• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

minik mucizemmmmmm Merhaba dediiiii ii çok heyecanlıyım :KK46::KK46::KK46: geliyorum dedi
sabah içimden geldi test yaptım aslında çıkmaz dedim ama yine de yapayım dedim Biliyorsunuz 9. Gün kanda negatifti Test yaptıktan 5-10 dakika sonra ikinci çizgi belirdi
beta ya baktırdım 12.98 çıktı
biraz az gibi değer , korkuyorum tekrar kaybeder miyim acaba diye ama kötü düşünmek istemiyorum
lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah
Kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmm
Hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah:KK36:

Ateşimi ölçtüm simdi 37.2

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    136,7 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Kızlar yaaaa simdi baktimda göğüslerimde damarlar cıkmıs heryerinde yeşil ayyy Allah'ım nolur bu belirtiler bosa çıkmasın yaaaa :KK43: bi kac gun önce oyle bakmıştım bisey yoktu simdi durup durup bakıyorum ayna karşısında
Sen test yap canım bence ortaya çıkar ne olduğu

Canım daha rahme yerleşme yeni olduysa hemen çıkmayabilir, yarın tekrarla testini :KK66:

Yarım saat sonra niye çıksınki ? Olabilir canım bişeycikler. Adetin kaçıncı günü yumurtlaman olmuştu ? Erken yumurtladıysan normal canım :KK66:
Ayyy hadi kızlar bu hafta hepinizden güzel haberler gelsin :KK68:
7 nisan sat 18-19 nisan yumurtlama
baslangictan itibaren 20.gun ovulasyondan sonra 8.gun :KK71:

Eklentiler

• 20150426_171137.jpg
    20150426_171137.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 88
Meraba kizlar bende bu ay ilk defa kullaniyorum bu testleri ... Fakat ne zamani degerlendirmem lazim bilemiyorumm ... Bu son test buqün 17 de yapildi... Dün gece calistik fakat esimin yarin aksam 18.30 da spermiogram testi var o yüzden buqün yapmamamiz lazim ... Yarini degerlendirsem de olurmuu ? Nezamana kadar degerlendirmeliyim ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    115,6 KB · Görüntüleme: 79
Meraba kizlar bende bu ay ilk defa kullaniyorum bu testleri ... Fakat ne zamani degerlendirmem lazim bilemiyorumm ... Bu son test buqün 17 de yapildi... Dün gece calistik fakat esimin yarin aksam 18.30 da spermiogram testi var o yüzden buqün yapmamamiz lazim ... Yarini degerlendirsem de olurmuu ? Nezamana kadar degerlendirmeliyim ?
Hic biri pozitif degil. Iki cizgi koyu olması lazım

SENİN 14. pozitif eğer bugün 14. Gün se Bugunu ve yarını mutlaka degerlendir bu günleri kaçırma Sperm testini sonra verirsiniz

Canım maşallah senin bayagi erken belli olmuş acaba ikiz mi hergün sabah test yap koyulaşmış mi kontrol et Ben de öyle yapacağım
Evet cok erken ins testte sıkıntı yoktur. Hic ikiz yok benim ve esimin ailesinde
Evet her sabah yapicam yükleriz bakariz inşallah kopkoyu olduğu günü sonra da bebeğimizi kucagimiza aldigumiz gunu de görürüz

Yoktur inşallah aklına kötü şeyler getirme Benim geçen ay kötü şeyler aklıma geliyordu başıma geldi düşük yaptım Bu ay pozitif düşünüyorum hersey güzel olacak sen de öyle düşün lütfen ikiz konusuna gelince önceki atalarının da olabilir Ya da başlangıç seninle olacak beta kaçtı canım senin
Evet cok erken ins testte sıkıntı yoktur. Hic ikiz yok benim ve esimin ailesinde
Evet her sabah yapicam yükleriz bakariz inşallah kopkoyu olduğu günü sonra da bebeğimizi kucagimiza aldigumiz gunu de görürüz

Back