- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.361
Üzülme canım önümüzdeki ay hayırlısıyla inşAllahmaalesef kızlar tek cızgı benım umutlar önümüzde ki aya kaldı
birkaç saat daha birşey çıkmazsa diğer aya beraberiz canımmaalesef kızlar tek cızgı benım umutlar önümüzde ki aya kaldı
prenses napcaz bız yamaalesef kızlar tek cızgı benım umutlar önümüzde ki aya kaldı
Üzülme canım önümüzdeki ay hayırlısıyla inşAllah
yok canım cıkan edern muhtemelen sabaha karsı adet olmus olurum :)birkaç saat daha birşey çıkmazsa diğer aya beraberiz canım
valla edoş anlamadım doktora gıdıcez bakalım bu ay yumurtlama takıbı yaptırmak ıstıyorum testle falan yapamıyorum ben bıde senın denedıklerını yapıcam bu ay :) pesınden gelıyorum tam gazprenses napcaz bız yane yapmalı ne etmeli. tutturamıyoruz.
Eda senin ne zaman bat canımprenses napcaz bız yane yapmalı ne etmeli. tutturamıyoruz.
gel bakalım senın yumurtlamaya kadar benım durum bellı olur :) harfı harfıne anlatırım olumlu olursa.daha vaktı zamanı var demmekkı canım beklemedeyız :)ınsallah 5 gun sonra ssenın mutlu haberını alırız :)
yok canım cıkan edern muhtemelen sabaha karsı adet olmus olurum :)
valla edoş anlamadım doktora gıdıcez bakalım bu ay yumurtlama takıbı yaptırmak ıstıyorum testle falan yapamıyorum ben bıde senın denedıklerını yapıcam bu ay :) pesınden gelıyorum tam gaz
benım daha cok canım. daha salı gunu yumurtladım. 2 gun gectı ıste ustunden . son 12 marttı. ama erken yumurtladım tahmini 6 mayıs dıye hesap edıyorum.Eda senin ne zaman bat canım
12 nisanbenım daha cok canım. daha salı gunu yumurtladım. 2 gun gectı ıste ustunden . son 12 marttı. ama erken yumurtladım tahmini 6 mayıs dıye hesap edıyorum.
Olsun canım hayırlısı olur inşAllah mayısta bize güzel haberler varirsinbenım daha cok canım. daha salı gunu yumurtladım. 2 gun gectı ıste ustunden . son 12 marttı. ama erken yumurtladım tahmini 6 mayıs dıye hesap edıyorum.
keşkeeeeeOlsun canım hayırlısı olur inşAllah mayısta bize güzel haberler varirsin
hayırlısı olsun canım. bebişlerimiz hayırlı zamnı beklıyorrr. sızın ıkıncı ayınızdı demı bumaalesef kızlar tek cızgı benım umutlar önümüzde ki aya kaldı
hayırlısı olsun canım. bebişlerimiz hayırlı zamnı beklıyorrr. sızın ıkıncı ayınızdı demı bu
Prensesimm canım benim, demek ki bebişin gelecek zamanı var. Önümüzdeki ay o zaman müjdeli haberlerini alacağız inş.maalesef kızlar tek cızgı benım umutlar önümüzde ki aya kaldı
Prensesimm canım benim, demek ki bebişin gelecek zamanı var. Önümüzdeki ay o zaman müjdeli haberlerini alacağız inş.
Epey uzunmuş yahuuEvet canım benım önümüzde ki maçlara bakacagız
ya beklemenın en zor seyı benım adet dondum 34 gun cok uzun bıtmek bılmıyo
Epey uzunmuş yahuuGerçi 40-50 günde olanlarda var başka topiklerde.
En güzeli bu ay yumurta takibi yaptırman
kabul olur inşallahhhhHayirli cumalar kizlar..Rabbim herkesin gonlunden geceni wersin insaAllah. Kixlar suan sala okunuyo ben 2. Cuma cocuk icin bu duayi okumusutum sala ile ezan arasi okuyabilen okusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?