- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.541
Tebrikler , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)7 nisan sat 18-19 nisan yumurtlama
baslangictan itibaren 20.gun ovulasyondan sonra 8.gun
Kız sen hala nasıl duruyorsun :) 1 saatlik idrarla bile çıkar varsa ki bat geçti senin yapta test haberdar et bizi :) ayy inşallah vardır heyecanlandımAteşimi ölçtüm simdi 37.2
Amin canım çok teşekkür ederim darısı bu ay senin başına inşallahCanım hayırlı olsun :) çok sevindim yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kız sen hala nasıl duruyorsun :) 1 saatlik idrarla bile çıkar varsa ki bat geçti senin yapta test haberdar et bizi :) ayy inşallah vardır heyecanlandım
Bak benim ovulasyon testime kaç gündür hiç yok gibiydi seninki benimkini göre bayağı koyuAyy canım ya ovu testide koyu cikti heran adet olcakmisim gibi ağrımda oluyo arada sabah yapcam totem Yaptımadet olmassam
Bak benim ovulasyon testime kaç gündür hiç yok gibiydi seninki benimkini göre bayağı koyugbbc ninde öyle bence İkinizde hamilesiniz
Evet canım aksama doğru yaptımBugun mu yaptın canım sen bunu
Totemini bozdu hadi test yap aynı gün heyecanı yaşayalımBugun mu yaptın canım sen bunu
Suan evde degilim 1 saat önce meyvesuyu içmiştim çıkar mi ki 1 saatlik idrarlaTotemini bozdu hadi test yap aynı gün heyecanı yaşayalım
Eve gidinceye kadar bekle o zaman yaparsınSuan evde degilim 1 saat önce meyvesuyu içmiştim çıkar mi ki 1 saatlik idrarla
Eve gidinceye kadar bekle o zaman yaparsın
ayyyyy inşallah vardır Haber ver tamam mı canım
dua edeceğim sana da Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlatsa nasip etsin canım
Canım nbenim cokk sewindim. Rabbim tamamına erdirsin saglıkla kucagona almayı nasip etsinAmin canım çok teşekkür ederim darısı bu ay senin başına inşallah
Ayy hadi yaa insaAllah yarin sabah guzel haberler verirsin canim sayet warsa ne nazliymis yahuu meraktan olduk wallaAyy canım ya ovu testide koyu cikti heran adet olcakmisim gibi ağrımda oluyo arada sabah yapcam totem Yaptımadet olmassam
Ayy cok heycanli hayirlisi olsunYoktur inşallah aklına kötü şeyler getirme Benim geçen ay kötü şeyler aklıma geliyordu başıma geldi düşük yaptım Bu ay pozitif düşünüyorum hersey güzel olacak sen de öyle düşün lütfen ikiz konusuna gelince önceki atalarının da olabilir Ya da başlangıç seninle olacak beta kaçtı canım senin
Teşekkür ederim canim.. amin inşallah hepimize
Amin inşallah darısı basinizaTebrikler , Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun İnsallah sağlıkla kucagimiza alırız Darısı tez zamanda diğer arkadaşların başınaCanım nbenim cokk sewindim. Rabbim tamamına erdirsin saglıkla kucagona almayı nasip etsin
Ben de evden testler ile takip edeceğim çizginin belirginligini her gün gidip ölçtürmeyi düşünmüyorumAyy cok heycanli hayirlisi olsun
kan olcturmedim ilk defa bu sabah idrarda hafif cikti işte.. cok erken cikmazsa moral bozuklugu olmasin idrar koyulasimca yaptirayim diyorum
Evet canım bencede evden takip etBen de evden testler ile takip edeceğim çizginin belirginligini her gün gidip ölçtürmeyi düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?