- 4 Ocak 2015
- 1.376
- 641
- 63
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #4.301
gunaydın şekerım hayırlı kandıller nasılsın nası gıdıyor hamılelık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zayıflık için doktora gittim ama herşeyin normal dedi hiperaktifim o yuzden de kilo alamam diye düşünüyorum kafayı yicemCok zayifsin gercekten. Asiri zayiflik ve sismanlik engel olabilir diye solentiler duydum hep ama ne kadar dogru bilmiyorum insallah hayirlisiyla olur canim. Sen yinede kan tsh vs kan tahlili yaptir bakim zayifsin ya vitamin ya da baska bisey eksik fazla.olmasin. yaptirmadiysan tabi.
Prenses senin bat ne zamandı canımGünaydın herkese
Kandiliniz mübarek olsun canlar
Rabbim bu mübarek gunde dualarımızı geri çevirmesin Hayırlısı ile tez zamanda hepimize bebek nasip etsin inşallah (âminnnnnnnnnn)
Cuma veya Cumartesi kesin olmus olurum canımPrenses senin bat ne zamandı canım
Maşallah size çok tatlı görünüyorsunuzBugün oğluşum efe oldu teyzeleri
En kısa zamanda evlat sahibi olun inş. Yarın kandil inş. hepimizin duaları kabul olur, ben sizlere de hep dua ediyorum. Rabbim çok aratmadan tattırsın sizlere de
Bende önümüzdeki çarşamba kesin olurum canım çnkü benim kasık ağrılarım bide bel ağrısı yok artık bi tek geceleri çok başım dönüyoCuma veya Cumartesi kesin olmus olurum canım
çook geçmiş olsun üzüldüm , inşallah hepimiz şifa buluruz
teşekkür ederim sağolun inşallah mayıs ugurlu gelirCanım geçmiş olsun yaa üzülme inşAllah önümüzdeki aya hayırlısı
Canım geçmiş olsun Mayıs bizim ayımız hiç üzülme :)Kandiliniz mübarek olsun Rabbim yaptığınız tüm duaları kabul eder inşallah Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir
Ay maşallah size , çok güzelsiniz :)Bugün oğluşum efe oldu teyzeleri
En kısa zamanda evlat sahibi olun inş. Yarın kandil inş. hepimizin duaları kabul olur, ben sizlere de hep dua ediyorum. Rabbim çok aratmadan tattırsın sizlere de
Amin canim . Allah dualarimizi kabul etsin insallah.Kızlar hepimizin kandili mübarek olsun bu mübarek günde ettiğimiz tüm dualarımız kabul olsun inşallah (aminnn) rabbim tez zamanda bebişlerimizi bize göndersn