• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

az kalmıs gercı:) ben 5 gün hala kan testınde 0,154 gorunce sok etkısı yaratmıstı bende. ama olsun canım 5 günde bir suru sey degısır . belitrin dalan varmı pekı
Kasıklarım ağrıyo yine başladı belimde hala ağrıyo canım ama ben kist oluştu yine die tahmin ediyorum çünkü geçen aylardada böyle kasıklarım çok ağırmıştı meğersem kist olmuş ondan senin yine iyi 0.154 çıkmış canım bende çarşamba baktırmıştım ya 0.100 çıktı benimki

5 gün var canım ne bilim yaa öyle koskoca tek
Canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ben bu sabah bi test yapayım dedim ama koskoca tek çizgi çıktı moralim bozuldu

İyi gibiyiz canım şimdilik, şükür.
Ahhh canlarım yaa ben size demiyormuyum erken yapmayın testleri diye :KK20:
Benim 4 gün kala negatifti 2 gün kala çıkmıştı. En erken 2-3 gün kala başlayın yapmaya :KK19:

Günaydınnnn guzel anneler ve guzel anne Adayları :KK68:
Hayırlı cumalar hepimize.
Kızlar bisey anlaticam size dun aksam kandil diye istiare Namazi kıldım duasını falan okudum niyetletlendim dileğimi söyleyip uyudum sonra. Sonra rüyamda sabaha Karsi saçlarımı sarıya boyatmisim herkes cok guzel olmus falan diyo sonra ben hamile olduğumu öğreniyorum diyorum sacımı boyattigim iyi oldu 9 ay boyatamicam. Bir hamile olduğumu söyleyen kisi bi diyo ki şekerden tatlı mi tatlı huyu guzel mi guzel bi kız çocuğun oluyor diyo.
Ay cok güzeldi inşallah Anlamlı bir rüyadır bu :KK68::KK68:
ayyy Rabbim hayırlara çevirsin inşaallaahhhh :KK68::KK68: inşallahhh rüya gerçek olur inşaallaahhh.

bu arada herkese hayırlı cumalar :KK25:

Günaydınnnn guzel anneler ve guzel anne Adayları :KK68:
Hayırlı cumalar hepimize.
Kızlar bisey anlaticam size dun aksam kandil diye istiare Namazi kıldım duasını falan okudum niyetletlendim dileğimi söyleyip uyudum sonra. Sonra rüyamda sabaha Karsi saçlarımı sarıya boyatmisim herkes cok guzel olmus falan diyo sonra ben hamile olduğumu öğreniyorum diyorum sacımı boyattigim iyi oldu 9 ay boyatamicam. Bir hamile olduğumu söyleyen kisi bi diyo ki şekerden tatlı mi tatlı huyu guzel mi guzel bi kız çocuğun oluyor diyo.
Ay cok güzeldi inşallah Anlamlı bir rüyadır bu :KK68::KK68:
ayyy canım çok güzel bir rüya görmüşsün Rabbim nasip eder inşallah test yapsana bir daha bakalım ne çıkacak

Back