- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.341
5 gün var canım ne bilim yaa öyle koskoca tek
prensinin_prenses canım bugun cuma test yapsanaaaaa
Kasıklarım ağrıyo yine başladı belimde hala ağrıyo canım ama ben kist oluştu yine die tahmin ediyorum çünkü geçen aylardada böyle kasıklarım çok ağırmıştı meğersem kist olmuş ondan senin yine iyi 0.154 çıkmış canım bende çarşamba baktırmıştım ya 0.100 çıktı benimkiaz kalmıs gercı:) ben 5 gün hala kan testınde 0,154 gorunce sok etkısı yaratmıstı bende. ama olsun canım 5 günde bir suru sey degısır . belitrin dalan varmı pekı
Prenses bak akşam ne kadar güzel bi rüya görmüşsün canım bugün test yapsana bi tane belki kopkoyu iki çizgi çıkar inşAllahyine negatif cıkıcakcunku belırtım yok pek. akıntım var su gıbı berrak goguslerım şiş bide agrım var adet olcam bugun yarın haber verıyo :)
Prenses bak akşam ne kadar güzel bi rüya görmüşsün canım bugün test yapsana bi tane belki kopkoyu iki çizgi çıkar inşAllah
5 gün var canım ne bilim yaa öyle koskoca tek
Canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ben bu sabah bi test yapayım dedim ama koskoca tek çizgi çıktı moralim bozuldu
Canımm yarınmıydı senin bat ? Öyleyse yap bakalım nasıl çıkacaksabah 6 gıbı çişimi yaptım ama suan var tuvaletım ama 1 bardakta su içtim çıkar mı kı sanmıyorum pek ama
ayyy Rabbim hayırlara çevirsin inşaallaahhhhGünaydınnnn guzel anneler ve guzel anne Adayları
Hayırlı cumalar hepimize.
Kızlar bisey anlaticam size dun aksam kandil diye istiare Namazi kıldım duasını falan okudum niyetletlendim dileğimi söyleyip uyudum sonra. Sonra rüyamda sabaha Karsi saçlarımı sarıya boyatmisim herkes cok guzel olmus falan diyo sonra ben hamile olduğumu öğreniyorum diyorum sacımı boyattigim iyi oldu 9 ay boyatamicam. Bir hamile olduğumu söyleyen kisi bi diyo ki şekerden tatlı mi tatlı huyu guzel mi guzel bi kız çocuğun oluyor diyo.
Ay cok güzeldi inşallah Anlamlı bir rüyadır bu
Canımm yarınmıydı senin bat ? Öyleyse yap bakalım nasıl çıkacak
ayyy Rabbim hayırlara çevirsin inşaallaahhhhinşallahhh rüya gerçek olur inşaallaahhh.
bu arada herkese hayırlı cumalar
Yap sen canım hadi güzel haberler ver bize canım çok heycanlandım şimdisabah 6 gıbı çişimi yaptım ama suan var tuvaletım ama 1 bardakta su içtim çıkar mı kı sanmıyorum pek ama
tamam canım yapıcam ,işteyim ortalık biraz sakinleşsin yapıcam :) hiiiç umudum yok ama hayırlısı bakalım :)Yap sen canım hadi güzel haberler ver bize canım çok heycanlandım şimdi
Biraz daha sıkış o zaman öyle yaparsın canım.korkuyorum ama yaa tek cızgı cıkıcak dıyee
sıvı tukettım ya bısey olmaz heralde
bana da öyle geliyor adetlerimiz aynı zamanda olsa bari yine beraber beklerdikOff kızlar yaa canım çok sıkılıyo bu ayda bişey yok bence bende yaa
ayyy canım çok güzel bir rüya görmüşsün Rabbim nasip eder inşallah test yapsana bir daha bakalım ne çıkacakGünaydınnnn guzel anneler ve guzel anne Adayları
Hayırlı cumalar hepimize.
Kızlar bisey anlaticam size dun aksam kandil diye istiare Namazi kıldım duasını falan okudum niyetletlendim dileğimi söyleyip uyudum sonra. Sonra rüyamda sabaha Karsi saçlarımı sarıya boyatmisim herkes cok guzel olmus falan diyo sonra ben hamile olduğumu öğreniyorum diyorum sacımı boyattigim iyi oldu 9 ay boyatamicam. Bir hamile olduğumu söyleyen kisi bi diyo ki şekerden tatlı mi tatlı huyu guzel mi guzel bi kız çocuğun oluyor diyo.
Ay cok güzeldi inşallah Anlamlı bir rüyadır bu
ben de işteyim ya ne güzel tatilimiz vardı elimizden aldılar Şu anda o kadar çok yorgunum ki dinlenmeye çok ihtiyacım vargünaydınn :) ne güzel bir cuma. bir gün iş yine tatil
ben de heyecanlandım sonucu bize bildir hemen prensesstamam canım yapıcam ,işteyim ortalık biraz sakinleşsin yapıcam :) hiiiç umudum yok ama hayırlısı bakalım :)
evet canım haklısınız. siz dünden yorgunsunuz. bugün dayan yarın dınlenırsınben de işteyim ya ne güzel tatilimiz vardı elimizden aldılar Şu anda o kadar çok yorgunum ki dinlenmeye çok ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?