• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlar ben bu topikte hamileligimi mujdelemistim.ama ne yazik ki düştü yine. bu ikinci düşüş. artik çocuk kelimesini duymak istemiyorum diyen ben diger ay korunmak istemiyorum. ne yapayım sizce.tekrar bir ay aradan sonra çalışmalara baslayayim mi
Geçmiş olsun canım düşüğün sebebi neymiş acaba sordunmu canim

Geçmiş olsun canım düşüğün sebebi neymiş acaba sordunmu canim
Her kadın yaşar mis.kimyasal gebelik.arka arka geçirdim. doktorumun biri cok normal diyp korunma vermedi diger doktorum 3ay korun dedi.ben anca bir ay korundum simdi adetim gelsin korunmiim diyorum.ne yapcami bilmiyorum

Edacım aynı idrarla bide normal ucuz olan gebelik testlerinden yaptım bide ona baksana canım

Adet gününe kadarbi daha yapmıcam zaten

Adet gününe kadar bi daha yapmıcam canım benim oğlum 5 yaşında hayır yani sorunca ellerine ne geçiyo merak ediyorum ben şahsen kimseye sormam neden sorayım ki belki olmuyodur neden insanların moralini bozayımki sorupta
Tatlim gebelik testi 1 tane koymustun. onda cizgi goremedimm. Tekrar mi yaptin.

Kizlarrrr yardımcı olur musunuz?

4 senelik evliyim burda öğrendim ovolasyon testini bende denemek istiyorum ve bi kaç arkadasimada önermek istiyorum 1.Testlerinizi nerden aldınız? 2.markası ne? 3.ücreti ne? 4. Nasil kullanilir?

Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.

Kizlarrrr yardımcı olur musunuz?

4 senelik evliyim burda öğrendim ovolasyon testini bende denemek istiyorum ve bi kaç arkadasimada önermek istiyorum 1.Testlerinizi nerden aldınız? 2.markası ne? 3.ücreti ne? 4. Nasil kullanilir?

Lütfen yardımcı olun. Şimdiden teşekkürler.
merhaba canim hoşgeldin. Gitti gidiyordan 20 ovulasyon + 6 gebelik 20 tl ye laboquick marka almistim ben. sabah ilk idrarini yaptiktan sonra sivi almadan 3 3bucuk saat idrarini tutup o idrarla testi yapiyosun adetin bittigi gunden say 11. Gun felan basla kacirmamak icin. testte c ile t ayni koyuluktaysa veya t cden daha koyuysa yumurtan 12 -36 saat sonra catlayacak demektir. o 3 gunu mutlaka degerlendir kolay gelsin:)

2-3 tane testte negatifi görünce hevesim kalmadı hic :KK43:
YArin yaparsin o zaman canim gunun gecmis olur hem.
Canım kusura bakma geç yazıyorum 1 tane daha yaptım onda ikinci çizgi çıktı ama sonradan kayboldu fotoyu çekemedim de
NAsil kayboldu yaa. Sonradan cikina gordumde kayboluyo nasil yahuuu. Yarin ola hayrola canimmm . Umarim ikinizdende iyi haberler aliriz

merhaba arkadaşlar geçen ay mide ağrısı yaşadım ve ilaç kullandım, soğan sarımsak süt çook rahatsız ediyordu. şimdi düzeldim gibi .doktora gittim sağ yumurtam da 2 küçük kistim oluşmuş,hamileliğe engel değil dedi ama 1 yıldır hamile kalamıyorum. doktor 2 aylık doğum kontrol hapı verdi ama kullanmak istemiyorum. soğan kürü uygulamak istiyorum. aranızda soğan kürü uygularken mide rahatsızlığı yaşayan oldu mu? acaba soğan kürü dışında kistlerin tedavisinde kullanılan bitki veya kür biliyor musunuz?şimdiden teşekkürler

blueflower blueflower canım azönce yaptığım ovulasyon testime bakarmısın Eki Görüntüle 1507260
Bence de süper çıkmış canım testin, benim bu kadar bile koyu değildi ;) Sen sabah ilk idrarla gebelik testi yap.

Ben hala adet olmadım :KK70: sürekli lavaboya gidiyorum geldi mi diye su gibi akıntım var hafif ağrım var adet olcakmisim gibi ped falan koydum .
Bide bugun Mevlütumuz var ay herkes bebek var mi diye soruyo :mad: 2 sene düşünmüyorum diyorum :KK70:
Belki de olmayacaksın ;)
Kızlar dayanamayıp yaptım yine gebelik testi sonuç negatifEki Görüntüle 1507369
Canım bu marka test hep hatalı diyorlar topiklerde. Normal 3-4 liralıklardan denesene.
Kizlar ben bu topikte hamileligimi mujdelemistim.ama ne yazik ki düştü yine. bu ikinci düşüş. artik çocuk kelimesini duymak istemiyorum diyen ben diger ay korunmak istemiyorum. ne yapayım sizce.tekrar bir ay aradan sonra çalışmalara baslayayim mi
Canım çok geçmiş olsun. Önemli olan senin psikolojik olarak hazır olman. Kanda pıhtılaşma sorunu olabilirmi acaba sende ? Böyle sorunu olupta devamlı düşük yapayan çok kişi okudum. Bir araştır istersen

Back