile cok onemli ins. Tez zamanda guzel zamanda guzel haberlerinizi alicaz hep dua ediyom gercekten:KK68:zalozer, post: 40701881, member: 651224"]Maşallah canım :KK36: benim daha hiç yok :KK12: ne güzel sizin hamile kalabiliyosunuz. ilk bebiş beklemek değişik bir duygu valla. şüphe var olacak mı diye. heyecan. stres. hepsinden biraz.[/QUOTE]
Sagol canimbe

gunaydın kızlar.
test yaptım coooook acık bı cızgı cıktı gozle goruluyyo anca. benım testlerden yana sansım yok hamılede degılım kesın olsam ıkıncı cızgı cok belırgın cıkardı 2 gun gectı adetım cunku. ve suan hala adet olmadım anlamadım bu ısten bısey ben.
canım sen kanda baktırsana yeniden bence çıkacak seninki

Kızlar bende hamile falan değilim artık kesin kanat getirdim bakın bunlar bugün yaptığım testler biri ovulasyon kocaman tek çizgi olanda gebelik prenses canım sende en azından silikte olsa çizgi çıkıyo canım Eki Görüntüle 1509361
sen bence kanda baktır canım Test hassas değilse erken dönemde çıkmayabilir
dün yaptığım lh testini atmıştım bugünde yapayım ama biraz zaman geçsin fotosunu atarım

Saol canım ua aslnda sorun yok demişti normal olabilecekse keske hiç içmeseymişim :KK43: bi de kist olursa korkusu basladı şimdi bende inşallah bebişim bu ay gelir de hiç bu korkulara gerekkalmaz bugün aksam yaptırcam iğneyi sanrm 3 tane gelişmiş yumurta öle söyledi ayy rabbim hayrlısını versin ya
xenforo-smilies-kk13.gif
Amin canim insaAllah sen igneyi vurduktan kac saat sonra iliski olcagini doktoruna sor bazi doktorlar saat weriyo cunku tam anlamiyla yakalamak icin

Cok Üzülüyorum ya Ağladım Aglicam suan :KK43:
canım benim sakın ağlama bak beni de ağlatacaksın üzülme ne olur İçinde her zaman umut ve heyecan olsun
beni düşün yaşadıklarımı düşün öyle olsaydı çok daha kötü olurdun Rabbim kimseye yaşatmasın Ama ona da şükrederdin kötünün kötüsü var diye Rabbimin mutlaka bir bildiği vardır Eğer bu ay olmuyorsa mutlaka bizim farkına varamadığımız bir hayır vardır
bak canım kırmızılar gelmeden ümitsizliğe kapılma Eger gelirse de eşinde sende doktora gidersiniz İçin rahat eder Sonra yeni umut ve yeni heyecanlarla yeni aya başlarsınız

Üzülme prenses bendede tek çizgi hayırlısı önümüzdeki aya inşAllah
bence sen testlerini atma birkaç gün Bakarsın sonradan çıkıverir ikinci çizgi Ya da senin testler hassas değil düşük olduğu için ölçüm yapmıyor Ayyy canım yanımda olsan yapıverirdik benimkilerden hemen laboquick benimkiler

aynı duyguları paylasıyorum canım :cry: bir türlü kısmet olmadı bize. tecrube edındık ama kendımıze faydasız. :KK34:

Hayırlısı canım doktora gidicez zaten ben adet olunca ne diyim bilmiyorum inanki
canım benim sakın ağlama bak beni de ağlatacaksın üzülme ne olur İçinde her zaman umut ve heyecan olsun
beni düşün yaşadıklarımı düşün öyle olsaydı çok daha kötü olurdun Rabbim kimseye yaşatmasın Ama ona da şükrederdin kötünün kötüsü var diye Rabbimin mutlaka bir bildiği vardır Eğer bu ay olmuyorsa mutlaka bizim farkına varamadığımız bir hayır vardır
bak canım kırmızılar gelmeden ümitsizliğe kapılma Eger gelirse de eşinde sende doktora gidersiniz İçin rahat eder Sonra yeni umut ve yeni heyecanlarla yeni aya başlarsınız

Canım benimmm ya desteğiniz ıcın çoook Sağol vardır bir hayır zamanında adet olsaydım bu kdr üzülmezdim bu belirsizlik beni üzdü . Bende Laboquick kullandım bugun aldığın bebe time diye biseydi Yarin artık olmassam kana gitmeye düşünüyorum

aynı duyguları paylasıyorum canım :cry: bir türlü kısmet olmadı bize. tecrube edındık ama kendımıze faydasız. :KK34:
üzülmeyin canım benim İnşallah bu ay gerek kalmaz ama isterseniz söylediklerime dikkat edin prensinin_prensesi prensinin_prensesi
Siz adetiniz bittikten sonra üç güne bir birlikte olun Ovulasyon pozitif olduğunda ve ertesi günü mutlaka birlikte olun Sonrasında canınız ne zaman isterse öyle yapın
birlikte olurken belinizin altında yastık olsun mutlaka sonra ayaklarınızı hemen başlığa koyun sanki amuda kalkar gibi yarım saatten fazla öyle yatın mümkünse daha fazla sonra 1 saate yakında belinizin altında yastıkla yatın İnşallah bebişiniz size gelir

Back