• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

gunaydın şekerım hayırlı kandıller nasılsın nası gıdıyor hamılelık
Şimdilik iyi gibiyiz canım şükür. İnş. böyle gider.
Maşallah size çok tatlı görünüyorsunuz
Çok teşekkürler canım :KK68: Bu arada çok geçmiş olsun
Ay maşallah size , çok güzelsiniz :)
Darısı başımıza inşallah , hayırlı kandiller
Çok teşekkürler canımm, darısı hepinizin başına :KK68:

Çok tatlılar maşAllah hepsine canım

cok tatlilar . Canim bugun ben donuyorum ya . Siz hangi ildesiniz cocuklar usumedi mi ole :KK57: ayaklarim isinmiyor valla.

Ne güzel canımm, hepsi birbirinden güzel maşallahh

Ay maşallah canimmm ya bir suru çocuğun var :)
Teşekkür ederim kızlar çok emek harcadık ama başardık herhalde güzel bir gösteri hazırladık
ben mersin de çalışıyorum canım gece yağmur ve dolu yağışı olsa da sabah güzel bir güneş vardı insanın içini ısıtıyordu şimdi biraz soğudu ama
evet canım çocuğum var sürü bazen miniklerden hergün öpücük alıyorum hele birinci sınıflarda çok tatlı bir kız var öpmeye sarılmaya doyamiyorum onu çok seviyorum içime sokasım geliyor Arkadaslar da Rabbim sana böyle tatlı akıllı zeki ve güzel bir evlat nasip etsin diyorlar ben de amin amin diyorum

Günaydınnnn guzel anneler ve guzel anne Adayları :KK68:
Hayırlı cumalar hepimize.
Kızlar bisey anlaticam size dun aksam kandil diye istiare Namazi kıldım duasını falan okudum niyetletlendim dileğimi söyleyip uyudum sonra. Sonra rüyamda sabaha Karsi saçlarımı sarıya boyatmisim herkes cok guzel olmus falan diyo sonra ben hamile olduğumu öğreniyorum diyorum sacımı boyattigim iyi oldu 9 ay boyatamicam. Bir hamile olduğumu söyleyen kisi bi diyo ki şekerden tatlı mi tatlı huyu guzel mi guzel bi kız çocuğun oluyor diyo.
Ay cok güzeldi inşallah Anlamlı bir rüyadır bu :KK68::KK68:

Kızlar bisey anlaticam size dun aksam kandil diye istiare Namazi kıldım duasını falan okudum niyetletlendim dileğimi söyleyip uyudum sonra. Sonra rüyamda sabaha Karsi saçlarımı sarıya boyatmisim herkes cok guzel olmus falan diyo sonra ben hamile olduğumu öğreniyorum diyorum sacımı boyattigim iyi oldu 9 ay boyatamicam. Bir hamile olduğumu söyleyen kisi bi diyo ki şekerden tatlı mi tatlı huyu guzel mi guzel bi kız çocuğun oluyor diyo.
Aaa süper bir rüya insallah gönlüne göre olur hersey :KK68:

Hayırlara çıksın canım benimm :KK68:

Back