• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ağrımın nedenine gelince herseye baktılar ultrasonla organlara falan rahim in orada bir sıvı olduğunu söylediler kadın doğuma sevk ettiler
12 mm lik bir yumurta çatlamış ve etrafında kan birikmiş büzüşmüş ağrının nedeni bu gibi hayati tehlikesi yok dedi ilaç da vermedi gerek yok gibisinden ama takip edilsin dedi yarın acildeki bir doktora bilgi veririm dedi Yarın ona da göstereceğim bakalım ne diyecek diye
yani ben yine kadın doğuma gitmeye devam edeceğim bir süre takip icin
Canm cok geçmiş olsun ya sen bi an önce saglıgına kavus da bebişin de ardından gelir inşallah ;)

Benm eşimde de varikosel var spernm sayısı az ama yetrli dio normal yoldan bebek sahibi olmak için doktor bizdr dua edip beklıorz canm elden baska bişey gelmıo :KK43:
benim eşimin sperm sayısı 1 ml de 71 milyon tamamı da 355 milyon sayıda sıkıntı yok da hareketlerde var hızlı ileri hareketli %10, yavaş ileri hareketli %25, yerinde hareketli %35, hareketsiz %30 of of of ....bize direk aşılama dedi de biz aşılamaya kadar yapılacak olanları yapalım dedik napalım

Ağrımın nedenine gelince herseye baktılar ultrasonla organlara falan rahim in orada bir sıvı olduğunu söylediler kadın doğuma sevk ettiler
12 mm lik bir yumurta çatlamış ve etrafında kan birikmiş büzüşmüş ağrının nedeni bu gibi hayati tehlikesi yok dedi ilaç da vermedi gerek yok gibisinden ama takip edilsin dedi yarın acildeki bir doktora bilgi veririm dedi Yarın ona da göstereceğim bakalım ne diyecek diye
yani ben yine kadın doğuma gitmeye devam edeceğim bir süre takip icin
Gecmis olsun canim. Acele etme daha yenitoparlaniyosun. Onumuzdeki ay olacak bence ;)

Bebek için çalışmalara başladık
*kasık ağrım oldu bebek yerlesmesidir dedim apandisit çıktı ameliyat oldum
*sonraki ay yumurta göremedi doktor ne de olsa bebek olmaz dedim meğerse yumurta varmış mucize gerçekleşti bebiş ben geliyorum dedi sonra düşük yaptım
*sonraki ay ovulasyonu şans eseri yakaladım kasık ağrısına bebek yerlesmesi dedim bu seferde catlayan yumurtanın etrafında kan birikmiş büzüşmüş ondan olmuş
*bir sonraki aya ne olacak hic bilmiyorum ama Rabbim bir sonraki aya hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah

*sonraki ay yumurta göremedi doktor ne de olsa bebek olmaz dedim meğerse yumurta varmış mucize gerçekleşti bebiş ben geliyorum dedi sonra düşük yaptım
*sonraki ay ovulasyonu şans eseri yakaladım kasık ağrısına bebek yerlesmesi dedim bu seferde catlayan yumurtanın etrafında kan birikmiş büzüşmüş ondan olmuş
*bir sonraki aya ne olacak hic bilmiyorum ama Rabbim bir sonraki aya hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah
çook geçmiş olsun üzüldüm , inşallah hepimiz şifa buluruz

Bugün oğluşum efe oldu teyzeleri :KK68:
En kısa zamanda evlat sahibi olun inş. Yarın kandil inş. hepimizin duaları kabul olur, ben sizlere de hep dua ediyorum. Rabbim çok aratmadan tattırsın sizlere de :KK15:

Eklentiler

• 10915258_10153232468674719_2435728131941555821_n.jpg
    10915258_10153232468674719_2435728131941555821_n.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 104
Maraba arkadaşlar bende 1.5 senelik evliyim vajinusdum ÇOK ŞÜKÜR YENDİM BU AY DENEME YAPTİK AMA OLMADİ BEN BIDE 40 KILOYUM ZAYIFIM DİYE Mİ OLMUYOR ANLAMADİM DOKTORADA GİDEMİYORUM :KK43::cry: bu illeti yendim derken bu ayda bebeğim olmadi ALLAHIM KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN INŞAALLAH BU AY HERKES HAMILE OLUR AMİN AMIN

Maraba arkadaşlar bende 1.5 senelik evliyim vajinusdum ÇOK ŞÜKÜR YENDİM BU AY DENEME YAPTİK AMA OLMADİ BEN BIDE 40 KILOYUM ZAYIFIM DİYE Mİ OLMUYOR ANLAMADİM DOKTORADA GİDEMİYORUM :KK43::cry: bu illeti yendim derken bu ayda bebeğim olmadi ALLAHIM KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMASIN INŞAALLAH BU AY HERKES HAMILE OLUR AMİN AMIN
Cok zayifsin gercekten. Asiri zayiflik ve sismanlik engel olabilir diye solentiler duydum hep ama ne kadar dogru bilmiyorum ;) insallah hayirlisiyla olur canim. Sen yinede kan tsh vs kan tahlili yaptir bakim zayifsin ya vitamin ya da baska bisey eksik fazla.olmasin. yaptirmadiysan tabi.

Canım geçmiş olsun yaa üzülme inşAllah önümüzdeki aya hayırlısı

En kısa zamanda evlat sahibi olun inş. Yarın kandil inş. hepimizin duaları kabul olur, ben sizlere de hep dua ediyorum. Rabbim çok aratmadan tattırsın sizlere de :KK15:

Maşallah size guzel anne :KK68:
Amiiiinnn mübarek gunde Rabbim tez zamanda versin bebislerimizi inşallah :KK5:

Aminnnn canım,bu arada Maşallah size canm ne mutlu sana ;)
Rabbim oğluşunun daha nice başarılarını mutluluklarını görmeyi nasip etsn sana
xenforo-smilies-kk36.gif

Back