• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Gelsin yeni umutlar :) malesef 4. deneme olacak canim gittikce sayilarin artmasi endiselendirse relax olmaya çalışıyorum :) ilk deneme de cok tecrubesizdik sonucta :KK22: 3 sayalim keramet olsun inşallah :-)
Bence de sayma birinciyi bizim de öyleydi hiç çok araştırmamistim Şimdi daha bilincliyiz inşallah diğer ay hepimiz bebişlerimize kavusuruz

blueflower blueflower canım azönce yaptığım ovulasyon testime bakarmısın 20150425_113835.jpg

Canım içim kalkıyor hep gün içinde, ama hiç çıkarmadım daha. Borada 6. haftam bittiği gün başlamıştı tee 17. haftaya kadar. İnş. bunda olmaz. Sen nasılsın, senin nasıl gidiyor ?

Ins. Cnm benin simdiLik buLantim falan yok 4+6 yiz bugun sadece istahsizlik var onun disinda iyiyim sukur :)) Bugun yine kan verdim en son 19 nisanda 347,9du bugunde 25 nisan 4556,4 cikti cnm 4 mayista hastaneye gitmeyi dusunuyorum bende o zaman 6+1 oluucaz insaAllah bakalim doktor ne diiceek

Hadi inşAllah canım ama dün gebelik testi yaptım negatif çıktı bakalım az kaldı görücez hamilemiyim değilmiyim :)
Boşver gebelik testini belki çok hassas değildir :) sen git kan tahlili yaptır ya da evde testin varsa yine tekrarla çıkacak gibi :) ayy çok heyecanlandım zaten yumurtlamanı yazdığından beri bir umut var sana dair blueflower blueflower da da öyle olmuştu hissetmiştim :)

Ins. Cnm benin simdiLik buLantim falan yok 4+6 yiz bugun sadece istahsizlik var onun disinda iyiyim sukur :)) Bugun yine kan verdim en son 19 nisanda 347,9du bugunde 25 nisan 4556,4 cikti cnm 4 mayista hastaneye gitmeyi dusunuyorum bende o zaman 6+1 oluucaz insaAllah bakalim doktor ne diiceek
Senin ne kadar yükselmiş öyle hcg maşallah canım :nazar::nazar::nazar: belki ikizdir bebiş kese görünür herhalde bu değere canım Allah nazarlardan korusun sağlıkla gelsin bebekin

Boşver gebelik testini belki çok hassas değildir :) sen git kan tahlili yaptır ya da evde testin varsa yine tekrarla çıkacak gibi :) ayy çok heyecanlandım zaten yumurtlamanı yazdığından beri bir umut var sana dair blueflower blueflower da da öyle olmuştu hissetmiştim :)
Ayy inşAllah canım yaa artık kan vermeye korkuyorum canım ya çarşamba günü yaptırdım 0.100 çıktı

Back