- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #4.321
Çok tatlılar maşAllah hepsine canımKızlar benim miniklerime bakar mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlılar maşAllah hepsine canımKızlar benim miniklerime bakar mısınız
cok tatlilar . Canim bugun ben donuyorum ya . Siz hangi ildesiniz cocuklar usumedi mi ole ayaklarim isinmiyor valla.Kızlar benim miniklerime bakar mısınız
Şimdilik iyi gibiyiz canım şükür. İnş. böyle gider.gunaydın şekerım hayırlı kandıller nasılsın nası gıdıyor hamılelık
Çok teşekkürler canım Bu arada çok geçmiş olsunMaşallah size çok tatlı görünüyorsunuz
Çok teşekkürler canımm, darısı hepinizin başınaAy maşallah size , çok güzelsiniz :)
Darısı başımıza inşallah , hayırlı kandiller
Ne güzel canımm, hepsi birbirinden güzel maşallahhKızlar benim miniklerime bakar mısınız
Kızlar benim miniklerime bakar mısınız
Prenses nasilsin. nasil durumlarAy maşallah canimmm ya bir suru çocuğun var :)
Çok tatlılar maşAllah hepsine canım
cok tatlilar . Canim bugun ben donuyorum ya . Siz hangi ildesiniz cocuklar usumedi mi ole ayaklarim isinmiyor valla.
Ne güzel canımm, hepsi birbirinden güzel maşallahh
Teşekkür ederim kızlar çok emek harcadık ama başardık herhalde güzel bir gösteri hazırladıkAy maşallah canimmm ya bir suru çocuğun var :)
Iyiyim canım suanlik adetimi bekliyorum bi tık yok :))Prenses nasilsin. nasil durumlar
Aaa süper bir rüya insallah gönlüne göre olur herseyGünaydınnnn guzel anneler ve guzel anne Adayları
Hayırlı cumalar hepimize.
Kızlar bisey anlaticam size dun aksam kandil diye istiare Namazi kıldım duasını falan okudum niyetletlendim dileğimi söyleyip uyudum sonra. Sonra rüyamda sabaha Karsi saçlarımı sarıya boyatmisim herkes cok guzel olmus falan diyo sonra ben hamile olduğumu öğreniyorum diyorum sacımı boyattigim iyi oldu 9 ay boyatamicam. Bir hamile olduğumu söyleyen kisi bi diyo ki şekerden tatlı mi tatlı huyu guzel mi guzel bi kız çocuğun oluyor diyo.
Ay cok güzeldi inşallah Anlamlı bir rüyadır bu
Hayırlara çıksın canım benimmGünaydınnnn guzel anneler ve guzel anne Adayları
Hayırlı cumalar hepimize.
Kızlar bisey anlaticam size dun aksam kandil diye istiare Namazi kıldım duasını falan okudum niyetletlendim dileğimi söyleyip uyudum sonra. Sonra rüyamda sabaha Karsi saçlarımı sarıya boyatmisim herkes cok guzel olmus falan diyo sonra ben hamile olduğumu öğreniyorum diyorum sacımı boyattigim iyi oldu 9 ay boyatamicam. Bir hamile olduğumu söyleyen kisi bi diyo ki şekerden tatlı mi tatlı huyu guzel mi guzel bi kız çocuğun oluyor diyo.
Ay cok güzeldi inşallah Anlamlı bir rüyadır bu
Canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ben bu sabah bi test yapayım dedim ama koskoca tek çizgi çıktı moralim bozulduBenden de günaydınlar, hayırlı cumalar
Günaydın kızlar hayırlı cumalar prensinin_prensesi ne güzel rüya öyle canım hayır olsun :)
canım üzülme heemen daha adetine var senın moral bozmak yok hemenCanım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik ben bu sabah bi test yapayım dedim ama koskoca tek çizgi çıktı moralim bozuldu
5 gün var canım ne bilim yaa öyle koskoca tekamin canım inşşallah hayırlı olur :)
canım üzülme heemen daha adetine var senın moral bozmak yok hemen