Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Hayirli olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah

Sen test yap canım bence ortaya çıkar ne olduğu

7 nisan sat 18-19 nisan yumurtlama
baslangictan itibaren 20.gun ovulasyondan sonra 8.gun

Eklentiler

• 20150426_171137.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 89
Meraba kizlar bende bu ay ilk defa kullaniyorum bu testleri ... Fakat ne zamani degerlendirmem lazim bilemiyorumm ... Bu son test buqün 17 de yapildi... Dün gece calistik fakat esimin yarin aksam 18.30 da spermiogram testi var o yüzden buqün yapmamamiz lazim ... Yarini degerlendirsem de olurmuu ? Nezamana kadar degerlendirmeliyim ?

Eklentiler

• image.jpg
    115,6 KB · Görüntüleme: 79
Hic biri pozitif degil. Iki cizgi koyu olması lazım

SENİN 14. pozitif eğer bugün 14. Gün se Bugunu ve yarını mutlaka degerlendir bu günleri kaçırma Sperm testini sonra verirsiniz

Canım maşallah senin bayagi erken belli olmuş acaba ikiz mi hergün sabah test yap koyulaşmış mi kontrol et Ben de öyle yapacağım
Evet cok erken ins testte sıkıntı yoktur. Hic ikiz yok benim ve esimin ailesinde
Evet her sabah yapicam yükleriz bakariz inşallah kopkoyu olduğu günü sonra da bebeğimizi kucagimiza aldigumiz gunu de görürüz

Yoktur inşallah aklına kötü şeyler getirme Benim geçen ay kötü şeyler aklıma geliyordu başıma geldi düşük yaptım Bu ay pozitif düşünüyorum hersey güzel olacak sen de öyle düşün lütfen ikiz konusuna gelince önceki atalarının da olabilir Ya da başlangıç seninle olacak beta kaçtı canım senin
Evet cok erken ins testte sıkıntı yoktur. Hic ikiz yok benim ve esimin ailesinde
Evet her sabah yapicam yükleriz bakariz inşallah kopkoyu olduğu günü sonra da bebeğimizi kucagimiza aldigumiz gunu de görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…