- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #4.381
Rica ederim canim ben okudum sukurler olsun kabul oldu insaAllah sizinki de hemen kabul olurkabul olur inşallahhhh Sağol canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canim ben okudum sukurler olsun kabul oldu insaAllah sizinki de hemen kabul olurkabul olur inşallahhhh Sağol canım
kivircik1907 canim senin son adet tarihin neydi benim 22 mart di seninkiyle benimkinin dogum gunu ayni gorunuyo tabi dogumun ne zaman gelecegi belli olmaz yinede:)
Aynen ya yilin son iki uc gunu ben de 2016Benimde 22 martti cnm evet ne zamana gelir Allah bilir ama ben yiLbasina denk gelir insaAllah diyoruuum
Aynen ya yilin son iki uc gunu ben de 2016
olsun hayirlisiyla ins. Istiyorum ama kizima doktor 21 eylul demisti netteki hesaplayicilar
20 eylul ben 20 eylulde dogum yapmistim
bunda iki 3 gun beklese yeni yil olsa guzel olur
Hergün aynı saatte 4 saat sıvı alımını azaltıp idrara sıkışmış olurak yapıyorsunuz testleri. Genelde adet bitiminden sonra başlıyoruz yapmaya. 2 çizgi tam koyu olduğunda ya da T çizgisi C den koyu olduktan 12-36 saat içerisinde yumurta çatlıyor. Bu nedenle 2. çizgi koyulaşmaya başladığında günaşırı ilişki olması gerekli. Umarım yardımcı olabilmişimdir.merhaba kızlar bizde eşimle bebiş düşünüyoruz 2aydır deniyoruz ilk deneme maalesef negatif bende ovilasyon testi kullanmak istiyorum ama nasıl kullanıcağımı bilemiyorum kullanıpta iyi sonuç alabilen biri varsa yardımcı olabilirmi
Canım benim ovulasyon testlerim silikleşmeye başladı artık senin hiç silikleşmemişti dimi hep koyuydu adet gününe kadarHergün aynı saatte 4 saat sıvı alımını azaltıp idrara sıkışmış olurak yapıyorsunuz testleri. Genelde adet bitiminden sonra başlıyoruz yapmaya. 2 çizgi tam koyu olduğunda ya da T çizgisi C den koyu olduktan 12-36 saat içerisinde yumurta çatlıyor. Bu nedenle 2. çizgi koyulaşmaya başladığında günaşırı ilişki olması gerekli. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bu arada 2. ay kullanışımda hamile kaldım
Olurmu canım koyulaşmaya başlamıştı sonra 5-6 gün kala silikleşti moralim bozulup bırakmıştım. sonra 2 gün kala gebelik pozitif çıktığında aynı idrarla ov. testi de yapmıştım koyulaşmıştı.Canım benim ovulasyon testlerim silikleşmeye başladı artık senin hiç silikleşmemişti dimi hep koyuydu adet gününe kadar
Aa iyi bari canım oda bi umut oldu bende o zaman 2 gün kala tekrar yaparım sağol canımOlurmu canım koyulaşmaya başlamıştı sonra 5-6 gün kala silikleşti moralim bozulup bırakmıştım. sonra 2 gün kala gebelik pozitif çıktığında aynı idrarla ov. testi de yapmıştım koyulaşmıştı.
Evet canım önemli olan 2-3 kala koyulaşmaymış İnş. tutarAa iyi bari canım oda bi umut oldu bende o zaman 2 gün kala tekrar yaparım sağol canım
InşAllah canım :)Evet canım önemli olan 2-3 kala koyulaşmaymış İnş. tutar
Aynen canım üzülmek yok sadece umut var yeni ay yeni umutlar yeni heyecanlar demek Pozitif oluyoruz Bir de 3, 6 , 9, 12. Aylarda keramet var derler Senin üçüncü ay olacak sanırsamKızlar ben bugün kırmızıları gördüm tam da tahmin ettiğim saatte :) 11 e kadar olurum dedim 10,45 adet yumurtlamanın üstünden tam 14 gün geçince . test filan da yapmadım yine doğru tahmin ettim ama sonu hüsran :) kendini gerçekleştirmiş kehanet diye bişey var öğrenme psikolojisinde ben daha geçen ay adet olduğumda bu ay da bebek tutmayacak diye düşünüp durdum işte tutmadı . Ama nedense çok üzgün değilim içimde bir sıkıntı var ama dün çok dualar ettim hepimizi için inanıyorum ki kabul edildi o dualar . Bu ay olumlu düşünmeye çalışacağım umarım başarırım . Pazartesi randevu aldım doktora hormon testi için adetin 4. günü bakarlar mı ki acaba yumurtlamam düzenli sanmıyorum ki hormonlarda bişey olsun ama içim rahat etniyor işte . Bugün tam adet olduğum sırada soru çözüyordum . Soruda yazanlar aynen şu "Bazı insanlar için başarısızlık bir yıkımken bazılarına göre yenilenmek için bir fırsattır. Bu tamamen kişinin yaşadığı başarısızlığı algılama şekli ile ilgilidir . Kişi olaylara ne kadar iyimser yaklaşırsa o kadar dirençlidir. " Biz geleceğin anneleriyiz dirençli olmamız gerekli , yepyeni ay yepyeni heyecanlar başlıyor . Belki de yavrum olacak yumurtam bugün olgunlaşmaya başladı bile :) pozitiflerle dolu ay olsun inşallahhh
Canım sağolsun tatlım, bu ay hep pozitif düşün sonucu da pozitif olsun inşallahKızlar ben bugün kırmızıları gördüm tam da tahmin ettiğim saatte :) 11 e kadar olurum dedim 10,45 adet yumurtlamanın üstünden tam 14 gün geçince . test filan da yapmadım yine doğru tahmin ettim ama sonu hüsran :) kendini gerçekleştirmiş kehanet diye bişey var öğrenme psikolojisinde ben daha geçen ay adet olduğumda bu ay da bebek tutmayacak diye düşünüp durdum işte tutmadı . Ama nedense çok üzgün değilim içimde bir sıkıntı var ama dün çok dualar ettim hepimizi için inanıyorum ki kabul edildi o dualar . Bu ay olumlu düşünmeye çalışacağım umarım başarırım . Pazartesi randevu aldım doktora hormon testi için adetin 4. günü bakarlar mı ki acaba yumurtlamam düzenli sanmıyorum ki hormonlarda bişey olsun ama içim rahat etniyor işte . Bugün tam adet olduğum sırada soru çözüyordum . Soruda yazanlar aynen şu "Bazı insanlar için başarısızlık bir yıkımken bazılarına göre yenilenmek için bir fırsattır. Bu tamamen kişinin yaşadığı başarısızlığı algılama şekli ile ilgilidir . Kişi olaylara ne kadar iyimser yaklaşırsa o kadar dirençlidir. " Biz geleceğin anneleriyiz dirençli olmamız gerekli , yepyeni ay yepyeni heyecanlar başlıyor . Belki de yavrum olacak yumurtam bugün olgunlaşmaya başladı bile :) pozitiflerle dolu ay olsun inşallahhh
Canım inşAllah önümüzdeki ay bebişin göbüşüne gelir :)Kızlar ben bugün kırmızıları gördüm tam da tahmin ettiğim saatte :) 11 e kadar olurum dedim 10,45 adet yumurtlamanın üstünden tam 14 gün geçince . test filan da yapmadım yine doğru tahmin ettim ama sonu hüsran :) kendini gerçekleştirmiş kehanet diye bişey var öğrenme psikolojisinde ben daha geçen ay adet olduğumda bu ay da bebek tutmayacak diye düşünüp durdum işte tutmadı . Ama nedense çok üzgün değilim içimde bir sıkıntı var ama dün çok dualar ettim hepimizi için inanıyorum ki kabul edildi o dualar . Bu ay olumlu düşünmeye çalışacağım umarım başarırım . Pazartesi randevu aldım doktora hormon testi için adetin 4. günü bakarlar mı ki acaba yumurtlamam düzenli sanmıyorum ki hormonlarda bişey olsun ama içim rahat etniyor işte . Bugün tam adet olduğum sırada soru çözüyordum . Soruda yazanlar aynen şu "Bazı insanlar için başarısızlık bir yıkımken bazılarına göre yenilenmek için bir fırsattır. Bu tamamen kişinin yaşadığı başarısızlığı algılama şekli ile ilgilidir . Kişi olaylara ne kadar iyimser yaklaşırsa o kadar dirençlidir. " Biz geleceğin anneleriyiz dirençli olmamız gerekli , yepyeni ay yepyeni heyecanlar başlıyor . Belki de yavrum olacak yumurtam bugün olgunlaşmaya başladı bile :) pozitiflerle dolu ay olsun inşallahhh
Amin canim en yakin zamanda hepimizin bebisleri gelsin :)Canım inşAllah önümüzdeki ay bebişin göbüşüne gelir :)
Amin amin :) sen bizim için dua et canim kabul olur dualarin senin inşallah bizimde gelir bebisimiz seni gibiCanım sağolsun tatlım, bu ay hep pozitif düşün sonucu da pozitif olsun inşallah
Gelsin yeni umutlar :) malesef 4. deneme olacak canim gittikce sayilarin artmasi endiselendirse relax olmaya çalışıyorum :) ilk deneme de cok tecrubesizdik sonucta 3 sayalim keramet olsun inşallahAynen canım üzülmek yok sadece umut var yeni ay yeni umutlar yeni heyecanlar demek Pozitif oluyoruz Bir de 3, 6 , 9, 12. Aylarda keramet var derler Senin üçüncü ay olacak sanırsam
Etmem mi canım devamlı ediyorum, hepinizin göbüşüne melekler konsun inş.Amin amin :) sen bizim için dua et canim kabul olur dualarin senin inşallah bizimde gelir bebisimiz seni gibi