• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kız sen hala nasıl duruyorsun :) 1 saatlik idrarla bile çıkar varsa ki bat geçti senin yapta test haberdar et bizi :) ayy inşallah vardır heyecanlandım :KK70:

Ayy canım ya ovu testide koyu cikti heran adet olcakmisim gibi ağrımda oluyo arada sabah yapcam totem Yaptım :D adet olmassam

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    24,4 KB · Görüntüleme: 140
Ayy canım ya ovu testide koyu cikti heran adet olcakmisim gibi ağrımda oluyo arada sabah yapcam totem Yaptım :KK70: adet olmassam
Bak benim ovulasyon testime kaç gündür hiç yok gibiydi seninki benimkini göre bayağı koyu gbbc gbbc ninde öyle bence İkinizde hamilesiniz

Eklentiler

• 20150426_210347.jpg
    20150426_210347.jpg
    130,6 KB · Görüntüleme: 120
Eve gidinceye kadar bekle o zaman yaparsın
ayyyyy inşallah vardır Haber ver tamam mı canım
dua edeceğim sana da Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlatsa nasip etsin canım

Canimsin yaaa cook Sağol canım sizlerle motive oluyorum hep destek oluyoruz birbirimize inşallah bu belirtiler bosa çıkmaz test pozitif olur Allah'ım insallahhhhhh

Yoktur inşallah aklına kötü şeyler getirme Benim geçen ay kötü şeyler aklıma geliyordu başıma geldi düşük yaptım Bu ay pozitif düşünüyorum hersey güzel olacak sen de öyle düşün lütfen ikiz konusuna gelince önceki atalarının da olabilir Ya da başlangıç seninle olacak beta kaçtı canım senin
Ayy cok heycanli hayirlisi olsun
kan olcturmedim ilk defa bu sabah idrarda hafif cikti işte.. cok erken cikmazsa moral bozuklugu olmasin idrar koyulasimca yaptirayim diyorum

Back