- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.501
Belki geç döllenme diolar ya canım ondan öle çıkmıştırYok canım yapmadım üzülüyorum sonra tek cizgi çıkıncabenimde testte silik cizgi çıkmıştı superisi_33 gibi ama kanda neden çıkmadı ki
Ayy yarın senleHadi inşAllah canım bende yarın sabah yaparım bi test daha
InşAllah canım canım zaten o silik çizgi çıktığı an hastanedeyim valla :))Ayy yarın senleprensinin_prensesi de güzel haber verir inşallah
Senin test yarından silik te olsa azıcık belirirse kanda baktir hemen
Hayirli olsun canim. Dikkat et kendineBenim batmalar ağrılar boşuna değilmiş yalnız ben belirtileri çok şiddetli yaşadım
bebişim ben geliyorum diye bağırdı resmen
Teşekkürler canim darısı bu ay sana ve diger arkadaşlara inşallahHayirli olsun canim. Dikkat et kendine
Pozitif bence canım sen bugünü ve yarını mutlaka degerlendir adetin gecikmesi olabilir soru etme yumurtanın catlamasi önemli olan inşallah tutarMerhaba kızlar. Msjım biraz uzun olacak. Lütfen bana yardım edin. Sizi uzun zamandır takip ediyorum, Hamileleri tebrik ediyorum allah bebeklerini kucaklarına sağlıklı almalarını nasip etsin. Hamile kalamayanlara da Rabbim tez zamanda müjdelesin.
Gelelim benim soruma.
ben 4 ay önce 9 haftalık bebeğimi kürtaj olup aldırmak zorunda kaldım, gelişimi 4 cü haftada kalmış. Bir regl bekledik ve denemelere başladık. Adeten sonra ovulasyonda falan.
Benim normal regl 35 günde olurum.
bu ay yumurtalık takibi yaptrmaya karar verdim ve sadece bir yumurtam büdü oda cok gec normalde 14 günde çatlardı. Bu ay 23 gün oldu hala çatlamadı. Foto daki ovulasyon tesleti sizce ovulasyondamıyım, daha zaman varmı. Ve bukdr geç ovulasyonda hamile kalma şansım varmıdır. Normalde 2 güne adet olmam lazım. Ama doktor geç ovulasyon oldugun icin geç adet olacaksın dedi.
Sen kanda baktir canım sende güzel haber verirsin inşallah sende de var benceKızlar ben simdi ovulasyon testi Yaptım vardı elimde bi tane ikinci cizgi baya net cikti adet gunum geçtiği halde boyle cizgi çıkması normal mi acaba ???Daha yeni Yaptım iki dkka oluyo 10-15 dkka geçsin üzerinden fotosunu aticam çekip
Benimle durumun aynı ozamn senin. Geç yumurtlama ondan geç adet olursun eyer bebis olmazsa. Inşallah bebis olurKızlar ben simdi ovulasyon testi Yaptım vardı elimde bi tane ikinci cizgi baya net cikti adet gunum geçtiği halde boyle cizgi çıkması normal mi acaba ???Daha yeni Yaptım iki dkka oluyo 10-15 dkka geçsin üzerinden fotosunu aticam çekip
Normal degill :) diyorum var biselerrrr..Kızlar ben simdi ovulasyon testi Yaptım vardı elimde bi tane ikinci cizgi baya net cikti adet gunum geçtiği halde boyle cizgi çıkması normal mi acaba ???Daha yeni Yaptım iki dkka oluyo 10-15 dkka geçsin üzerinden fotosunu aticam çekip
Ilk hamileligim adeten hmn sonra olmustu. Ben bu ay eger adeten hmn sonra hamile kaldımsa ovulasyon testi hep negatif olurdu degilmi?Pozitif bence canım sen bugünü ve yarını mutlaka degerlendir adetin gecikmesi olabilir soru etme yumurtanın catlamasi önemli olan inşallah tutar
Benimle durumun aynı ozamn senin. Geç yumurtlama ondan geç adet olursun eyer bebis olmazsa. Inşallah bebis olur
Bence sen kanda tekrar baktir Bence sen de hamilesinCanım benim hep aynıdır 34. Gun mutlaka kesin adet olurum yani dun olmam gerekiyordu. Ya stresten olmadım yada bisey var. Adetime 5 gun kala silik cizgi Çıkmıştı kan tahlili yaptırdım 0.154 çıkmıştı negatif
Ovulasyon testi eğer hamile isen adet gününe bir kaç gün kala bayagi belirgin oluyorIlk hamileligim adeten hmn sonra olmustu. Ben bu ay eger adeten hmn sonra hamile kaldımsa ovulasyon testi hep negatif olurdu degilmi?
Canım senin oksurunce fln batma oluyo muOvulasyon testi eğer hamile isen adet gününe bir kaç gün kala bayagi belirgin oluyor
Aaaaa 2 gune adet olmam lazm. Heycan yaptm şimdiii :)Ovulasyon testi eğer hamile isen adet gününe bir kaç gün kala bayagi belirgin oluyor
Hamile isen her gun degerin ikiye katlanması lazım diye biliyorum ben. Tekrar kan testi yaptrsanaCanım benim hep aynıdır 34. Gun mutlaka kesin adet olurum yani dun olmam gerekiyordu. Ya stresten olmadım yada bisey var. Adetime 5 gun kala silik cizgi Çıkmıştı kan tahlili yaptırdım 0.154 çıkmıştı negatif
Prenseso zaman yaCanım senin oksurunce fln batma oluyo mu
Prenses elinde gebelik testi varsa yapsana bi tane yaaKızlar ovulasyon testi ikiside ayni koyulukta olmasa bile koyu değil mi sizcede ???
4 gun oncede yapmiştim yani adetime 3 kala oluyo baya bi sıkıntı azcik gözüküyordu simdi adetim 1 gun gecti boyle cikti offff deli olcam bunların üzerine adet olursam cok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?