- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.521
1 tane kaldı cNim testim Yarin sabah ilk idrarla yapiyim diyorum eğer adet olmassam tabi ağrım oluyo ara ara cunku adet olcakmisim gibi sürekli wc ye gidiyorumPrenseso zaman ya
Prenses elinde gebelik testi varsa yapsana bi tane yaa
Bu testler zaten insana kafayı yedirtir valla yaa1 tane kaldı cNim testim Yarin sabah ilk idrarla yapiyim diyorum eğer adet olmassam tabi ağrım oluyo ara ara cunku adet olcakmisim gibi sürekli wc ye gidiyorum
Hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahminik mucizemmmmmm Merhaba dediiiii ii çok heyecanlıyımgeliyorum dedi
sabah içimden geldi test yaptım aslında çıkmaz dedim ama yine de yapayım dedim Biliyorsunuz 9. Gün kanda negatifti Test yaptıktan 5-10 dakika sonra ikinci çizgi belirdi
beta ya baktırdım 12.98 çıktı
biraz az gibi değer , korkuyorum tekrar kaybeder miyim acaba diye ama kötü düşünmek istemiyorum
lütfen dualarınızı eksik etmeyin sizde sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur inşallah
Kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmm
Teşekkür ederim canım sagol darısı tüm isteyenlerin başına en kisa suredeHayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
Sen test yap canım bence ortaya çıkar ne olduğuKızlar yaaaa simdi baktimda göğüslerimde damarlar cıkmıs heryerinde yeşil ayyy Allah'ım nolur bu belirtiler bosa çıkmasın yaaaabi kac gun önce oyle bakmıştım bisey yoktu simdi durup durup bakıyorum ayna karşısında
Sen test yap canım bence ortaya çıkar ne olduğu
7 nisan sat 18-19 nisan yumurtlamaCanım daha rahme yerleşme yeni olduysa hemen çıkmayabilir, yarın tekrarla testini
Yarım saat sonra niye çıksınki ? Olabilir canım bişeycikler. Adetin kaçıncı günü yumurtlaman olmuştu ? Erken yumurtladıysan normal canım
Ayyy hadi kızlar bu hafta hepinizden güzel haberler gelsin
Masallah canimm. :) hadi hayirli olsun7 nisan sat 18-19 nisan yumurtlama
baslangictan itibaren 20.gun ovulasyondan sonra 8.gun
Hic biri pozitif degil. Iki cizgi koyu olması lazımMeraba kizlar bende bu ay ilk defa kullaniyorum bu testleri ... Fakat ne zamani degerlendirmem lazim bilemiyorumm ... Bu son test buqün 17 de yapildi... Dün gece calistik fakat esimin yarin aksam 18.30 da spermiogram testi var o yüzden buqün yapmamamiz lazim ... Yarini degerlendirsem de olurmuu ? Nezamana kadar degerlendirmeliyim ?
Masallah canimm. :) hadi hayirli olsun
Canım maşallah senin bayagi erken belli olmuş acaba ikiz mi hergün sabah test yap koyulaşmış mi kontrol et Ben de öyle yapacağım7 nisan sat 18-19 nisan yumurtlama
baslangictan itibaren 20.gun ovulasyondan sonra 8.gun
SENİN 14. pozitif eğer bugün 14. Gün se Bugunu ve yarını mutlaka degerlendir bu günleri kaçırma Sperm testini sonra verirsinizMeraba kizlar bende bu ay ilk defa kullaniyorum bu testleri ... Fakat ne zamani degerlendirmem lazim bilemiyorumm ... Bu son test buqün 17 de yapildi... Dün gece calistik fakat esimin yarin aksam 18.30 da spermiogram testi var o yüzden buqün yapmamamiz lazim ... Yarini degerlendirsem de olurmuu ? Nezamana kadar degerlendirmeliyim ?
Evet cok erken ins testte sıkıntı yoktur. Hic ikiz yok benim ve esimin ailesindeCanım maşallah senin bayagi erken belli olmuş acaba ikiz mi hergün sabah test yap koyulaşmış mi kontrol et Ben de öyle yapacağım
Canım maşallah senin bayagi erken belli olmuş acaba ikiz mi hergün sabah test yap koyulaşmış mi kontrol et Ben de öyle yapacağım
Amin canım çook teşekkür ederim guzel dileklerin için Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinTebrik ederim canım yaa Allahım hayırlı evlat eylesin inşallah sağlıklı sıhhatli dogmayı kucağına almayı nasip etsin
Evet cok erken ins testte sıkıntı yoktur. Hic ikiz yok benim ve esimin ailesinde
Evet her sabah yapicam yükleriz bakariz inşallah kopkoyu olduğu günü sonra da bebeğimizi kucagimiza aldigumiz gunu de görürüz
Canım hayırlı olsun :) çok sevindim yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım maşallah senin bayagi erken belli olmuş acaba ikiz mi hergün sabah test yap koyulaşmış mi kontrol et Ben de öyle yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?