• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar bugün regl in 2. günü çörek otu bal tarçına başlasam mı başlamassam mı karar veremedim :( adetim düzenli bozmayayım birde düzenimi iki aydır 3 ileri 3 geri şaştı ama bu ay düzene girdi herhalde mevsim geçişleri oldu diye öyle oldu kendi kendine düzene aldı herhalde :D yine oluruna bırakıp normal mi denesem acaba ya zaten bu ay sınav hazırlıklarım baya yoğunlaşacak bebek fikrinden azıcık uzaklaşsam iyi olacak sanırım

Kızlar bugün regl in 2. günü çörek otu bal tarçına başlasam mı başlamassam mı karar veremedim :KK43: adetim düzenli bozmayayım birde düzenimi iki aydır 3 ileri 3 geri şaştı ama bu ay düzene girdi herhalde mevsim geçişleri oldu diye öyle oldu kendi kendine düzene aldı herhalde :KK70: yine oluruna bırakıp normal mi denesem acaba ya zaten bu ay sınav hazırlıklarım baya yoğunlaşacak bebek fikrinden azıcık uzaklaşsam iyi olacak sanırım
Sen bilirsin canımbiraz uzaklaşmanın sana iyi geleceğini düşünüyosan biraz ara verebilirsin istersen

Ins. Cnm benin simdiLik buLantim falan yok 4+6 yiz bugun sadece istahsizlik var onun disinda iyiyim sukur :)) Bugun yine kan verdim en son 19 nisanda 347,9du bugunde 25 nisan 4556,4 cikti cnm 4 mayista hastaneye gitmeyi dusunuyorum bende o zaman 6+1 oluucaz insaAllah bakalim doktor ne diiceek
masallah canim. Normal yukselme ama. 2 gunde 2 kati ise. Gayet guzel ;)

Ben hala adet olmadım :D sürekli lavaboya gidiyorum geldi mi diye su gibi akıntım var hafif ağrım var adet olcakmisim gibi ped falan koydum .
Bide bugun Mevlütumuz var ay herkes bebek var mi diye soruyo :mad: 2 sene düşünmüyorum diyorum :D

Prenses akşama olmassan bi daha yap canım ayy o bebek yokmu die soruyolar ya deli oluyorum benim 1 tane olduğu halde bebek yokmu olmuyomu hadi sıra sende falan diyolar deli oluyorum valla

Ya sorma canım deli oluyorum bende bide bi akrabamız 3 senelik evli simdi 5 aylık hamile geldi oda bi garip oldum ne yalan soyliyim :(

Ama adet olcağım zamanki ağrılar başladı prenses yaa

Genelde benziyo diyorlar adetle hamilelik ama ovulasyon testi boyl çıkması var gibi

Kızlar dayanamayıp yaptım yine gebelik testi sonuç negatif 20150425_140339.jpg

Edacım aynı idrarla bide normal ucuz olan gebelik testlerinden yaptım bide ona baksana canım
Moralini bozma canim benim adete 2 gun kala kar beyazdi adet gunu cift cizgiyi gordum ins. Senin de oyle olur canim cocugun kac yasinda canim benim 1 yasindaydi kizim herkes soruyodu dusun yani milletin bos sozu bitmez takma..
Adet gününe kadarbi daha yapmıcam zaten
Moralini bozma canim benim adete 2 gun kala kar beyazdi adet gunu cift cizgiyi gordum ins. Senin de oyle olur canim cocugun kac yasinda canim benim 1 yasindaydi kizim herkes soruyodu dusun yani milletin bos sozu bitmez takma..
Adet gününe kadar bi daha yapmıcam canım benim oğlum 5 yaşında hayır yani sorunca ellerine ne geçiyo merak ediyorum ben şahsen kimseye sormam neden sorayım ki belki olmuyodur neden insanların moralini bozayımki sorupta

Kizlar ben bu topikte hamileligimi mujdelemistim.ama ne yazik ki düştü yine. bu ikinci düşüş. artik çocuk kelimesini duymak istemiyorum diyen ben diger ay korunmak istemiyorum. ne yapayım sizce.tekrar bir ay aradan sonra çalışmalara baslayayim mi

Back