• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Üzülme canım önümüzdeki ay hayırlısıyla inşAllah

daha vaktı zamanı var demmekkı canım beklemedeyız :)ınsallah 5 gun sonra ssenın mutlu haberını alırız :)
birkaç saat daha birşey çıkmazsa diğer aya beraberiz canım
yok canım cıkan edern muhtemelen sabaha karsı adet olmus olurum :)
prenses napcaz bız ya :KK43: ne yapmalı ne etmeli. tutturamıyoruz.
valla edoş anlamadım doktora gıdıcez bakalım bu ay yumurtlama takıbı yaptırmak ıstıyorum testle falan yapamıyorum ben bıde senın denedıklerını yapıcam bu ay :) pesınden gelıyorum tam gaz :KK55:

daha vaktı zamanı var demmekkı canım beklemedeyız :)ınsallah 5 gun sonra ssenın mutlu haberını alırız :)

yok canım cıkan edern muhtemelen sabaha karsı adet olmus olurum :)

valla edoş anlamadım doktora gıdıcez bakalım bu ay yumurtlama takıbı yaptırmak ıstıyorum testle falan yapamıyorum ben bıde senın denedıklerını yapıcam bu ay :) pesınden gelıyorum tam gaz :KK55:
gel bakalım senın yumurtlamaya kadar benım durum bellı olur :) harfı harfıne anlatırım olumlu olursa. :KK9::KK31:

Hayirli cumalar kizlar..Rabbim herkesin gonlunden geceni wersin insaAllah. Kixlar suan sala okunuyo ben 2. Cuma cocuk icin bu duayi okumusutum sala ile ezan arasi okuyabilen okusun

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-24-12-14-04.png
    Screenshot_2015-04-24-12-14-04.png
    145,9 KB · Görüntüleme: 75
Back