- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #4.621
Üzülme prenses bendede tek çizgi hayırlısı önümüzdeki aya inşAllah
canım daha dur sen 2 gun var senın hemen umutsuzlanma lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme prenses bendede tek çizgi hayırlısı önümüzdeki aya inşAllah
Canim benim bildigim klomen eger gebelik olusmassa kist yapiyo cunku normalde bi tane yumurta olusuyo ama klomen birden fazla yumurta olusturdugu icin gebelik olusmassa digerleri kiste donusuyo ama sksine igne kullananlar yumurtayi catlattigi icin kist olusmuyo diye okumustum bi cok yerde yinede arastir sen bi canimKızlar ben de bugün dr gittim tekrar klomen kullandm 3 yumurtan var olgunlaşms dedi iğne verdi sanrm çatlaması için bugün yaptrmam gerekıo ama bazı topiclerde okudm eger gebelk oluşmazsa bi sonraki ay kist yapıoms bu iğneler bilgisi olan var mı ya bi de kist cıkmasn başıma ne yapcam yardımmmm
Stres de gelmesine engel oluo canm sakin olmaya çalış bebişlerimiz bigün bizimle olacak ben inanıyorum sadece zamanı var demek ki üzme kendnisıkıldım gelicekse gelsin adetim stres doluyum aşırı ya
tek cızgı maalesef
Saol canım ua aslnda sorun yok demişti normal olabilecekse keske hiç içmeseymişim bi de kist olursa korkusu basladı şimdi bende inşallah bebişim bu ay gelir de hiç bu korkulara gerekkalmaz bugün aksam yaptırcam iğneyi sanrm 3 tane gelişmiş yumurta öle söyledi ayy rabbim hayrlısını versin yaCanim benim bildigim klomen eger gebelik olusmassa kist yapiyo cunku normalde bi tane yumurta olusuyo ama klomen birden fazla yumurta olusturdugu icin gebelik olusmassa digerleri kiste donusuyo ama sksine igne kullananlar yumurtayi catlattigi icin kist olusmuyo diye okumustum bi cok yerde yinede arastir sen bi canim
teşekkür ederim canımmmm çok sağol İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırızGunaydiin kizLarrr superisi_33 tebrik ederim cnm saglikla kucagina aLmakta nasip oLsun insaAllah prensinin_prensesi sendende guzeL haberLer aLiriz bugun insaAllah :)
canım sen kanda baktırsana yeniden bence çıkacak seninkigunaydın kızlar.
test yaptım coooook acık bı cızgı cıktı gozle goruluyyo anca. benım testlerden yana sansım yok hamılede degılım kesın olsam ıkıncı cızgı cok belırgın cıkardı 2 gun gectı adetım cunku. ve suan hala adet olmadım anlamadım bu ısten bısey ben.
sen bence kanda baktır canım Test hassas değilse erken dönemde çıkmayabilirKızlar bende hamile falan değilim artık kesin kanat getirdim bakın bunlar bugün yaptığım testler biri ovulasyon kocaman tek çizgi olanda gebelik prenses canım sende en azından silikte olsa çizgi çıkıyo canım Eki Görüntüle 1509361
Sağlıkla gel. Sağlıklı haberlerini bekliyoruzzBugün dr randevum var kızlar 3 buçukta çok heyecanlıyım
ayyyyyy kesecikler görünsün kalp atışları duyulsunnnn yaşasınnnnn inşallah herşey yolunda gider haberlerini bekliyoruz canımBugün dr randevum var kızlar 3 buçukta çok heyecanlıyım
canım sen kanda baktırsana yeniden bence çıkacak seninki
canım seni çok iyi anlıyorum ama dert etme. hayırlısı ne ıse o olsun dıye dua et prenses
hemde nasıl canım benim bebiş resmen bas bas bağırıyor biliyorsun bana öyle bir sancı geliyorki ahhhh diyerek kalıyorum öyleceCanım birşey sorucam sana kasık ağrıların hala devam ediyomu acaba
Amin canim insaAllah sen igneyi vurduktan kac saat sonra iliski olcagini doktoruna sor bazi doktorlar saat weriyo cunku tam anlamiyla yakalamak icinSaol canım ua aslnda sorun yok demişti normal olabilecekse keske hiç içmeseymişim bi de kist olursa korkusu basladı şimdi bende inşallah bebişim bu ay gelir de hiç bu korkulara gerekkalmaz bugün aksam yaptırcam iğneyi sanrm 3 tane gelişmiş yumurta öle söyledi ayy rabbim hayrlısını versin ya
aynı duyguları paylasıyorum canım bir türlü kısmet olmadı bize. tecrube edındık ama kendımıze faydasız.Cok Üzülüyorum ya Ağladım Aglicam suan
canım benim sakın ağlama bak beni de ağlatacaksın üzülme ne olur İçinde her zaman umut ve heyecan olsunCok Üzülüyorum ya Ağladım Aglicam suan
Hayirlisi olsun canim ya ama cok ilginc adet olmadin hep silik 2. Bi cizgi gordun olmasa da cikmaz ki ama niye 2. Cizgi cikiyodutek cızgı maalesef
bence sen testlerini atma birkaç gün Bakarsın sonradan çıkıverir ikinci çizgi Ya da senin testler hassas değil düşük olduğu için ölçüm yapmıyor Ayyy canım yanımda olsan yapıverirdik benimkilerden hemen laboquick benimkilerÜzülme prenses bendede tek çizgi hayırlısı önümüzdeki aya inşAllah
aynı duyguları paylasıyorum canım bir türlü kısmet olmadı bize. tecrube edındık ama kendımıze faydasız.
canım benim sakın ağlama bak beni de ağlatacaksın üzülme ne olur İçinde her zaman umut ve heyecan olsun
beni düşün yaşadıklarımı düşün öyle olsaydı çok daha kötü olurdun Rabbim kimseye yaşatmasın Ama ona da şükrederdin kötünün kötüsü var diye Rabbimin mutlaka bir bildiği vardır Eğer bu ay olmuyorsa mutlaka bizim farkına varamadığımız bir hayır vardır
bak canım kırmızılar gelmeden ümitsizliğe kapılma Eger gelirse de eşinde sende doktora gidersiniz İçin rahat eder Sonra yeni umut ve yeni heyecanlarla yeni aya başlarsınız
üzülmeyin canım benim İnşallah bu ay gerek kalmaz ama isterseniz söylediklerime dikkat edin prensinin_prensesiaynı duyguları paylasıyorum canım bir türlü kısmet olmadı bize. tecrube edındık ama kendımıze faydasız.